Böbe47: zene letöltés és csengőhangletöltés is van ráadásul ehheti sztárvendég torres dani most tét nélkül is lehet játszani, van minigolf és ilyen darus építős game is, érdemes kipróbálni pókerben v ruletten v másban meg nyerhetsz babokat
Sztem jobb ha megveszed, vagy az ismerőseidnak mondod, hogy ha ilyet isznak akkor ne dobják ki a zacsit Miért adná oda valaki a kódját, amikor tök ingyen beregelhet és nyerhet (vagy nem)
feladok hirdetést h babok keresek,csak nemtom én mit adjak cserébe,nincs kajajegyem De 1ébként lehet h csak veszek még 1csomag nescafét,és akk lesz kódom +int,és kávébol is betáraztam 1-2hétre...
Hát nemtudom, de most h belegondolok inkább a bab kellhet neki is Adj fel te is valami hirdetést, kínálj valamit a babokért cserébe Ez a játék a www.momentcity.hu -n van. Ott minden le van róla írva
Haliho.Valaki segitsen nekem pliz Csak akk kapok babszemet ha beküldöm a nescáfés kódot v esetleg lehet másként is hozzájutni?
Tnap 2csomaggal is vettem csak azért h l1en sok babom,de azért minden nap 2csomagot sokalnék