Mit nyernék? / Ideális nyereményjáték
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 13 / 319 oldal |
Alma táska... gyere már!♡
Úgy szeretnék egy fényképezőgépet, akár instax minit is.
Paintuci
Alma táskával jöhetsz.. Különben fejér megye...:-) A karacsonyi ajándékokra már nics,gondom legalább...:-)
Alma táskával jöhetsz.. Különben fejér megye...:-) A karacsonyi ajándékokra már nics,gondom legalább...:-)
Merre is laksz régen cseréltünk, megyek kerítést bontani...
" alt="
">

Szeretnék egy alma táskát...már dove-ból van a kerítés is itthon....:-(
'.Tedd láthatóvá a mailod
" alt="
">

Sziasztok ,most regiztem és mit kellene csinálnom hogy nyerjek is valamit ? Köszi a válaszokat !!!
Merre laksz?
Szeretnék talált blokkal nyerni valamit. (fődíjat
" alt="
">) Még sose nyertem talált blokkal, mondjuk elég ritka, hogy pont olyan blokk akad, amin van valami nyerő. :/

krysztasz ! Úgy legyen !!!
" alt="
">

Drága Fortuna!
Nagyon szeretnék egy wellness hétvégét nyerni,remélem összejön.Mindent megteszek érte ,de kell egy kis segítség a részedről is.
Nagyon szeretnék egy wellness hétvégét nyerni,remélem összejön.Mindent megteszek érte ,de kell egy kis segítség a részedről is.
jojó: nekem annyiból tetszene, hogy nagyobb, mint a telefon. Én sem raknám ki a polcra, egész nap menne az áram, miközben 1-2 alkalommal néznék rá. De arra jó, hogy ha képeket nézegetnénk, akkor nem telefonon kell. Nekem tetszene. Legfeljebb nyerek egy utalványt és azt veszek belőle.
" alt="
">
De ha más miatt inkább ne, akkor megírhatod, mert érdekel.

De ha más miatt inkább ne, akkor megírhatod, mert érdekel.
krysztasz ! neeeeeee
" alt="
">

digitális képkeretnek örülnék. Már régen nem volt.
Kedves Fortuna!
Az utóbbi időben ért pár rossz dolog,de most talán ideérnek a jók is.
Nagyon sok 4levelű lóherét találtam és 1szer pénzérmét is (ami ugye angyalt jelent).Köszönöm Neked!
Viszont ma is történt valami...
Bevásárlás közben valahogy kipottyant a kocsi érmetartóból a 100 Ftos,amit beleraktam. Mikor észrevettem,csak annyit kértem,hogy egy jó ember találja meg! Úgy látszik sikerült,mert megsokszoroztad az elvesztett pénzt! Köszönök mindent!
Az utóbbi időben ért pár rossz dolog,de most talán ideérnek a jók is.
Nagyon sok 4levelű lóherét találtam és 1szer pénzérmét is (ami ugye angyalt jelent).Köszönöm Neked!
Viszont ma is történt valami...
Bevásárlás közben valahogy kipottyant a kocsi érmetartóból a 100 Ftos,amit beleraktam. Mikor észrevettem,csak annyit kértem,hogy egy jó ember találja meg! Úgy látszik sikerült,mert megsokszoroztad az elvesztett pénzt! Köszönök mindent!
KÖSZÖNÖM az eddigi dolgokat! Drága Fortuna,azt mondják, h nem kérni kell,hanem bevonzani a dolgokat.. elkönyvelni, h amit szeretnék az már az enyém.. Szóval...akkor köszönöm a holnapi nyereményt... ;-))
Nem is köszöntem/tük meg Neked ezeket a csudi jó dolgokat...
Nem is tudom lehet egy köszönöm kevés is. Remélem a környéken maradsz. :-*
Nem is tudom lehet egy köszönöm kevés is. Remélem a környéken maradsz. :-*
Kedves Fortuna,!
Eddigi életem során nagyon sok embernek segítettem önzetlenül, most nekem kellene hogy segíts.....főleg nyaralást szeretnénk.....
Kérlek nézz le rám, ránk.
Eddigi életem során nagyon sok embernek segítettem önzetlenül, most nekem kellene hogy segíts.....főleg nyaralást szeretnénk.....
Kérlek nézz le rám, ránk.
Drága Fortuna!
Köszönöm az utóbbi időben talált rengeteg négylevelű lóherét. Köszönöm, hogy senkinek nem lett baja, amikor a kocsink menet közben elromlott.
Kérlek add, hogy nyerjek egy autót, vagy elegendő pénzt, amit autó vásárlásra tudok majd fordítani. (Csak hogy súgjak: vettem lottót :-) )
Köszönöm az utóbbi időben talált rengeteg négylevelű lóherét. Köszönöm, hogy senkinek nem lett baja, amikor a kocsink menet közben elromlott.
Kérlek add, hogy nyerjek egy autót, vagy elegendő pénzt, amit autó vásárlásra tudok majd fordítani. (Csak hogy súgjak: vettem lottót :-) )
Kedves Fortuna!
Nagyon de nagyon szeretnék a férjemnek egy kerékpárt, magamnak meg egy TV-t légy szíves segíts !!
Nagyon de nagyon szeretnék a férjemnek egy kerékpárt, magamnak meg egy TV-t légy szíves segíts !!