Én egy nyomorult könyvutalványnak örülnék a legjobban, de semelyik játékkal nem akar össze jönni

" alt="

">
Hmmmm autó,utazás a Maldív-szigetekre(családból már utaztak ide a Detki keksz nyereményjátéka jóvoltából

" alt="

"> ), kerékpár

" alt="

">
Nagyon de nagyon szeretnék egy családi utazást😄
Toyota C-HR Hybrid

" alt="

">
Alma táska... gyere már!♡
Úgy szeretnék egy fényképezőgépet, akár instax minit is.
Paintuci
Alma táskával jöhetsz.. Különben fejér megye...:-) A karacsonyi ajándékokra már nics,gondom legalább...:-)
Merre is laksz régen cseréltünk, megyek kerítést bontani...

" alt="

">
Szeretnék egy alma táskát...már dove-ból van a kerítés is itthon....:-(
'.Tedd láthatóvá a mailod

" alt="

">
Sziasztok ,most regiztem és mit kellene csinálnom hogy nyerjek is valamit ? Köszi a válaszokat !!!
Szeretnék talált blokkal nyerni valamit. (fődíjat

" alt="

">) Még sose nyertem talált blokkal, mondjuk elég ritka, hogy pont olyan blokk akad, amin van valami nyerő. :/
krysztasz ! Úgy legyen !!!

" alt="

">
Drága Fortuna!
Nagyon szeretnék egy wellness hétvégét nyerni,remélem összejön.Mindent megteszek érte ,de kell egy kis segítség a részedről is.
jojó: nekem annyiból tetszene, hogy nagyobb, mint a telefon. Én sem raknám ki a polcra, egész nap menne az áram, miközben 1-2 alkalommal néznék rá. De arra jó, hogy ha képeket nézegetnénk, akkor nem telefonon kell. Nekem tetszene. Legfeljebb nyerek egy utalványt és azt veszek belőle.

" alt="

">
De ha más miatt inkább ne, akkor megírhatod, mert érdekel.
krysztasz ! neeeeeee

" alt="

">
digitális képkeretnek örülnék. Már régen nem volt.
Kedves Fortuna!
Az utóbbi időben ért pár rossz dolog,de most talán ideérnek a jók is.
Nagyon sok 4levelű lóherét találtam és 1szer pénzérmét is (ami ugye angyalt jelent).Köszönöm Neked!
Viszont ma is történt valami...
Bevásárlás közben valahogy kipottyant a kocsi érmetartóból a 100 Ftos,amit beleraktam. Mikor észrevettem,csak annyit kértem,hogy egy jó ember találja meg! Úgy látszik sikerült,mert megsokszoroztad az elvesztett pénzt! Köszönök mindent!
KÖSZÖNÖM az eddigi dolgokat! Drága Fortuna,azt mondják, h nem kérni kell,hanem bevonzani a dolgokat.. elkönyvelni, h amit szeretnék az már az enyém.. Szóval...akkor köszönöm a holnapi nyereményt... ;-))
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások