Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 13 / 9304 oldal |
A 7DAYS-sel nyert repülő jegyet kapott már valaki? Köszönöm
Köszönöm Gabika!
Akkor jonn a csibe
Akkor jonn a csibe
Kedves Fórumosok!
Karácsonyi csomagok leértékelése mikorra várható a Dm-ben, Rossmannban?
Karácsonyi csomagok leértékelése mikorra várható a Dm-ben, Rossmannban?
Best Support Partner Kft.
Sziasztok!Ki kuldi a Maggi kekcsibet?
Köszönöm, ma jött értesítés, és már a csomagfeladásról is kaptam értesítést.
Még mindig várok Maggi csibét.
agi80
Én másnap kaptam az értesítést és 3 nap múlva a
LINDOR ajándékcsomagot.
Én másnap kaptam az értesítést és 3 nap múlva a
LINDOR ajándékcsomagot.
Nekem a nevem még fent sem volt,de a csomag már meg is érkezett. Értesítés egyáltalán nem jött
Sziasztok
Aki nyert a lindor játékkal az értesítést később kapta a nyertességről? Nevem látom és a hely is stimmel csak értesítés nem érkezett. Köszönöm
Aki nyert a lindor játékkal az értesítést később kapta a nyertességről? Nevem látom és a hely is stimmel csak értesítés nem érkezett. Köszönöm
Még mindig a Maggi csibe. Valószínűleg utolsó transzport.
Hali mindenki. Tudja-e valaki, hogy a Best Support Partner Kft,-től mi érkezhet? GLS értesítést kaptam, nem rendeltem semmit, így csak valami nyereményre gondolok. De mostanában nem nyertem semmit szerintem.
A kisorsolt nyertes Játékoskártya birtokosok a Játékoskártya regisztrációjuk alapján rendelkezésre álló elérhetőségükön a nyertes lista megállapítását követő 5 munkanapon belül kapnak értesítést a nyereményükről és a nyereményhez jutás/nyereményátvétel módjáról, valamint a tárgynyeremény átvételéhez szükséges dokumentumokokról azok nyertes részére történő eljuttatásának módjáról.
CTRL+F
beírod a kártyaszámod..
az utolsó három nem elég azt pont nem tünteti fel
beírod a kártyaszámod..
az utolsó három nem elég azt pont nem tünteti fel
Most sem kell végig sasolni, elég rákeresni a saját fogadásid azonosító számának a végére.
Igen, még így is macerás.
Odafigyelést igényel.
Ha nem lenne annyi benn felejtett nyeremény, nem lenne ennyi különsorsolásos játék sem.
Igen, még így is macerás.
Odafigyelést igényel.
Ha nem lenne annyi benn felejtett nyeremény, nem lenne ennyi különsorsolásos játék sem.
Igen, bármi előfordulhat...
Tekintve, hogy ezt több éve kérdeztem, rákérdeztem újra, nyilván majd jövőre fognak válaszolni.
Javasoltam azt is, hogy a nyereményjegyzékben az internetes fogadással nyert nyeremények esetében ne csak az írják ki, hogy "Internetes fogadás", hanem a felhasználó e-mail címét is (persze nem teljes egészében). Pl. p********05@gmail.com
Így nem kellene végigsasolni az összes nyertes játékszelvény sorszámát... Meg ha végig is nézed, esetleg benézed, nem is veszed észre, hogy nyertél...
A sima terminálos nyerteseknél ott figyel a feladás helye, de az internetes játékoknál gyakorlatilag semmi infó.
Tekintve, hogy ezt több éve kérdeztem, rákérdeztem újra, nyilván majd jövőre fognak válaszolni.
Javasoltam azt is, hogy a nyereményjegyzékben az internetes fogadással nyert nyeremények esetében ne csak az írják ki, hogy "Internetes fogadás", hanem a felhasználó e-mail címét is (persze nem teljes egészében). Pl. p********05@gmail.com
Így nem kellene végigsasolni az összes nyertes játékszelvény sorszámát... Meg ha végig is nézed, esetleg benézed, nem is veszed észre, hogy nyertél...
A sima terminálos nyerteseknél ott figyel a feladás helye, de az internetes játékoknál gyakorlatilag semmi infó.
De néha homokszem kerül a gépezetbe
A kettesekről én is szoktam kapni.
Én anno rákérdeztem erre, azt válaszolták, hogy kapok értesítést, ha nyerek valamit különsorsoláson, úgy, mint amikor egy sima kettesről jön hajnal négykor a nyereményértesítö e-mail.
Persze a profilban jelölni kell az értesítéseknél, hogy kérsz infót, ha nyersz. És a játékoskártyát csippantani kell, ha lottózóban adod fel
Kivétel ez alól a Tippmix, ott figyelni kell a nyerteslistát, mert nem küldenek értesítést. (Ami nonszensz...)
Persze a profilban jelölni kell az értesítéseknél, hogy kérsz infót, ha nyersz. És a játékoskártyát csippantani kell, ha lottózóban adod fel
Kivétel ez alól a Tippmix, ott figyelni kell a nyerteslistát, mert nem küldenek értesítést. (Ami nonszensz...)
Bennszülött! Minden esetben figyelni kell a nyereménylistát, mert én egyszer úgy jártam, hogy elvileg a jsz-szerint kellett volna e-mailt kapnom,de nemhogy e-mailt nem kaptam ,de még a lottózós terminálnál sem jelzett, hogy nyertes a szelvény, pedig direkt leellenőriztettem, és a szelvényszám egyezett a nyertes listában levővel. Volt néhány levelezésem a Szerencsejáték Zrt. ügyfélszolgálatával, de nem tudtak épkézláb magyarázatot adni egyik hibájukra sem. Egyébként 3 gurigáról volt szó, így jó hogy résen voltam.