Kérdések és válaszok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 13 / 9272 oldal |
Működik a feltöltés.
Amellett, hogy örökké problémás az oldaluk, emberi hibák is vannak. Ha nyertek, figyeljétek az összeget. Nekem a múltkor nem vettek figyelembe egy 4000 Ft-os tételt, pedig direkt becsillagoztam a P&G termékeket. Utólag korrigálták, mivel írtam nekik.
Chrome ban csak inkognitó módban lehet megoldani ott engedi tovább léptetni a nem biztonságos oldalra
A feltöltésnél valami nem jó náluk és ez független a blokk méretêtől mert én nemrég rövid blokkot sem tudtam feltölteni .
A feltöltésnél valami nem jó náluk és ez független a blokk méretêtől mert én nemrég rövid blokkot sem tudtam feltölteni .
Próbáltam most feltölteni rövidebbet, de arra is ezt kapom: Hiba történt az oldalon, kérjük lépjen kapcsolatba az adminisztrátorral!
Mivel a hosszú blokk miatt már írtam nekik reggel, és voltak kedvesek válaszolni, most jeleztem ezt a problémát is. Hátha lesz eredménye.
" alt="
">
Mivel a hosszú blokk miatt már írtam nekik reggel, és voltak kedvesek válaszolni, most jeleztem ezt a problémát is. Hátha lesz eredménye.

Nekem a számlaszámot a Safari böngészőben sikerült megadni, vállalva azt, hogy "nem biztonságos". De például a chrome-ban nem is lehet vállalni, nincs olyan opció.
Most az oldalon van hiba mert én sem tudok feltölteni . A számlaszám megadásánál pedig írtam hogy akinek nem biztonságos oldalt ír az inkognitó oldalon próbálja meg nekem úgy sikerült megadni minden adatot.
Olyan blokkom nekem is volt, ami túl hosszú volt és mivel nem tudta a rendszer "elolvasni", inkább kidobtam. Rövidebbel nem volt gond. De most nincs hosszú blokkom, mégsem sikerül.
Weber nekem sem sikerült. Azt hittem nálam a hiba, mert több mint egy méteres a blokkom és nem volt egyszerű mutatvány olvasható minőséget produkálni róla. Mégis vinnyog. Visszamentem a boltba, de már nem adnak róla már áfás számlát mert még szombati.
Nem ez volt a téma, hanem a nyerés utáni számlaszám megadása nem sikerült nekik. Itt most konkrétan már a blokkot sem lehet feltölteni. Teljesen más jellegű a 2 dolog.
Olvass vissza!
Napok óta ez a téma.
Ötletek vannak, tuti megoldást még nem olvastam.
Napok óta ez a téma.
Ötletek vannak, tuti megoldást még nem olvastam.
Ti tudtok blokkot tölteni az everydayme-re? Mikor beküldeném, kiírja hogy hiba történt a weboldalon.
Figyeljetek a határidőkre!
Ezen a héten cca 3 tucat játék fejeződik be.
Ezen a héten cca 3 tucat játék fejeződik be.
milán74 2025-08-25 :: 09:05
begabi
Mai feltöltéssel nyerted az órát? Azért kérdezem,mert akkor ma már nem töltöm fel a blokkomat? Köszi
begabi
Mai feltöltéssel nyerted az órát? Azért kérdezem,mert akkor ma már nem töltöm fel a blokkomat? Köszi
Inkognitó lapon próbáljátok meg. Én ott sikeresen meg tudtam nyitni az oldalt és még tudtam adni az adatokat az utalás hoz
kaporka63 Nem biztonságos nekem is azt irja ki.
Nem. Csak ez az 1 van.
Nincs véletlenül 2 everydayme fiókod? Mert egy időben sokan csináltak, amikor nem engedett feltölteni(a játékszabályzat ellenére) második blokkot a nyereményjátékba.
weber
Igen, de én biztosan a sajátomat használtam akkor, most meg nem engedi újra.
" alt="
">
Igen, de én biztosan a sajátomat használtam akkor, most meg nem engedi újra.

anyoka!
Ismerős helyzet. Valószínűleg amúgy igazuk van, mert én például tudom, hogy az előző pénzvisszatérítéses promóban a gyerekemnek akartam utaltatni a pénzt, tehát az ő számlaszámát adtam meg az ő fiókjában, a mostaniban is így akartam volna, de azzal a fiókkal már kimaxoltam az 5 feltöltést, és a saját fiókommal amikor végre nyertem, akkor is neki szerettem volna meglepetésként, de már "foglalt" volt a számlaszám. Nem értem, miért kell egy előző promót összemosni a mostanival.
Ismerős helyzet. Valószínűleg amúgy igazuk van, mert én például tudom, hogy az előző pénzvisszatérítéses promóban a gyerekemnek akartam utaltatni a pénzt, tehát az ő számlaszámát adtam meg az ő fiókjában, a mostaniban is így akartam volna, de azzal a fiókkal már kimaxoltam az 5 feltöltést, és a saját fiókommal amikor végre nyertem, akkor is neki szerettem volna meglepetésként, de már "foglalt" volt a számlaszám. Nem értem, miért kell egy előző promót összemosni a mostanival.
kaporka63 Nekem azt írja, nem biztonságos stb...Írtam nekik, vàlaszoltak is, hogy kivizsgàlják a problémàmat. Azóta semmi.