Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 13 / 9376 oldal |
A napokban feltett 3 kérdésem egyikére sem kaptam választ sajnos, úgyhogy nem tudok segíteni.
Weber
Kaptál választ? Engem is érdekel.
" alt="
">
Kaptál választ? Engem is érdekel.
" alt="
">A Dreher Screvo mennyi idő múlva kérdezi meg, melyik napra kérem a jegyeket?
Heineken F1
Szerintem megvárják az utolsó pillanatot...
Vasárnapi jegyekről van szó, még az is lehet, hogy csak szombaton küldik.
De sanszosabb, hogy holnap vagy pénteken. Munkanap jeligére.
Szerintem megvárják az utolsó pillanatot...
Vasárnapi jegyekről van szó, még az is lehet, hogy csak szombaton küldik.
De sanszosabb, hogy holnap vagy pénteken. Munkanap jeligére.
Sziasztok,
Csak engem aggaszt a Heineken Forma1-es jeggyel kapcsolatos ügyintézés?
Lesz ebből valami?!
😬😊🏎
Csak engem aggaszt a Heineken Forma1-es jeggyel kapcsolatos ügyintézés?
Lesz ebből valami?!
😬😊🏎
Más is járt úgy a Nestlé nyereményekkel hogy nem küldték az összes ajándékot (fogkefe és botmixer ) hova lehet írni nekik vagy telefonszámot írna valaki. köszönöm
A Borsodi játéknál a Spár partner nem vesz részt a külön játékban? ( Nagyon úgy tűnik csak azt nem értem miért variálnak állandóan.
OMVMyStation - bedöglött?
Nem "megy be" a nyugtaregisztrációm 🤔😡
Fenntartom az " összeesküvés-elméletemet: blokkolva van az oldal mindenki más számára, csak a " kijelölt" fődíjnyertesnek van hozzáférése jelen időszakban!
Tudom persze, hogy egyéb gubancoknak sokkal nagyobb a valószínűsége, de engedtessék már meg nekem is (már megint), hogy blődséget írjak!
Nem "megy be" a nyugtaregisztrációm 🤔😡
Fenntartom az " összeesküvés-elméletemet: blokkolva van az oldal mindenki más számára, csak a " kijelölt" fődíjnyertesnek van hozzáférése jelen időszakban!
Tudom persze, hogy egyéb gubancoknak sokkal nagyobb a valószínűsége, de engedtessék már meg nekem is (már megint), hogy blődséget írjak!
Für Maminti:
A nagyfiJam is ebben a cipőben jár.
Az exnejem pedig, aki a Tesco fb oldalán nyert tiketteket (a Heineken felajánlásából) szintén még vár...
A nagyfiJam is ebben a cipőben jár.
Az exnejem pedig, aki a Tesco fb oldalán nyert tiketteket (a Heineken felajánlásából) szintén még vár...
Bandi köszi
" alt="
">
" alt="
">Sziasztok!
Aki Heinekennel nyert Forma1 belépőt, az kapott már értelmezhető belépőjegyet?
Az adatokat már régen elkérték, de emlékeim szerint nem jött rá még semmi.
Aki Heinekennel nyert Forma1 belépőt, az kapott már értelmezhető belépőjegyet?
Az adatokat már régen elkérték, de emlékeim szerint nem jött rá még semmi.
Igen, azonnal jelzi! Ott kell kitölteni az összes adatot illetve a blokkot feltölteni!
Spár . milka gyóri... játéknál azonnal felugrik,hogy nyertél ?
Még az is érdekelne, hogy kapott-e már valaki a Coop nyerő márkákról nyertesértesítőt? Köszi!
Aki nyert az Euronicson, attól kérdezem. Az app-ban azt írják, címre fogják kiküldeni a nyereményt, a szabályzatban viszont az van, hogy egy Euronics-ban kell majd átvenni. Tudja valaki, melyik az igaz?
Mi a SZIN-re nyertünk jegyet és még semmi.
Sziasztok.
Van valaki aki nyert jegyet a Coca-cola appban a Strand fesztiválra?
Megkaptátok már a jegyet?
Tavaly ennyi idő alatt bőven megjött, idén meg se nekem se páromnak nem érkezett meg még.
Köszönöm!
Van valaki aki nyert jegyet a Coca-cola appban a Strand fesztiválra?
Megkaptátok már a jegyet?
Tavaly ennyi idő alatt bőven megjött, idén meg se nekem se páromnak nem érkezett meg még.
Köszönöm!
Spár BABZSÁKOT NYERT VKI A FÓRUMRÓL ?
Hurrá! Már működik a Lipton oldal, mehet a feltöltés.
Aldi-Lipton játéknál nálatok se működik a bejelentkezés, tegnap este óta nem tudok belépni,blokkot feltölteni ma is próbáltam ugyanazt írja ki: Általános hiba! [419] unknown status