CC App - Powerade
Napok óta vagyon 2 db függőben lévő feltöltésem. A blokkok élesek, látszik rajta a Powerade megnevezés, mégsem fogadja el a rendszer.
Más is járt így?
(Profil - Nyugták státuszának követése)
Ecofamily Milka nyereményjáték, blokk feltöltés működik nektek ?
Több órája nem enged bejelentkezni.
Ma reggel kaptam egy wiber üzenetet, hogy Foxpost csomagom érkezett, de amikor beütöttem a kódot azt írta ki, hogy nem található a rendszerben Itthon fedeztem fel, hogy csak ma 15:01-ig vehettem volna át.

" alt="

">
Vágási 2.0 2025-11-03 :: 18:26
Ott kell lennie...
Elektromos levél is jött:
🌟Mit kell tenned?
1️⃣ Nyisd meg a MOL Move applikáció főoldalát!
2️⃣ Kattints a pontszámlálód alatt található Tankolj vagy vásárolj, és nyerj! nyereményjátékra!
3️⃣ Kattints a Nyerni szeretnék! gombra!
4️⃣ Fogadd el a Nyereményjáték Szabályzatot és az Adatvédelmi tájékoztatót!
Napibetevő 2025-11-03 :: 18:03
Feri! Én nem találom ezt a promóciót a Mol move app-ban. Mikor indul?
Köszönöm az infot Szomszéd úr!
Decembertől indul a blokkfelmarkolós időszak a komoly nyereményekért.
Most még vásárolni sem kell. Egyszer regisztrálhatsz a novemberi játékra. Novemberben csak mutatóban van néhány kisebb értékű nyeremény.
Sziasztok!
Az Aldi kalendárium játékon lehet autót nyerni? Vagy csak beragadt egy korábbi promóciós fotó?
FlyGuy
Nagyon szépen megköszönöm a segítségedet.
Marcsika58
Hétfőn reggel 9 után:
Biár Lívia
marketing asszisztens
jatekertesito@maxxonreklam.hu
+36 203607163
Szeretném segítségeteket kérni, tudja-e valaki a Mxxon Reklám Kft telefon számát. Nem tudtam átvenni a küldeményt az Ecofamily 20.000 Ft nyereményt.
Megköszönöm ha tudtok segíteni.
Sport szelet feltöltés nálatok megy?
Itt már vagy 10 perce nem ugrik fel az ablak,hogy nyert vagy sem.
PC-ről több böngészőből és telefonról is ugyanaz, ott is több böngészőt próbáltam, csak a pontok cikáznak az oldal közepén ,de nem ír ki semmit.
Egy könyvet rendeltem, azért regisztráltam a DPD-nél. Arról kaptam értesítést mikor megérkezett, de a Lindt csomag beérkezéséről egyáltalán nem, meg nem is hívtak telefonon. Csak a DPD nyomon követésnél olvastam hogy már a csomagponton van.
pappocs
Azt szerette volna mondani, szerintem, ha regisztrálsz a futárcég oldalán, akkor meglátod, hogy van-e a rendszerben csomagod, akár kaptál róla értesítést, akár nem.
Értesíteni az utolsó nap, a kiszállítás napján fog, de előtte is nyomon követheted, hogy hol tart.
(Vagy email cím alapján.)
DPD Group és myDPD. A név, telefonszám, meg a cím miatt egyből azonosított és regisztráció után láttam hogy úton van egy csomag nekem Csehországból, gondoltam hogy a Lindt lesz. Ma egyébként meg is érkezett.
Igen. Azt szerettem volna, hogy nem jött DPD üzenet.
pappocs
Szerintem átírta a mobilod.
Vagy csak én nem értem?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások