Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 13 / 9362 oldal |
Mizo emailt kapott már valaki....?
A Spar Milka utalványokat vár még valaki? Kettőt nyertem de csak az egyik jött meg. Hova lehet írni nekik? Köszönöm
Coca cola
Nestlé GLS csomagot nekem már 9-re jelezték hogy jön,aztán a nyomkövetésnél áttették 15.-re de ma sem jött újabb GLS értesítő.
Viszont várok 1 csomagot szintén GLS a VMLY&R Hungary Kft.-től,most jelezték.
Az milyen nyereményt küldhet, tudja valaki?
Viszont várok 1 csomagot szintén GLS a VMLY&R Hungary Kft.-től,most jelezték.
Az milyen nyereményt küldhet, tudja valaki?
anyoka:nem
Nyerj a kedvenceiddel -Aldi utalványt megkaptátok már ?
pappocs!
Több mindenre váltottam be pontot a nestlenel, - a játék elejétől fogva a végéig -, eddig még nem jött meg semmi.
Több mindenre váltottam be pontot a nestlenel, - a játék elejétől fogva a végéig -, eddig még nem jött meg semmi.
Aldi-Nestel utalvanyt var még valaki?
És nyerje a nestlevel pontbevaltos Lion csomagot?
És nyerje a nestlevel pontbevaltos Lion csomagot?
Nézzétek meg itt, h hol tart a csomagotok:
https://gls-group.com/HU/hu/csomagkovetes/
https://gls-group.com/HU/hu/csomagkovetes/
Ma vagy holnap érkezik a lábas.
Sőt!
Még nem adták át a GLS-nek sem.
Csak jelezték, hogy készül egy csomag.
Még nem adták át a GLS-nek sem.
Csak jelezték, hogy készül egy csomag.
agi80,jojo
A Gls appban az van ,hogy a csomag adatait rögzítették,de még nem adták át a futárnak .
A Gls appban az van ,hogy a csomag adatait rögzítették,de még nem adták át a futárnak .
agi80
köszi
" alt="
">
köszi
" alt="
">orbit játékkal nyert már valaki? rögtök kiírja ha nyertem?
köszi
köszi
jojó
igen, várom én is a lábast, szerintem a héten jön mert a gls-től már múlt hét óta kapom hogy csomagot adtak fel, de még nem ért ide
igen, várom én is a lábast, szerintem a héten jön mert a gls-től már múlt hét óta kapom hogy csomagot adtak fel, de még nem ért ide
Nestlé lábast még vár valaki?
weber köszi
" alt="
">
" alt="
">Sziasztok,
Képzeljétek voltam egy 16. kerületi Reál üzletben, de itthon vettem észre, hogy csak egy termék jegyzékes bizonylatot kaptam, amin nincs AP kód. Tudnátok ajánlani a 4., 15., 16. kerületek környékén olyan Reál üzletet, ahol rendes blokkot kapok, amin van minden adat ahhoz, hogy fel tudjam tölteni?
Köszönöm szépen előre is
" alt="
">
Képzeljétek voltam egy 16. kerületi Reál üzletben, de itthon vettem észre, hogy csak egy termék jegyzékes bizonylatot kaptam, amin nincs AP kód. Tudnátok ajánlani a 4., 15., 16. kerületek környékén olyan Reál üzletet, ahol rendes blokkot kapok, amin van minden adat ahhoz, hogy fel tudjam tölteni?
Köszönöm szépen előre is
" alt="
">Van Eleplant és van Elephant játék. Semmi köze a kettőnek egymáshoz.
ELEPL ANT NEM PERECEK JÁTSZANAK ?,