helló
még nem vagyok teljesen kész,a kérdésem az hogy mikor van vége a játéknak és hogy meddig kell a pontokat elkölteni. néztem a játékszabályt de nem jöttem rá.
köszi
anci140!
küldtem választ

sziasztok!
Van két kérdés amire nem tudok rájönni:
Mi garantája a minőségi intézményben és képzési program alapján tanulhass?
Elektronikai panelek összeszereléséhez használt technológia!?
Ha esetleg tudjátok ,segítenétek? Nagyon megköszönném!
inkább nem kommentálom...
de megvan
miért kérdezed, kicsit félrevezető, mint általában

mi van ezzel az etnográfiával?

szia mukci

Jaja! Örülök is neki!
Remélem, a holnapi nem lesz ilyen akadozós. Bár végülis ezt is megoldotta szerintem mindenki több-kevesebb kínlódás után.
Most egy darabig itt leszek , ha kell segítség, nagyon szívesen!

a lényeg az, hogy készen vagy vele!

Dorati !
Sajna reggel 8-kor már dolgozom és a munkahelyemen nem lehet netezni , így csak munka után tudok itthon, vissza is lapozgattam, de így is nehezen ment. Vagy a mai napon nem vagyok formában
Szia dorati!
Reggel munkába-menet előtt 6 és 7 között én is elkezdtem a mai feladványt, úgyhogy nekem is kijutott az autós/ karavános/ lakókocsis/klubos istenbizonyból. De hála a magasságos szerkesztőségnek és a reklamálóknak mire estefelé hazaértem, már más volt a kérdés. ! Mindegy, mert azt is jó sokáig keresgéltem!
robert gida!
néha érdemes visszaolvasni az az napot legalább, mert pont ma reggel 8 óra körül adtam rávezető segítséget a lakás leghidegebb részével kapcsolatban kesukatinak. Talán akkor kevesebb munkával jutottál volna eredményre.

Szia petimano!
Jó névnapozást! Isten éltesse az Erzsébeteket, Katalinokat, és mindenkit, akinek közel s távol van a nevenapja!
Sziasztok.

Megyek Erzsébetet köszönteni.

szia robert gida!
és ha mindezek mellé még azt is tudnád, hogy nem az etnofoto/film volt az eredeti kérdés, hanem egy lakókocsival kapcsolatos klub, amelyhez nem kapcsolódott semmilyen képrészlet, de mégcsak lap.hu sem, akkor még többet dolgoztál volna. Örülj neki, hogy nem éjfélkor kezdted a megfejtést, mert így sok-sok felesleges munkát megtakarítottál.

Sziasztok!
Végre én is készen lettem a mai feladattal. Főleg a lakás leghidegebb része dolgoztatott meg , nálunk ugyanis a lakás leghidegebb része a klotyó. Meglehetősen sokáig tartott míg sikerült leakadnom erről a témáról és erőteljes agymunkával rájönnöm a helyes válaszra. Ja, és az etnofoto/film se volt semmi!
köszi szépen "csak" ennyi kellett. Remélem holnap már jobban leszek.......
mégegyszer is köszi
frida
megvan ind vagy kell még segítség?
f.frida ment 1 mél.

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások