Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 13 / 319 oldal |
Igen ma Intersparban vannak. Lett is egy termoszom !
Ugye most ott vannak az Interspárban a hétvégén?
Paint
Az elején voltak kóstoltatások is(szálanként)amikor még lehetett.
Volt nagyon sok játék,pl kártyás,dobókockás,póker,stb.
De volt amikor eladásösztönző promo volt: vett 1 v. 2 dobozzal és kapott garantált ajándékot.
Az elején voltak kóstoltatások is(szálanként)amikor még lehetett.
Volt nagyon sok játék,pl kártyás,dobókockás,póker,stb.
De volt amikor eladásösztönző promo volt: vett 1 v. 2 dobozzal és kapott garantált ajándékot.
Radzsi
Fütyülős promóban nem dolgoztam, nem lett volna rá időm. Még a BAT-os munkám előtt Johnny Walker éjszakai promoban dolgoztam. Az is nagyon klassz volt. Tök jó ruhánk volt ott is.
A Pall Mall munkánál pedig minden hétvégén péntek szombat este dolgoztunk, nyáron hét közben is,szerdán vagy csütörtökön. Ez tartott több évig ,így csak ez fért bele.
Paint
A HQ azt jelenti,h csak high quality helyekre mentünk, ami csak a legjobb pubokat,szórakozóhelyeket jelenti
Fütyülős promóban nem dolgoztam, nem lett volna rá időm. Még a BAT-os munkám előtt Johnny Walker éjszakai promoban dolgoztam. Az is nagyon klassz volt. Tök jó ruhánk volt ott is.
A Pall Mall munkánál pedig minden hétvégén péntek szombat este dolgoztunk, nyáron hét közben is,szerdán vagy csütörtökön. Ez tartott több évig ,így csak ez fért bele.
Paint
A HQ azt jelenti,h csak high quality helyekre mentünk, ami csak a legjobb pubokat,szórakozóhelyeket jelenti
Elsősorban dohányzók és autósok figyelmébe ajánljuk !!!
http://idojaras.origo.hu/20070209peldatlan.html
http://idojaras.origo.hu/20070209peldatlan.html
A férjem tegnap délután a Kaiser's-ben kapott termoszt, mindössze 2 doboz Pall Mall cigiért. Nagyon klassz. Főleg így, hogy nem is tudtunk az akcióról. Ha vadásztunk volna rá, biztos nem sikerül.
Elfér. Csak hajnalban csípás szemmel q...ra nem értettem, merre hány lépés.
De már felébredtem!
De már felébredtem!

sada akkor törölj, valóban az actimel keveredett a pall mallal. Bocsánat... 

Írtam neked mailt!
Bocsi, de én vittem el az utolsót. 

Pancsabi
Hogy jutottál tegnap a PallMall termoszhoz? Tegnap kb egyidőben voltunk a fóti Corában és nem láttam termoszt, csak bögrét és gyujtót.
Hogy jutottál tegnap a PallMall termoszhoz? Tegnap kb egyidőben voltunk a fóti Corában és nem láttam termoszt, csak bögrét és gyujtót.
Kedves Sada!
Nem baj. Mivel itt kérdezte, ezért itt válaszoltam neki.
A másikat pedig nem olvastam. 
Nem baj. Mivel itt kérdezte, ezért itt válaszoltam neki.
A másikat pedig nem olvastam. 
Tök jó, hogy az actimelt a Pall mall topicban tárgyaljátok.
Először nem értettem, milyen az a 2*8-as PallMall?
Paint a kérédseknél már kapott választ tegnap.
Először nem értettem, milyen az a 2*8-as PallMall?
Paint a kérédseknél már kapott választ tegnap.
Szia Paint!
2 db. 8-as csomagolást kell venni. Én tegnap a Fóti Corában találkoztam velük.
2 db. 8-as csomagolást kell venni. Én tegnap a Fóti Corában találkoztam velük.

Mármint a Lőrinci CBA? Köszi.... és mennyit kell venni?
CBA Remízben pénteken volt, és szombaton is lesz délig.
Pancsabi holnap is lesznek?
Mennyi actimelt kell venni az esiért?
Mennyi actimelt kell venni az esiért?A Fóti Corában is vannak hosstesek. Eredmény: pallmall termosz, actimel esernyő, danonino dínó, actimel hűtőmágnes. 

Ma mondta egy Pall Mall hostess, hogy jövőhéten pénteken-szombaton az Interspar-okban lesznek
A tatabányai tesco-ban megint vannak hostessek, állítólag este 8-ig ott lesznek. Ajándékok ugyan azok mint a múlt héten.