törpi
Biztosan nem fognak unatkozni!
Ilyen csodás helyen sok mindent lehet csinálni.
Igaz, szükség van a szülök kreativitására és talpraesettségére.
OTP: 11705008-20490393
CIB: 10700347-42380003-52000001
Hősök tere.
juhildi: a barátnőm két gyermekkel utazik(lányok)13 és 14 évesek
Kapott már valaki tájékoztató levelet? (Hova kell fizetni az ebédet, honnan indul a busz)
Van rajtam kivül aki hoz gyerköcöt?
Az enyém nagyon vágyik majd csak kitalálok neki valamit , hogy ne unatkozzon.
Ebéd nélkül, vagyis gyakorlatilag a nyeremény alapján (busz, szállás, fp) 35950 Ft. (csak nekünk van ebéd is)
De vajon mit csinál egy gyerek ott 1 hétig. Tv nincs, strandolni hideg van. Egy aquarium van, adriai halakkal, amit szerintem megnézne, és ennyi. Ugyhogy marad itthon, várja az iskolapad.
Egy ilyen üdülés hivatalosan utazás nélkül 50e.
A buszon pedig egész helyet foglal.
Hát én még mindig nem teljesen értek mindent!
Ha a gyermek 8 éves lefér pótágyon és nem teljes panziót kér elég neki a fél is ráadásul egy egész kaja adagot meg sem eszik. Akkor mennyibe kerül? Meddig kell biztosra mondani a gyerkőc utazását?
Riba Orsolya azt igérte e.mailben leírja. nekem még nem irt.
Én mostmár mindent értek.
A névsort lezárták, de módosítani lehet.
Szerintem mel6 lefoglalta az utat , de ha van jelentkező, akkor átadja.
(Náluk a családi események miatt minden bizonytalan.)
Sziasztok!
Sada, szerintem nem tévedsz, nekem is azt mondták, hogy 1-2 napon belül jó lenne, ha biztosra tudnánk, hogy visszük-e a csemetéket.
A 45 úgy jön ki, hogy busz+szállás+teljes panzió. Nincs benne a BBP és a fakultatív.
sada
tévedsz
még az indulás elötti nap is módosítható, ellenérték fejében
Szerintem a héten lezárták a jelentkezéseket.
Vagy tévedek?
Ha valakit érdekel még esetleg van még 2 fős ledós út eladó.
Úgy halkan megjegyezném az a 45 000 elég sok. Érdemes lett volna megvenni valakitől itt a fórumon, és abban benne van az út, kaja is 2 fő részére, biztos lett volna olyan aki hasonló cipőben jár és a másikat még el lehett volna adni is. Pótágyat meg lehetett volna kérni a szoba helyett...
Petyuske
nem, ez csak a buszköltség ára ez a 15 000 FT
Köszi Mel6!
Neked zsike miért 45000Ft? A 15-ben benne van az utazás, félpanziós ellátás?
azt elfelejtettem, hogy a CIb-nél, van olyan lehetőség aki ott vezeti a számláját, hogy ha jól emlékszem 1 éves és 3500 Ft.(de erre aki cib tag kérdezzen rá!)
winner
küldeni fog Riba Orsolya ajánlatot a biztosításról,nekem ezt küldte át:
ajánlott: QBE Atlasz, Premium kategória: 540,-Ft/fő/nap, 2 főre és 8 napra 8.640,-Ft
Köszi szépen, Zsike
Ebben már az ebéd és szabadprogram is benne van?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások