ildicc
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 13 / 17 oldal |
Őszinte részvétem a családnak
Idicc!
Nyugodj békében!
Nyugodj békében!
vater
fogadd őszinte részvétemet!
fogadd őszinte részvétemet!

Teljessen ledöbbentem, és mi tagadás könnyek között olvastam el a beírásokat.
Igaz, már akkor elfogott a rossz érzés mikor a topic nevét megláttam.
Személyesen nem ismertem ildicc-et, de párszor segített mikor valami gondom volt.
Nagy lelkesedéssel szervezte a rádiós fórumtalit is, amit sajnos mégsem a mi csapatunk nyert meg. Sajnos így csak a fénykép emléke lebeghet a szemem előtt amit az iwiw oldalán láthattam róla.
Őszinte részvétem a családjának, nyugodjon békében...
Igaz, már akkor elfogott a rossz érzés mikor a topic nevét megláttam.
Személyesen nem ismertem ildicc-et, de párszor segített mikor valami gondom volt.
Nagy lelkesedéssel szervezte a rádiós fórumtalit is, amit sajnos mégsem a mi csapatunk nyert meg. Sajnos így csak a fénykép emléke lebeghet a szemem előtt amit az iwiw oldalán láthattam róla.

Őszinte részvétem a családjának, nyugodjon békében...

Kedves Ismert és ismeretlen fórumózók!
Most nincs erőm végig olvasni hozzászólásaitokat, de ígérem megteszem. Higyjétek el, nekem hiányzik a legjobban.
Szerető társ és igazi játékos volt, aki nem csak kapni, de adni is szeretett. Hazautazáskor is a "Ledo" nyerteseket emlegette. A kórházba szállítás előtt, szinte az elmulás küszöbén is az volt a legnagyobb gondja, hogy október 9-én nem tud elmenni a "Pókerarc" felvételére.
Ilyen volt. Maradjon meg emlékezetetekben olyannak, amilyennek megismertétek, egy örök nyüzsgő, vidám közösségért és közösségben dolgozó embernek.
Közöttetek igazán jól érezte magát.
Ősz István
Most nincs erőm végig olvasni hozzászólásaitokat, de ígérem megteszem. Higyjétek el, nekem hiányzik a legjobban.
Szerető társ és igazi játékos volt, aki nem csak kapni, de adni is szeretett. Hazautazáskor is a "Ledo" nyerteseket emlegette. A kórházba szállítás előtt, szinte az elmulás küszöbén is az volt a legnagyobb gondja, hogy október 9-én nem tud elmenni a "Pókerarc" felvételére.
Ilyen volt. Maradjon meg emlékezetetekben olyannak, amilyennek megismertétek, egy örök nyüzsgő, vidám közösségért és közösségben dolgozó embernek.
Közöttetek igazán jól érezte magát.
Ősz István
Őszinte részvétem.
Én többször voltam kapcsolatban ildiccel, msn-en is érintkeztünk többször. Épp az imént lépett fel a msn-re valaki az ő nevével. Még a hideg is kirázott.
Nagyon szomorú hír ez, igazán nagyon sajnálom!

Nagyon szomorú hír ez, igazán nagyon sajnálom!

Nagyon, nagyon sajnálom.
Őszinte részvétem a családjának és a barátainak.

Már most hiányzik a fórumos jelenléte is....
Nagyon szomorú vagyok.
Nagyon szomorú vagyok.
Őszinte részvétem a családnak!
Hiányozni fog a fórumról Ildicc , nem rég e-maileztem vele.
Hiányozni fog a fórumról Ildicc , nem rég e-maileztem vele.
Őszinte részvétem a Családnak és a közeli barátoknak.
Lelkemben gyertyát gyújtok.
Lelkemben gyertyát gyújtok.
Nem találok szavakat...
Őszinte részvétem a Családnak!
Ildicc nyugodj békében!
Őszinte részvétem a Családnak!
Ildicc nyugodj békében!
A családja olvassa ezt a fórumot szerintetek? Talán egy pici vigaszt jelentene nekik, ha látnák/olvasnák, hogy mennyien szerették...
Most olvasom a szörnyű hírt... azóta is ráz a hideg, egyszerűen felfoghatatlan. Együttérzek a családdal. 

Őszinte részvétem a családnak. Ez megdöbbentő.
( az előbbi
azért, mert szörnyen igazságtalan az ÉLET.)

Nagyon sajnálom, hogy egy ilyen kedves, segítőkész ember távozott közülünk, bár személyesen nem ismertem, csak innen a fórumról...
Őszinte részvétem...

Őszinte részvétem...

Őszinte részvétem a családnak és a barátoknak!
Őszinte részvétem.
Őszinte részvétünk a családnak.