Látom nem jönnek azok az ötletek.

" alt="

">
Pedig jó lenne.
Javaslatom még az lenne nyissunk egy burn/monster topicot ahol 56szorra is el tudnánk tanakodni azon vajon sorsol vagy pedig zsűri dönt és hogyan, vagy inkább ahol szöveget írogatnánk segítve talán egymást vhogy hátha egyszer nyerünk már évek múltán is.
Kellene egy nagyon problémás játékok topic is, ahol például ezt a fagyis játékot beírnánk, illetve azt, ha vki nyer kisebb díjat, nem nyerhet közép, illetve felsőbb kategóriás díjat. Tudom ott van a negatív topic erre de ott ömlesztve megy minden a fától néha nem látni az erdőt. Hátha erre jár vki a szervezők/lebonyolítok közül és jól elolvassa, aztán majd csak lesz vmi.
A főoldalon lehetne egy olyan rész esetleg tudunk a játékról de később indul? Volt beleszaladtunk nem indult még el, azt vettünk. Tudom figyeljek/jünk jobban.
Aztán főoldal, ha van egy hiba ne utolsó pillanatban legyen már szólva ha észreveszed.
Fel kellene tüntetni jó látható helyre az oldal csak tájékoztató jellegű, felelőséget nem vállalunk.
A békesség kedvéért ha van 120db akármilyen blokkod ne írj darabszámot. Írd azt van ilyen meg olyan blokkom.
Ha van 85db coccolino törid cserére, mi lenne ha oda sem írnál darabszámot. Csak annyit van coccolino törim.
Ezek csak ötletek, persze az enyém, és tudjuk nem jó, mert az enyém, de hátha. Én csak reménykedem hátha...