Baba a legnagyobb Főnyeremény! Társalgó
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 13 / 72 oldal |
A hütőrágóka az mire jó?
Valaki kért a Liberon Playmobil állatos kirakót? Milyen?
Most vannak új dolgok is fenn Avent varázsitató 33 pontért, zsepik..
Most vannak új dolgok is fenn Avent varázsitató 33 pontért, zsepik..
de édes!
Jegyzeteled, hogy mit mond?
Az én nagy lányom (5 éves) amikor elindítja a DVD-t mondja, hogy:
Anya! Magyaríts! Már a pici is mondja, bár nehezen ismerhető fel.
Jegyzeteled, hogy mit mond?
Az én nagy lányom (5 éves) amikor elindítja a DVD-t mondja, hogy:
Anya! Magyaríts! Már a pici is mondja, bár nehezen ismerhető fel.
Lányom előbb mondja:
- anya, kérek medencés csokit
- mit?- kérdem
- tudod, azt a medencés csokit, amit tegnap nem kaptam
Hát csak leesett, hogy a Balaton szeletre gondolt
" alt="
"> Kiskorában mindig azt mondta, hogy a 'nagy-medencében' = Balaton akar fürödni
" alt="
">
- anya, kérek medencés csokit
- mit?- kérdem
- tudod, azt a medencés csokit, amit tegnap nem kaptam
Hát csak leesett, hogy a Balaton szeletre gondolt

elanor! vegyél neki bébitaxit..lábbal hajtós, nekem mind2 ezzel kezdte a "motorozást" utána jön a nyuszis és a motor...így sorban..vagy az ikeaban van ilyen kalapácsos fajáték- és persze a sok-sok fisher price egy vagyonért..Pl enyém 1 évesen imádta már a duplo kisautókat...markoló, stb..
Sziasztok!
Jövő héten lesz az oviban a farsang.Nem tudnátok valami jó ötletet adni,minek öltözzön be a kisfiam?Ez lesz az első farsangja,3 hete kezdtük az ovit.Saját készítésű jelmez kell,valami ötletes,nem túl bonyolult.Előre is köszönöm a segítséget!
Jövő héten lesz az oviban a farsang.Nem tudnátok valami jó ötletet adni,minek öltözzön be a kisfiam?Ez lesz az első farsangja,3 hete kezdtük az ovit.Saját készítésű jelmez kell,valami ötletes,nem túl bonyolult.Előre is köszönöm a segítséget!
Tud valaki tippet adni, hogy az 1 éves fiamnak mit vegyünk szülinapra? Valami játékot akarunk, de rengeteg féle van, nem tudok dönteni....
Én is így tudom.
Lille: én úgy tudom, hogy van, de csak a 3. magzat után jár ez a kedvezmény.
" alt="
">

Van köztünk valaki aki kisbabát vár? Olyan kérdésem lenne, hogy ebben az évben is van még olyan adójóváírás ami a magzatok után jár? 2006-ban volt, a dokinak kellett egy igazolást írnia, hogy betöltöttem a 91 napot.
Nekünk is vannak ilyen krémjeink, a polcon.... jó helyen
" alt="
">
De eszembe sem jutott.. Csak leugrottunk egy fáért.
Útközben azt nézegettem, hogy a hajam is megfagyott. Ilyen sem volt még.
Nagyon hideg volt akkor.

De eszembe sem jutott.. Csak leugrottunk egy fáért.
Útközben azt nézegettem, hogy a hajam is megfagyott. Ilyen sem volt még.
Nagyon hideg volt akkor.
Nadina
Apukámnak gyerekkorában megfagyott a füle. Most 72 éves. Nem múlt el, hidegben "érzi".
Apukámnak gyerekkorában megfagyott a füle. Most 72 éves. Nem múlt el, hidegben "érzi".
Nadina
A lányom mindig pakolás szerű vastagságban rakja fel a zsíros krémeket ilyen hidegben, még a nagyobbaknak is.
Nem is volt gond soha...
Azt mondja a védőnő, hogy ő már ránézésre meg tudja mondani, milyen krémet pakoltak rá, ha szembe jön vele egy ilyen arcocska az utcán.
Foglalkozási ártalom...
" alt="
">
A lányom mindig pakolás szerű vastagságban rakja fel a zsíros krémeket ilyen hidegben, még a nagyobbaknak is.
Nem is volt gond soha...
Azt mondja a védőnő, hogy ő már ránézésre meg tudja mondani, milyen krémet pakoltak rá, ha szembe jön vele egy ilyen arcocska az utcán.
Foglalkozási ártalom...

Mit görcsölsz itt? Ha neki nem hiányzik, téged miért zavar?
köszi.
Amúgy semmi baja, már rég elfelejtette. Engem is csak a foltjai emlékeztetnek a "bűnömre"
Amúgy semmi baja, már rég elfelejtette. Engem is csak a foltjai emlékeztetnek a "bűnömre"
kutya meg a macska. azt a nyűves poharat már sose fogom tudni odaadni..
nadina: Sajnálom, ami a kislányoddal történt, jobbulást neki!!!
Tery
nem velem
nem velem
Szerintem pedig pont az volt a gond, hogy szabadon volt a szája-orra.
Sálat kellett volna rakni elé, de nem gondoltam rá. Én voltam a hülye., de persze már utólag.....
Az út végén már nagyon nyűgös volt, szerintem fájt neki. Meg a belélegzett hideg levegőtől, torokgyulladást is kaphatott volna. Ahogy kijöttünk a meleg lakásból, megolvadt az arcán a hó, a hideg szél miatt, meg hamar ki is hűlt, aztán ráfagyott. Biztos ez volt a gond. Azt gondoltam, hogy itt több a vérkeringés, mint a fülben...tehát nem történhet meg.
Aki jön hozzánk, mindenki kérdezi, hogy hol ütötte meg így magát???
Tök gáz szegénykém...
" alt="
">
Sálat kellett volna rakni elé, de nem gondoltam rá. Én voltam a hülye., de persze már utólag.....
Az út végén már nagyon nyűgös volt, szerintem fájt neki. Meg a belélegzett hideg levegőtől, torokgyulladást is kaphatott volna. Ahogy kijöttünk a meleg lakásból, megolvadt az arcán a hó, a hideg szél miatt, meg hamar ki is hűlt, aztán ráfagyott. Biztos ez volt a gond. Azt gondoltam, hogy itt több a vérkeringés, mint a fülben...tehát nem történhet meg.
Aki jön hozzánk, mindenki kérdezi, hogy hol ütötte meg így magát???
Tök gáz szegénykém...

Nadina nem veled cseréltem/volna a Pierott-os poharat?