én is kértem ki sárkányt " alt=""> kisfiam úgyis imádja őket" alt="">
köszi hogy szóltatok... ezer éve nem jártam az oldalon " alt="">
Külföldi szerencsejátékok, nyereményjátékok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 13 / 303 oldal |
Viki, kaptál emilben visszaigazolást, mikor megvetted a Taupét??? Én nem, pedig régebben minden vásárolás után szoktam " alt="">
Nekem két regim van. Amelyiken kevesebb pont volt, ott vettem 2 Taupet. A másik regit meg gyűjtöm tovább. Ahhoz nem merek nyúlni, nehogy hirtelen feltegyenek pent és ne legyen elég a pontom " alt="">
na, én nem vettem plüssöket, reménykedek hátha betesznek olyan dolgot, ami jobban érdekel
a múltkor is úgy jártam, hogy meguntam a sok várakozást,s vettem bögréket, s aztán pár nap múlva betették a pendrive-ot, meg hajszárítót, ilyesmiket
várom, hogy hátha tesznek fl valamit mást is, persze sok pontot összegyűjteni sem jó, mert a végén még hoppon maradhatunk, mint a Prizee-n
ott több mint 300 Bubzom, meg nem tudom hány gyémántom veszett oda
remélem itt nem teszik ki a szűrünket
a múltkor is úgy jártam, hogy meguntam a sok várakozást,s vettem bögréket, s aztán pár nap múlva betették a pendrive-ot, meg hajszárítót, ilyesmiket
várom, hogy hátha tesznek fl valamit mást is, persze sok pontot összegyűjteni sem jó, mert a végén még hoppon maradhatunk, mint a Prizee-n
ott több mint 300 Bubzom, meg nem tudom hány gyémántom veszett oda
remélem itt nem teszik ki a szűrünket
Hugi: reggel 8 órakor játszottam a játékaimat, akkor már nem volt.
Ha esetleg rendel valaki sárkányt, kérnék szépen majd képet róla! " alt="">
Miért, a bigyóka már el is fogyott???
Biztos lesz később is. Borsót is újratöltötték tegnap óta. Majd veszel. Csak top nincs.
A sárkány olyan furi. Ha közelebbről nézem, mintha olyan idétlen vigyor lenne a képén. Viszont ha messzebbről, akkor meg aranyos. Nem tudom, vegyek-e " alt="">
Hugi: én is vettem, de csak azt. Sárkány nem tetszik.
Vettem Taupet " alt=""> Kíváncsi leszek, milyen. Itt tényleg jól nézett ki.
Láttátok? a Toilokdon van két új plüss (vagy annak tűnő) figura: sárkány és Taupe
a képen jól néznek ki
a pendrive az informatique részben volt, ha jól emlékszem
a képen jól néznek ki
a pendrive az informatique részben volt, ha jól emlékszem
Rendel valaki bigyókát? " alt=""> Akkor kérek szépen majd képet róla " alt=""> A pendrive hol szokott lenni?
Új bigyókák vannak a Toilokdo butikban. Plüss borsók, toll. " alt="">
Az előbb elfelejtettem kérdezni. Játszik valaki a Grat-os-on? Már napok óta ajándékokra várok, de nincs semmi a butikban. Szokták azt tölteni?
Köszi, Villám! Akkor azért lehet, mert felment a csík max-ra. De szerintem gyorsan gyűlnek a pontok, bár én mindig byncodra váltom be.
Morticia
nekem akkor nem engedte, ha akkor vettem kódot (magyarán 48 óra múlva vehettem a következőt), illetve akkor amikor a hűséget jelző csík elérte a maximumot, s kaptam érte egy kódnak megfelelő plusz játékot
mindkét esetben várnom kellett 48 órát a következő kód vásárlással
persze, most már nem játszok az oldalon -mert lassan gyűlik a pont, s ritkán van számomra érdekes kód-, lehet, hogy azóta már változtattak valamit
nekem akkor nem engedte, ha akkor vettem kódot (magyarán 48 óra múlva vehettem a következőt), illetve akkor amikor a hűséget jelző csík elérte a maximumot, s kaptam érte egy kódnak megfelelő plusz játékot
mindkét esetben várnom kellett 48 órát a következő kód vásárlással
persze, most már nem játszok az oldalon -mert lassan gyűlik a pont, s ritkán van számomra érdekes kód-, lehet, hogy azóta már változtattak valamit
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy az Ovnizon miért írja ki a butikban, hogy várnom kell 48 órát? Byncode-ot szeretnék, de nem engedi. " alt="">
Meg tudnátok mondani, hogy az Ovnizon miért írja ki a butikban, hogy várnom kell 48 órát? Byncode-ot szeretnék, de nem engedi. " alt="">
köszi, Viki, megnéztem, nagyon jópofák, csak sajna elég drágák nekem
de élménynek nagyon jó volt
kösz szépen
de élménynek nagyon jó volt
kösz szépen
villám: nézd meg a 17. oldalt!
www.tchibo.hu/corweb/servlet/contentblob/307672/d
ata/Menmank.pdf
www.tchibo.hu/corweb/servlet/contentblob/307672/d
ata/Menmank.pdf