Kalapozó topic
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 13 / 136 oldal |
Edigital-ra lenne esetleg valakinek kuponkódja? Köszi!
https://kuplio.hu/kuponok/konyv
persanya
Itt lehet találsz
https://kuplio.hu/kuponok/konyv/konyv-ujsag
Itt lehet találsz
https://kuplio.hu/kuponok/konyv/konyv-ujsag
Libri, Lira v. hasonló könyves kuponja, kódja van valakinek?
SPAR Pöttyös kódot szeretnék kérni.
Nem tudtam, hogy két kóddal lehet pályázni
a főnyereményért.
Köszönöm, ha tud valaki segíteni, mert szerdáig
nem megyek már vásárolni.
Nem tudtam, hogy két kóddal lehet pályázni
a főnyereményért.
Köszönöm, ha tud valaki segíteni, mert szerdáig
nem megyek már vásárolni.
sada
Szeretnél még média markt pontokat?
Szeretnél még média markt pontokat?
telekomos játéknet kupont kalapoznék
" alt="
">

Ide szerettem volna írni.
Tchibo webáruház %-os kedvezménye nincs most valakinek, gyerekruha vásárláshoz?
Szívesen adok cserébe valamit.
Tchibo webáruház %-os kedvezménye nincs most valakinek, gyerekruha vásárláshoz?
Szívesen adok cserébe valamit.
Van egy LEGO pontgyűjtőm, ha kell még.
Meg tudna szánni vki 3 mediamarkt ponttal?
Két kicsi fiamnak gyűjtök Coop-Lego pontokat, felajánlással, megvételre,cserére (ésszerű kereteken belül, nem csilliárdokért 🙈) köszönöm ☺️
Nyertes Penny kaparós linkeket szívesen fogadok ha vki nem használná fel. Köszönöm
Fekete címkés Jack Danielsről tudna képet küldeni valaki?
Bors SEAT Matrica ma este 7ig ha van vkinek ,felezhetünk a nyeremenyen.nekem Leon van.
Valakinek lenne esetleg egy db Pöttyös kódja, amit nem használ fel? Előre is nagyon köszönöm!
lina89@gmail.hu
lina89@gmail.hu
Köszönöm. Kaptam.
" alt="
">

Szeretnék 1 db pöttyös kódot. Adnék érte 1 db balaton kódot. Köszönöm.
Ha már mégiscsak meghosszabbították a pontbeváltást, és esetleg valakinél akadnak még mindig felesleges Penny-s pontok, akkor nagyon hálás lennék, ha valahogy hozzá tudnék jutni
" alt="
"> Budapest 3. kerületében lakom, az innen, illetve a 11. kerületből tömegközlekedéssel is emberi távolságon belül található matricákat személyesen át tudnám venni. Messzebbre, ha viszonylag sok pont akadna egy helyen, szívesen küldök értük levélben a magam részére megcímzett, postakész válaszborítékot, hogy én álljam a postaköltséget, és a lehető legkevesebb fáradtsággal fel lehessen adni a levelet 🙂
A még be nem ragasztott pontoknak és a megkezdett, de nem teljesen betelt pontgyűjtőknek is hasznát tudjuk venni (meg nyilván annak is, ha valakinek van betelt füzete, amit már nem szándékozik beváltani, de ehhez persze kevés reményt fűzök 😀), azok a pontjaink, amik most vannak, még nincsenek beragasztva, és van üres pontgyűjtőm is 🙂
Előre is köszönöm szépen, ha tudtok segíteni! 🤗 A legkisebb gyerekem ugyan még elég pici, de nagyon örülnék, ha neki is összejönne egy plüss, hs már a tesóinak is van 😀

A még be nem ragasztott pontoknak és a megkezdett, de nem teljesen betelt pontgyűjtőknek is hasznát tudjuk venni (meg nyilván annak is, ha valakinek van betelt füzete, amit már nem szándékozik beváltani, de ehhez persze kevés reményt fűzök 😀), azok a pontjaink, amik most vannak, még nincsenek beragasztva, és van üres pontgyűjtőm is 🙂
Előre is köszönöm szépen, ha tudtok segíteni! 🤗 A legkisebb gyerekem ugyan még elég pici, de nagyon örülnék, ha neki is összejönne egy plüss, hs már a tesóinak is van 😀
A pénztárcámban lapul még 2-3db penny pont,meg kell néznem,hogy pontosan mennyi. Jelica, ha jól emlékszem,te közel vagy hozzám, de ha ő nem kéri, szívesen elküldöm valakinek
Én is szeretnék még Penny plüss pontokat. Előre is köszönöm.