Evetke!
Ez lehetetlen! Egyszerre kezdted leveledet, mely percben Neked verseltem. Feleleted , e "kettes" eszeddel szerfelett remek. Megfejtetted! Jelenleg szemem le-le megy, elteszem testem, s fejem, de reggel felelek Neked. Kedvellek Evetke, lehet megleplek reggel!?

Levente elcseveg Evetke mellett, Evetke meg Levente mellett
Lejjebb leled feleletemet, remegve lesem feleletedet, megfejtettem-e rejtjeledet.

Levente, hehe, ez szerfelett kedves

Kellemes egyedek meglelnek s megkedvelnek kellemes-szellemes egyedeket. De feleletemet elrebegnem ezennel ment, mert nem leledztem neten. De tetszett! Eszem recsegett, de megleltem egy feleletet.
Evetke!
Merre lehetsz! Nem lellek e helyen. Beteg lett Kegyed?? Ez nem lehet, helyette kenyeret keresel? Esetleg gyermeked terhelt? Felelj! Esdeklem! Rendszered rendben?
Levente, tekergettem, lehet, megleltem, de ehhez eme helyen e-tlen kell csevegnem
De engedelmeddel
Fiat Panda

Helyes

csecske! (csacska!)
Nem szegted kedvem "szertelen" Egyed. Evetke szegte, mert nem felelt nekem.
Jelenleg kedvem szerfelett gyenge, mert netem nem remekel. Gyenge, nem felel meg eszemnek, s kezemnek. Lehet leterhelt?? E szerkezetek embere elemezte de rendben lelte. Bennem se lehet helytelen rendszer. Evetke! felelj nekem! Ne vedd kedvem! Megkedveltelek.
Levente, mely egyed ezt elkezdte elszelelt? Remekelhetne e helyre egy kedves, remek verset tele e-vel. Nem szegtem kedvét egy rettenestes reggelemen? Ezen merengek egyre....
Kedves.

Eme kellemes meleg reggelen elterveztem, kertemben teszek-veszek. De gyermekem Eszter, megelevenedett, s eszetlen tettekkel elvette kedvem. Ellenben mellettem kedvesen settenkedett, mely e helyzetet rendbe tette. Bent eledele leves, melybe tejfelt kevertem, de kenyeret nem evett. Elmentem egy helyre, vettem rengeteg leveles egyedet, melyeket kertemben eltemettem. Este Esztert meleg helyre tettem, bele szereket kevertem, mely teljesen befedte. Benne megmeregettem, csepp feneket bekentem, eme percben lefektettem. Tente, tente.
E helyen tekergetnem kell eszemet, s szellememnek ez keserves, jelenleg nem megy! Eredek egyéb helyre........
Kedves Evetke!
Ne legyen elkeseredve, helyette e remek reggelen felelj nekem meg nem eszperente nyelven:
Nejemmel felkerestem egy helyet melyen kerekes szerkezetekkel kereskednek. Egy szerkezet nekem rettenetesen megtetszett, fenekemet belehelyeztem, tekergettem, belelestem, fedele kezemmel megemelkedett. Ereje ezerkettes. Neve kell nekem, fejtsd meg!
- gyermek meg "t" meg medve - melynek helye ferde szemek rengetege?
Eszed tekergesd leld meg e helyes nevet, ezzel nekem kellemes perceket szerezhetsz.
nekem is lett egy meg egy, de ez nem nyert.

Szerfelett kedves meg rendes egyed Pesten, mely szerkezetet nyert, mellyel nem merev jeleneteket felvehet!
Kedvetlen lettem teljesen, lett egy egyesem, de ezzel tengernek mehetek

Rettenetesen kellemetlen, Levente elveszteget ezreseket, mert esetlen jelekkel, melyek engem terhelnek, nem nyer. Meg Te sem

Egy meg egy ezrest feltettem, de persze nem nyertem, fene egye meg!

Ez betett nekem, megyek, s lefekszem.
J. Lee
Elmebeteg jelek lettek
16, 30, 81, 83, 87
Szerencsepercek nem remekeltek nekem! Evetke s Levetne nem lett ezresek szerelmese. Rendszeresen elkedvetlenedek, mert nem nyerek. Lehet szerelemben szerencse mellettem lesz? Fejem leteszem, s elmerengek, szendergek. Reggel megyek kenyeremet megkeresem. Legyetek rendesek. Feleseljetek rendszeresen eszperente nyelven.
Nem lelem e-hetes ,nyertes jeleket ???
eszem vesztem menten ..
Letett jelek nem feleltek meg, szerencse nem kedvezett. Nem lettem nyertes! Evetke, Levente helyzetetek?
Evetke!
Ez esetben ketten nyernek. Te meg Levetne. Nem engedte eszem szerencse kereszteket elfelednem. Megtettem.
levi
Lehetetlen. Nem megy. Kellemetlen...
De nem mese-lemez!!!
Kellemes zene.
Szemtelen, kelletlen Nevetlen el veled!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások