ECOFAMILY MILKA AKCIÓ NEM IGAZÁN KEDVEZŐ :

" alt="

">
430-ért is adhatnák.
Én is így jártam délután, többszöri próbálkozás után sem tudtam belépni. Később a Bonafarm Nyereményportál oldalon léptem be, és sikerült feltöltenem,,,,, Próbálkozz ott!
Spar pick herz játèk mèg tart,mièrt nem tudok belépni??
weber
Azért próbálkozom
Egy új pénztáros ,akinek sok mindenről fogalma sincs,nem is szakmája,de nem értem,hogy ülhet így pénztárba ..Ő mondta,hogy valahol dolgozni kell,hogy vehették fel ,nem is értem

" alt="

">
" Fantasztikus" az Eco family és Henkel- mint világ cég - legújabb játéka. Főnyeremény főzőtanfolyam ki tudja kivel hogyan hol mi módon Maxxon szervezésben -már meg sem lepődök Remélem Dunakeszi illetőségű lesz a "szerencsés nyertes"
"Amennyiben bármilyen okból Sorsjegyre jogosító vásárlás esetén nem kerülne átadásra a vásárló részére
Sorsjegy, ennek elmaradását azonnal jelezni kell az üzlet pénztárosának, ahol a fizetés megtörtént.
Pénztártól való távozás után nem adható át Sorsjegy a vásárló részére."
31-én Tisza Coop-ban nem kaptam, eszemben sem volt. Másnap egy másik Coop-ban automatikusan adtak.
COOP 5000 Ft feletti vásárlás után kapott vki kaparóst ? Nekem nem adtak ,kérni nem kértem,/el is felejtettem,de megyek kérni
Én azt vettem észre, hogy az itt használt e-mail címemre például sokkal több spam jön, mivel ugye "nyilvános", ezért nem is használom játékra. Mert gondolkodhat úgy is a feltörő, hogy esetleg egy nyereményedet így nyúlja le egy címátirányítással.
Tegnap délután feltörték az egyik mondjuk úgy "eldobható" freemail fiókomat. Letiltottam, de a protokoll az, hogy be kell menni a rendőrségre feljelentést tenni, és utána tudok újra hozzáférni (csatolni kell a bejelentés szkennelve). Ezt nyilván nem fogom megtenni, nem ér ennyit az egész.
Nade: miért éri meg valakinek egy 2 perces meló helyett (új fiók regisztrálása) ki tudja mennyi időt vesződni valaki más fiókjába való bejelentkezéssel? (Személyes adatok jó eséllyel nincsenek ide elmentve).
Ja, és a jelszavaim min. 12 hosszúságú random karakterek (ilyesmi: g%)_6Fan0]*y), ezt nem hiszem, hogy próbálgatással olyan egyszerű lenne kitalálni.
Ááá... nem értem ezt az egészet!

" alt="

">
Nem is tudom, miért a negatívban nosztalgiázunk.

" alt="

">
Régen a Coca-Cola kupakkódok után pont járt, és a pontokat lehetett ajándékokra vagy újságelőfizetésre váltani. Volt annyi pontom, hogy előfizettem a Cosmopolitan magazinra 5 évre, de nem mertem többre (futott volna 15 évet is), mert attól tartottam, hogy mire lejár az előfizetésem a lap megszűnik:-)))
(21 éve szűnt meg Mo-on a sorkatonaság.
A wny épp most 25 éves.)
És hány diáknak adott munkát, hogy számolja a beküldött Milka kannákat, v. Maggi pontokat, v a Nestlé vonalkódokat.
Mennyi könyvutalványt nyertünk vele!
A Cola kupakos borítékokat meg kamion vitte a sorsolás helyszínére, olyan sok volt.
Rég volt, talán igaz sem volt.

" alt="

">
Öregapám is volt, de már rég meghot.
Nekem az előbb a Pöttyösről az jutott eszembe, mikor a piros nyitócsíkokat kellett gyűjteni és beküldeni.
Egy srác nyerte meg a főnyereményt, valamilyen autót. Épp akkor szerelt le (akkor még volt sorkatonaság), s az első dolog, amit vett, a Túró Rudi volt.
Emlékeztek amikor coca cola kupakot lehetett beváltani fémdobozos szaloncukorra?

" alt="

">
jojó
Nem maradt a Milkánál, más a szabály.
A nyerő kártyákat meg olvasatlanul kidobták.
sada
MILKÁNÁL MARADT
Nyerőidő pontos játékkal nem maradt volna bent.
jojó
Tavaly a 20 darab aranykártya közül 15-öt váltottak be a játékosok.
Vagyis 5 x 550.000 Ft ment a kukába.

" alt="

">
Neveket nem tettek közzé, holmi személyiségi jogokra hivatkozva ...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások