weber
Valóban nagyon hasonlít a mostani Powerade-es játék, és az általad hivatkozott Mars/Snickers jégkrémes játék gyorsasági nyeremény oldala. Ott is össze-vissza sorsolták az "első" 100-at. Volt aki pár órán belül beküldte az adatokat, és nem nyert, más meg fél nap múlva, és igen.
A mostani lebonyolító (Bang Bang) figyelmébe szeretném ajánlani - hátha olvassák a fórumot - hogy anno a másik cég kompenzációképpen 5000 Ft értékű vásárlási utalványt küldött az informatikai rendszer anomáliájából adódóan kimaradt nyerteseknek! Persze mindez attól is függ, ki mennyire akar jó fej lenni?!

" alt="

">
Visszakerestem, ide január 5-én írták be a játékot, nem hiszem, hogy előtte olyan sokan játszottak volna.
Ilyen nincs, hogy téves értesítés, és még jelezni se képesek ezt.
Ráadásul ott figyelt a profilomban, hogy nyertem, a játék végéig. Akkor miért nem javították vagy szóltak, hogy bocs, de mégsem?
Most is nekünk kell írogatni velük, amikor automatikusnak kellene lennie az ilyesminek.
Még a postázáshoz is megadtuk az adatainkat... Nem igaz, hogy nem látják, hány olyan űrlap került beküldésre.
Ennek ellentmond, hogy olvastam, hogy volt aki 6-án délelőtt küldte be a blokkot és nincs kint a neve, a párom viszont 6-án késő délután és kint van. Én meg később és csak elméletileg nyertem. Szóval inkább random kiválogattak 100-at a sok nyertes beküldésből.
Szerintem az első száz már megvolt az első nap, de legfeljebb az első 48 órában. A többi már téves kiértesítés..
Sada!
Köszönöm, megpróbálom.
Sziasztok! Mindenki megkapta a tavaly szeptemberi Lidl Finish nyereményjáték napi nyereményét (10.000 forintos Lidl ajándékkártya)? Én még mindig nem. Természetesen arra az e-mail címre hiába próbáltam írni ahonnan jött a nyereményértesítő, visszadobta a rendszer.

" alt="

">
Kíváncsi leszek én is mi lesz a powerrades dologgal a játék 01.02-án indult én 4 napra rá 01.06-án töltöttem fel a blokkot és írta ki hogy nyertem és ahogy kell mindent kitöltöttem a nyeremény elküldéséhez Aznap!
Nekem is ez jött... Kíváncsi leszek mit hoznak ki a dologból. Kapunk azért valamit, legalább egy powerade-s kulcstartót?

" alt="

">
Powerade.....én is ugyanezt kaptam....
A Powerade ezt a választ küldte.
Köszönjük érdeklődését és észrevételét!
Az oldalunkon feltüntetett játékosok névsora az első száz nyertes beküldő.
Jelzését természetesen kivizsgáljuk, az eredményig szíves türelmét és megértését kérjük!
Minden működik a Hell oldalon. Töltöttem fel már.
HELL regisztráció + visszaigazolás nekem már működött ma, 08:00 után picivel. Telefonról. Pályázat feltöltésben még nem tudok nyilatkozni, nincs promóciós nyitófülem.
Nekem sem enged regisztrálni . Ismét egy szuperül induló játék
A Hell oldalára nem tudok regisztrálni, esetleg másnál is gond van? Köszi
Powerade hol lehet reklamálni?
A megadott e-mail címre sajnos nem,mert a cím nem található.
Köszönöm
weber
Ez volt:
https://www.webnyeremeny.hu/snickers-twix-mars-bo
unty-mm-jegkrem-nyeremenyjatek
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások