Köszi, megkaptam: Már 0-1 a meccs!

" alt="

"> Nem véletlenül vitték az irodák V-re is...
igen látom 0-0 jelenleg

" alt="

"> írtam emailt
chicaloca: Milan meccs D-V!!! Én D-re rakom...
Szia! Ha valamit nagyon érzel, esetleg leírom a telefonszámomat, lehet, hogy nekiindulok felrakni Neked az esti meccsekből. Kb. 3/4 óra mire odaérek.
gratula Magic!

" alt="

"> nem semmi 3 D. én most néztem és nem tudok rakni neten mert zárolva van a bet-at-home számlám. gondolom azért mert rég voltam rajta, de akkor is elég ízé.
Juhhééé! Tegnap nyertem a 3 döntetlenemmel:
116 Jihlava-Olomouc D 3,05
117 Modena-Verona D 2,64
118 Bolton-Nottingham D 3,15
600 Ft-ból 15.220 Ft! Tegnap nem fizettem be a telefonszámlámat, 14.973 Ft! Pont jókor jött! Ideje volt!

" alt="

">
oké köszi Magic

" alt="

">
chicaloca: Múltkor én is raktam a Barcelonát, de tegnap álmodtam az MU-val, hogy nyer és a Slask Wroclaw is nyert, a másik álomrészlet az volt, hogy nem nyert a Barca. Tudom, szereted őket, lehet, hogy az álmomnak csak a 2/3-a lesz igaz, mert a másik 2 meccs jó volt, csak fel akartam hívni a figyelmed.... Még egyszer minden jót!!!
chicaloca: Majd írok holnap, mit hogyan teszek, holnaptól indul a szerencse-szériám! A gmailes címemről írok majd!
Én az Intert biztosan nem raknám ma V-re,Pescarát H-D-re viszik!! Talán az is D lesz. Siena D, St Etienne H, Roma D-V, /én tartom a D-t! Galatasaray D-V, Napolit vendégre raknám az oddsok miatt. Egy nagy kalappal mára!
Én a Hackent raktam D-re.
megraktam a ns-ből az egyik edző fogadni mernék tippsorát 5 francia meccsel mondanom se kell 1 jött csak be.

" alt="

">DD nem volt időm gondolkodni, így gyorsan kellett vmi. lehet megrakom uni-bet-en. köszi.
Chicaloca: Ma - ha tudod, rakd meg a Siena-Torinot D-re. Nálam ma a Hacken játszott a szelómon, és a Roma D-re.
Szia!!! Bocs, nem voltam idehaza.
Ma a Roma nem nyer, nálam döntetlen. St. Etienne valószínű H.
szia Magic jó látni h. itt vagy. pont a napokban gondolkodtam h rakni kéne. tegnapi barca-realra is lehetett volna. nézek is ma vmit, délben felkéne adni. van a hétre még vmi jó tipped?
Már "csak" a Racing döntetlen kell a mai szelómhoz és 22.130 Ft jön....
054 D /Colon-Racing Klub/
Csatlakozom chicalocához:
Uborkaszezon a tippmixben: azért nyertem ma 5/7-ben 10.560 Ft-ot!

" alt="

">
eb idején?

" alt="

">
nem tippel senki most a vb idején?

" alt="

">
én most a francia-angol meccs félidei V és a végén H-t tippeltem 24-es odds
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások