Termékekkel kapcsolatos tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 13 / 63 oldal |
Folttisztító témához: nekem egész jól bevált a DM saját márkás, folyékony folttisztítója. Mivel szinte csak mosógélt használok, ezért szeretek ebből is folyékonyt venni. És az ára is baráti.
Tegnap vettem Tescos Mogyorókrémet, szerintünk van olyan jó mint a Nutella, de az ára sokkal kedvezőbb, 399 ft.volt egy üveg.
A gyerekeknek nagyon bejött, pedig eddig a Nutellán kívül nem igen szerették a többit.
A gyerekeknek nagyon bejött, pedig eddig a Nutellán kívül nem igen szerették a többit.
Zsuzsa Nr.1.!
Köszi
" alt="
">
Megírtam a levelet nekik, kíváncsian várom mit fognak válaszolni...
Köszi
" alt="
">
Megírtam a levelet nekik, kíváncsian várom mit fognak válaszolni...
Egyébként a műsorban nem hangzott el, nem hangozhatott el a folttisztító neve, én írtam a műsorvezetőnek és kérdeztem meg.
A műsor címe: NÍVÓ - a minőség magazinja.
Érdemes hallgatni,akár online is!
www.klubradio.hu/index.php?id=157%23c
A műsor címe: NÍVÓ - a minőség magazinja.
Érdemes hallgatni,akár online is!
www.klubradio.hu/index.php?id=157%23c
Barbara84
Én, amióta a Klubrádióban, Törtei Takács Kriszta fogyasztóvédelmi
műsorában hallottam egy összehasonlítást a folttisztítókról - melyek között méreg drágák is voltak gyenge teljesítménnyel -a legjobb minősítést a LIDL-ben vásárolható W5 Multi Stain remover OxyAction (német) folttisztító kapta (piros műanyag tetős kék fémdobozos termék). Ára 675 Ft , de most volt akciós áron 475Ft/750 gramm.
Azóta mi csak ezt használjuk. Próbáld ki Te is! Remélem elégedett leszel
" alt="
">
(Persze vannak hagyományos folttisztítási módszereim is.)
Én, amióta a Klubrádióban, Törtei Takács Kriszta fogyasztóvédelmi
műsorában hallottam egy összehasonlítást a folttisztítókról - melyek között méreg drágák is voltak gyenge teljesítménnyel -a legjobb minősítést a LIDL-ben vásárolható W5 Multi Stain remover OxyAction (német) folttisztító kapta (piros műanyag tetős kék fémdobozos termék). Ára 675 Ft , de most volt akciós áron 475Ft/750 gramm.
Azóta mi csak ezt használjuk. Próbáld ki Te is! Remélem elégedett leszel
" alt="
">
(Persze vannak hagyományos folttisztítási módszereim is.)
Végre találtam a gyerkőcnek egy pelenkát, ami kibírja az éjszakát
" alt="
"> A DM-es Babylove leverte a Liberot, Huggiest, és a Huggies bugyipelenkáját is
" alt="
">
" alt="
"> A DM-es Babylove leverte a Liberot, Huggiest, és a Huggies bugyipelenkáját is
" alt="
">Az egyik folteltávolító teljesen tönkretette a több ruhánkat
" alt="
">
A folt kijött, helyette lett szép nagy sárga valami a helyén
" alt="
">
Felhívtam őket, azt mondták, hogy írjam le mailben, mellékeljek fotókat, meg mosási útmutatót..., meg hogy hogyan és mivel mostam.
Szegény hölgy próbált segíteni.., de ,mindenáron azt akarta kihozni, hogy biztos sokáig hagytam rajta.., mondtam neki, hogy több éve használom a termékeiket (férjem és a fiam miatt is)
Ráadásul volt már olyan, hogy egész éjszakára a gépben hagytam a folteltávolítós ruhákat és csak reggel indítottam el a mosást és úgy sem lett semmi baja a ruháknak!
Mérges vagyok nagyon! ÁÁÁÁ
" alt="
">
" alt="
">
A folt kijött, helyette lett szép nagy sárga valami a helyén
" alt="
">
Felhívtam őket, azt mondták, hogy írjam le mailben, mellékeljek fotókat, meg mosási útmutatót..., meg hogy hogyan és mivel mostam.
Szegény hölgy próbált segíteni.., de ,mindenáron azt akarta kihozni, hogy biztos sokáig hagytam rajta.., mondtam neki, hogy több éve használom a termékeiket (férjem és a fiam miatt is)
Ráadásul volt már olyan, hogy egész éjszakára a gépben hagytam a folteltávolítós ruhákat és csak reggel indítottam el a mosást és úgy sem lett semmi baja a ruháknak!
Mérges vagyok nagyon! ÁÁÁÁ
" alt="
">
És a reklámos topic...
http://webnyeremeny.hu/forumtartalom.php?tid=342
http://webnyeremeny.hu/forumtartalom.php?tid=342
Susa!
Nézd meg jobban
" alt="
"> ott a gabona
" alt="
">
Nézd meg jobban
" alt="
"> ott a gabona
" alt="
">Jégkrémkészítő formát Pesten az Ikeán kívül látott esetleg valaki? Köszi.
Na én ezt a Győri Édes reklámot marhára komázom. Megy a kombájn és kekszeket arat.
" alt="
">
" alt="
">DM - paradicsomi képek
digitális géppel készített fényképek előhívása katasztrofális minőségű...
digitális géppel készített fényképek előhívása katasztrofális minőségű...
Én sem vagyok a Duo-val elégedett, az összetételt én is olvastam, nem is veszek többet. Egy jégkocka tartóért nem teszem tönkre a májamat.
Hát az Apenta DUO őszibarack+körte sem fehér embernek való
" alt="
">
olvastam az összetételt,egy mesterségesen gyártott ital,gyümölcs 0%
" alt="
">
" alt="
">
olvastam az összetételt,egy mesterségesen gyártott ital,gyümölcs 0%
" alt="
">Aldisat ittam,bűn rossz volt
" alt="
">
" alt="
">
Lavazza kapszulát adott a barátnőm, mert nagyon hasonlít a Dolce Gustoéhoz. Egy miliméterrel kisebb, de nem ajánlom senkinek a kipróbálását!
" alt="
"> Orrán-száján ömlött a kávé a gépből!! Az Aldisat nem ismerem, de ha nem PONTOSAN olyan, akkor ne kísérletezz.
Budapesten a Lehel téri piacon 1300.-Ft egy doboz, és olyanokat is árulnak, amilyet a boltban nem.
" alt="
"> Orrán-száján ömlött a kávé a gépből!! Az Aldisat nem ismerem, de ha nem PONTOSAN olyan, akkor ne kísérletezz.
Budapesten a Lehel téri piacon 1300.-Ft egy doboz, és olyanokat is árulnak, amilyet a boltban nem.
Én is a Dolce Gustohoz kérdezném: Az Aldiban is árulank hasonló gépet, és van hozzá kapszula is. Az a fajta jó a Dolce Gustohoz is? Kb. fele annyi az ára, mint a Nescafenak. Próbálta itt már valaki?
Akiknek van Dolge Gustoja, azoktól kérdezném, hogy próbálták-e a Nestea kapszulát? És ha igen, akkor milyen volt az íze?
Samidala - elég szomorú, ha tényleg ez a helyzet.
" alt="
"> Anyósnak nemrégen vettünk egyet.
" alt="
"> Anyósnak nemrégen vettünk egyet.Nagyon jó ízű friss paradicsomot /magyar / vettem a Matchban /199Ft/Ft/Kg