Esetleg keresd a spam-ban és tanítsd meg a g-mailod, hogy ne oda tegye.
(l. a témát tegnap reggel a kérdéseknél -is-)
Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 121 / 891 oldal |
Most olvasom jojot, de ez azon nem valtoztat h csesznek mailt kuldeni
Azert jo h ma meg hetfon van goodmilk atvetel de nekem pl meg email se jott h nyertem......
A gépemen Win.8-as operációs rendszer van,és sajnos nem indul el rajta a mobilnet.Tud valaki segíteni?
törpi: köszönöm, felhívtam!
magdi23 telefonszáma kellene,vagy hívja most Paintucit
" alt="
"> köszi
" alt="
"> kösziÉn is szívesen segítek Good Milk táskák átvételében !
Kérdésemre ezt a választ kaptam:"Igen, van lehetőség más időpontban is átvenni,kérem jelezze,mikor tudná átvenni,Általában hétköznapokon 8:00-16:30 között megoldható!"
Késő.
Átvétel júl. 5-én és 7-én, vagyis ma és hétfőn.
(Az én blokkom, meghatalmazásom már a megbízottnál: szerdán feladtam, tegnap oda is ért.)
Átvétel júl. 5-én és 7-én, vagyis ma és hétfőn.
(Az én blokkom, meghatalmazásom már a megbízottnál: szerdán feladtam, tegnap oda is ért.)
Good Milk nyereményátvétellel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni, aki átvenni és elpostázná nekem. Jövő hétre postáznám a blokkokat és a meghatalmazást. Köszönöm szépen!
Nem segítségkérés, de sürgős!!!
Aki nyert a Theodorával, már csak ma lehet átvenni a Feldobox utalványt, ma van az utolsó nap!!!!
Aki nyert a Theodorával, már csak ma lehet átvenni a Feldobox utalványt, ma van az utolsó nap!!!!
Good Milk nyereményt Debrecenbe hozok meghatalmazással, ha valakinek így jó.
Good Milk nyeremények ügyében szívesen segítek, ha megírtok minden infot!
Szeretném kérni annak a segítségét , Aki elhozná a Good Milk nyereményeimet
" alt="
"> ! ( táskáért cserébe
" alt="
"> )
" alt="
"> ! ( táskáért cserébe
" alt="
"> )Többen kérdeztétek a Good Milk ajándék elhozatalt, amikor el lehet hozni, nem vagyok Pesten...
" alt="
"> Bocsi...
Viszont aki esetleg nem tudná elsütni a Sound jegyét, azt el tudom adni a helyszínen és utalni a pénzt. Ha nagyon muszáj így megoldható, feltéve ha jó áron adod... és akkor adok egy címet h. hova kell postázni. Nem hozzám. Meg nem a mhelyre.
" alt="
">
" alt="
"> Bocsi...
Viszont aki esetleg nem tudná elsütni a Sound jegyét, azt el tudom adni a helyszínen és utalni a pénzt. Ha nagyon muszáj így megoldható, feltéve ha jó áron adod... és akkor adok egy címet h. hova kell postázni. Nem hozzám. Meg nem a mhelyre.
" alt="
">Sziasztok! Valaki tudna segítene Acivia beváltással kapcsolatban.
Én már próbálkozom egy ideje és olvasgatom a fórumot, de még a gomb sem jelenik meg. Lehet én vagyok már vén és tudatlan a számítógépek világában. Ha valaki segítene Íronj, hogy mit adhatok cserébe. Köszönöm.
Én már próbálkozom egy ideje és olvasgatom a fórumot, de még a gomb sem jelenik meg. Lehet én vagyok már vén és tudatlan a számítógépek világában. Ha valaki segítene Íronj, hogy mit adhatok cserébe. Köszönöm.
Tudja vki bacchuss1 tel. számát?
Ha igen, kérem írja meg @-ban. Köszönöm.
Ha igen, kérem írja meg @-ban. Köszönöm.
activia
tud valaki segíteni activa beváltásnál? lassú vagyok...
mel6! Ó ha itt olvasgattam volna és nem az activiánál próbálkozok! Sajnos az én gépemmel esélyem sincs, de legközelebb inkább a fórumot olvasgatom...