(Az Allee az nehéz ügy, de a Mammut megoldható... mit szólnál ha félretennéd a haragodat, elküldöd az adatodat... és bedobnék a Mammutban egy szelvényt?

" alt="

">
De jelzem annak az autónak tényleg nincs szép színe... most viccen kívül. Ha nekem lenne pénzem autóra tuti nem olyan színűt vennék.)
Ha lenne 10.000,- Ft-om, felutaznék Bp-re az Allee-ba vagy a Mammutba.
Vaaaaaagy:
https://youtu.be/ddEC4QQrR9U
Esetleg beszállnék az internetbe.
https://youtu.be/k1p5z4R4uXo
Szamócám az apaság, de az anyaság sem a véren múlik😊
Ajánld fel a kihasználatlan okostelefonodat!
http://mobildonor.hu/
Legalább nem kell vinni az önkormányzathoz.

" alt="

">
Voltunk sétálni, de nem találtunk egy petákot se!
verka-nál a pont !
Leányanyaként szültem nagylányomat ,akinek 3 évig fiktív apja volt!, az én leánykori nevemmel.
4 éves volt amikor férjhez mentem , bementünk a gyámhatóságra..ahol magáénak vallotta a férjem a 4 éves kislányomat(akit persze 3 évesen ismert meg) - mai napig 28 éve ő a vér szerinti apja papíron!
Érdekes dolgok vannak az már biztos...!😊
(Igen az a bnőm nem élt házasságban... )
Születéskor, ha az anya nem él házasságban,és a szülés előtt nem tett senki apai elismerő nyilatkozatot, akkor az apa üresen marad, a gyerek az anyja vezetéknevét kapja.Beiratni senkit nem lehet.Ezt követően az apa utólag apai elismerőt tehet(ezt az a férfi is megteheti, aki nem a biológiai apa, de ehhez az anya hozzájárul) vagy az apa nélkül anyakönyvezett gyermek családi jogállás rendezése ügyében apasági pert indíthat.Ha ezek közül egyikre se kerül sor,általában gyerek 3 éves koráig képzelt apát jegyeznek be, de a képzelt személy adatait közvetlenül ellenőrzik, és az nem lehet valós személlyel egyező.(gyámos is vagyok)
Mármint a törvények nem jók.
Vannak további rendelkezések amik szintén nem jók. A nyugdíjasok után nem kell annyi járulékot fizetni egy cégnek egy rehabos(rehabilitációs járulékot kapó) ember után meg nem a cég fizet.
Egyértelmű ha teheti és olyan a munkakör (személyes tapasztalat) olyat fog alkalmazni.
Az aktív dolgozó mert tartsa el vhogy a gyerekeit, meg fizesse a bankolcsont rendesen.
Az sem segít, hogy van ez az ismerős toborzás munkahelyre jutalekért.
A törvényt is emberek hozzák. Nem feltétlen jók.
(A legnagyobb szemétség egy olyan férfi nevére íratni a gyereket aki fogantatáskor ott sem volt és ezt tudja is a nő. Aztán hónapok múlva rohangálni bejegyeztetni az igazi apukát.
Ha nem tudja mert nem tudja kié a gyerek és sumákol hát hajrá.
Ha pasi azt mondja na jó nevemre veszem az más.
De hogy a hatóság is erőlteti mikor mondják hogy nem a férj az apa hülyeség.
Elég hülyén néz ki azt a férfit kergetni gyerektartásért aki nem az apuka.
Akinek ehhez van gerince mert ehhez az kell.
Egyik bnőméknél a hozott baba jól jött az adókedvezményért, meg a csokért ilyen is van.
Másik bnőmnél az anyuka vezeték nevét adták a gyereknek.
Vannak törvények amik nem jók. )
A jövő évtől jelentősen megváltoznak a kötelező jótállás szabályai.
Minél drágább a termék, annál hosszabb lesz a jótállási idő.
Marad az egy év jótállás a 10 ezer és 100 ezer forint közötti árucikkekre. A 100 ezer forintnál drágább termékekre azonban már két,
a 250 ezer forint fölöttiekre pedig három évig érvényesíthetjük majd jótállási igényünket.
Nemrég hallottam a rádióban: egy férfit elítéltek a bíróságon, mert az egyik benzinkúton a földön lévő 5db 20.000-est (100.000 Ft) eltette..
Kamerán vissza keresték, per lett belőle, elítélték...
Bűntetést nem tudom...
De azért ha belegondolunk első blikkre szerintem 1000 emberből 999 eltette volna.....

" alt="

">
Oke. Jogos. Akkor így:
Minden gyereknek bejegyeznek egy apát az anyakönyvbe.
Ha ismeretlen, akkor kitalált adatokkal.
sada. képzelt apát születéskor nem jegyeznek be, később több módon rendezhető a családi jogállás.
Ez most találtam, 2 éve írták:
https://www.jogado.hu/talaltam-az-utcan-egy-husze
zrest-eltehetem/
Én pár éve negyven eurót találtam az utcán /Németo./.
Megkérdeztem az akkori főnököm, mit kell ilyenkor tenni. Adott egy borítékot, beletettük a pénzt, ráírtunk pár adatot, és bizony leadtam a helyi önkormányzatnál.
Fél év múlva érdeklődtem, senki nem jelentkezett érte, így az enyém lett.
Én - sajnos - olyan vagyok, aki az apróbb dolgokon is stresszeli magát.
Nyugodtabb voltam, hogy leadtam. Aztán meg úgyis az enyém lett.
Volt, hogy találtam 5, azelőtt 50 forintot a jegyautomatában /Magyaro./, azt persze megtartottam.
Talált pénz- Ha van elérhetősége annak aki elvesztette!
1. 20 ezer forinttal senki kedvéért sem szaladgálnék
2. Nagy összegnél lecsekkolnám az illetőt-ha átlagember akkor visszaadnám ha gazdag akkor nem
Nem állítom,hogy ez már a letisztult mentális szint de ez van
Egyébként meg Magyarországon ha Pl műkincset találsz az az államé v a vérplazmából milliárdossá váló valamelyik" jó emberé" Angliában a Tiéd ha valamelyik magán személy magán területén találod akkor fele-fele . Nem kommentálom ,hogy hol van demokrácia és jogállamiság
Ezen a fórumon vannak akik annyira szentek, hogy ihaj meg csuhaj.
Na visszacsicsi… mert mennem kell mammutba, arenába, corvin plázába, de még lehet csepel plázába is, az adózott jövedelmünkből venni pályázatokat, még véletlenül sem ránézni egy talált blokkra sem, és ha esetleg találok pénzt, eskű verni fogom az önkormányzatunk ajtaját!
Vilma engedj be...!!!

" alt="

">
Egyik szomszéd flexezik, kimenjek hozzá vagy ne?

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások