sziasztok!
Sada, Fáraó!
Az első két esetben nekem is az a visszajelzés érkezett, mint nektek.
A 3.-ra sikerült és pár percen belül küldte a kódot.
(De én múlt pénteken beszéltem velük és már láttak a rendszerben. Részéükről a kódküldésre 2-3 hetet mondtak ami nekem nem volt teljesen világos, hiszen ha már gépre vitték az adatokat akkor szerintem már kód is tartozik hozzá.)
Jerry Lee
hány kóddal játszol?
Jerry Lee
Kérlek, örülj kicsit az öngyújtónak, (pláne, ha már sokadik..), mert én még semmit nem nyertem,és 2 kóddal játszom..

Ma 2 db őngyújtót NYERTEM .
valami más is jőhetne már .
öngyújtó

akkor én azokhoz a kisebbségekhez tartozok, akiknek más az L&M,Marlboro és Multi kódjuk.Van még valaki rajtam kívűl, aki ugyanebben a cipőben jár?
hát,ez akkor tényleg nagyon érdekes!

most kipróbáltamazt,hogy megkaptam már az smsben a kódomat,de elfelejtettem,erre azt írja ki,sajnos a megadott adataid alapján nem tudtunk beazonosítani....pedig már játszok velük 1 hete!
Feletébb érdekes, ez a Marlboro rendszer is,hmmmmm....
Pall Mall dettó,még mindíg nem csináltak semmit a webkódjával,hogy beléphessen és játszhasson,ennek is 2-3 hete(ez talán a pallmall topikba illett vólna).

A lányomat nem ismeri fel, holott pl. az L&M játékban rendszeresen kap ajándékot a Philip Morostól.
Ne hidd, hogy már nem játszottunk végig mindent, csak azért írtam be az előzőt, hogy világos legyen, érdemes próbálkozni vele, mert hátha, de nem mindenkinél működik.
Ha így nem ismer fel, akkor szerintem valószínű, hogy nem érkezett be...
Hétfőn mindenképpen hívd fel őket, és kérdezd meg!!
Ezt már én is megpróbáltam párszor.
Az egyiknél azt írja ki: nem tudja beazonosítani,
a másiknál, hogy csak 18 éven felüli tud játszani
(pedig a keresztlányom májusban már betöltötte és sajna régóta bagózik).
arpi001 ! köszi az infót,én is megpróbáltam most,1-ik családtagom nevében,akinek már kb. 3 hete aug. végén beküldtem a kinyomtatott adatlapot. De,azt írta ki nem tudja beazonosítani,próbáljam meg újra helyes adatokkal,vagy regizek! Az adatok jók,regizést meg már,mondom aug. végén elküldtem. Elképzelhető,hogy nem érkezett volna be hozzájuk?
Nálatok is ilyet írt ki elsőre,mit csináljak,hogy felismerje,elfogadja???

erka70
Köszönöm én is ezen a számon beszéltem velük.
arpi001
Úgy látszik egyre gondoltunk ezt én is kipróbáltam éppen most, de az első két nekifutásra nem tudott mit kezdeni az adatokkal. Most újra megpróbáltam és valóban jött is az sms. Sikerült.
köszi
MINDENKINEK AKI MÁR RÉGÓTA VÁRJA A KÓDJÁT, DE HIÁBA!
észrevettem (sok telefonálgatás után, meg ilyesmi....) hogy a marbihoz gyorsan beérkeznek az adatok, és be is regisztrálják őket/illetve létrehozzák a kódot, de szeretnek még utána ülni rajta (egy csomót)...
Ezért folyamodtam a következő cselhez:
Be kell lépni a kezedbenakod.hu-ra és ott arra kell kattintani, hogy "már megkaptam a kódomat smsben, de elfelejtettem!"
Itt meg kell adni azokat az adatokat, amivel regisztráltál (de még nem kaptad meg a kódot) és máris pillanatokon belül küldik a személyes kódot, és már lehet is regisztrálni a jelszóra, hogy utána be tudjak lépni a lapra, és tudjatok (ingyen) játszani!
Remélem érthető voltam, és felgyorsítottam a várakozók játékmenetét

aranyalma
a 40/200-200-on beszéltem velük, és csak adategyeztetés volt, aztán már mondta is a kódot, utána pedig a honlapon megkértem a jelszavamat, amit sms-ben küldtek el.
Erka70
Nem is tudom mit mondjak.
Te milyen számon beszéltél velük? És rögtön ott a telefonban megmondta a kódodat vagy sms-ben küldték?
Pedig én is úgy szeretném megkapni a sajátomat.
akkor nekem is fel kellene őket hívnom a kódok miatt

eddig sehol semmi, már olyan régóta várom,h küldjék....
aranyalma, sada
vmikor szeptemver első napjaiban küldtem be az anyu nevében a honlapról kinyomtatott, aláírt jelentkezési lapot, most szerdán felhívtam őket (mint anyukám), és az adatok egyeztetése után a srác megadta a kódot, este már nyertem is vele egy öngyújtót.
Tegnap (a múltkori öngyújtó után) egy egér.

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások