Nyerőpercek
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 121 / 232 oldal |
Sziasztok. Küldenék két kódot mostantól. köszi
küldtem mailt
bocs a késői reagálásért, gyereketetés volt
bocs a késői reagálásért, gyereketetés volt
9:0.
Még jó, hogy nem kell a telefonért fizetni.
Lassan lehetne vonalküldős játék is ezekke a csokikkal.
Még jó, hogy nem kell a telefonért fizetni.
Lassan lehetne vonalküldős játék is ezekke a csokikkal.
nekem is??

NEKEM is!!!
BBarbi:emailbe el tudod küldeni mikor küldted?
Játszik most valaki?
6:1 elég sovány!
10:4
elfogyott a csokipapírom, csoki az van
elfogyott a csokipapírom, csoki az van
Barbi
Hogy sikerült?
Hogy sikerült?
8.55-9.05-ig küldenék
villamoska
Akkor azt elbuktad.
Ő pedig megnyerte.
Máskor figyelj jobban!
Ez olyan, mint amikor más telefonjára töltöd a pénzt az ATM-nél, mert elütöd a számod.
Akkor azt elbuktad.
Ő pedig megnyerte.
Máskor figyelj jobban!
Ez olyan, mint amikor más telefonjára töltöd a pénzt az ATM-nél, mert elütöd a számod.
Sziasztok. Lenne néhány kérdésem. pl nyert már vajon valaki heti nyereményt? a másik h hova lehet kérdéssel fordulni? mert én pénteken olyan béna voltam, hogy 3 nyertes kódot rossz számra küldettem. Hívtam az ügyfélszolgálatot 3szor, azt mondta a nő hogy intézkednek és visszahív de egyszer sem tette. NIncs valami más elérhetőségük? mert ez a nő már idegesít. meg az is hogy 6000 Ft-ot elbasszintottam. 

én korábban már használtam az itteni stratégiát, de sztem most nem egy nyerőidőpont van, hanem váltakozik. legalábbis ezt gondoltam. és a pontos idő is elég érdekes volt! igy nem lehet....
hát...utólag már késő okoskodni, de először körül kellett volna minket érdeklődni...
itt a fórumon is egyre rosszabbak az arányok...na de azért ennyire nem...
itt a fórumon is egyre rosszabbak az arányok...na de azért ennyire nem...
a barátomtól kaptam a kódokat. össze vissza küldtem, mert ki akartam tapasztalni a nyerő időpontot. 

Akit érdekel az írjon mert nem leszek fennt sokáig! 

Elcserélnék megint egy utalványt 6 darab nyerőperces kódra! Akit érdekel írjon!!
Valaki! Hány perc alatt küldted be a kódokat. Kitől kaptad! nagyon rossz eredmény!
Nem nyertem.