Ma vettem a siófoki tescoban. Gyorsan vettem 4-et, azután elolvastam..

..Többet nem veszek, csak ha kapok valahonnan, azt beküldöm.
Paint
remélem azokra gondoltak ezzel az új ajándékkal, akik eddig nem nyertek walkman mobilt, tehát pl rám
bár még erőteljesen gondolkozom,h egyáltalán vegyek-e belőle, ha találok vhol. Óriásit csalódtam ebben a játékban.....
Láttatok már vhol új kupakos pepsit?
Paint
akkor addig tankolj fel belőle, míg kapható

egy jó ideig eláll úgyis, vagy ne igyál belőle minden nap. egyébként is nem egészséges

Olvastam az új játékot. Valyon? "vagy olajon"

Egy kód most hányszor küldhető majd be?

Amúgy a Pepsi telkóban van walkman, igazán kitalálhattak volna vmi mást....mondjuk video kamit, fényképezőt, meg vmi más ketyerét.
broáfka azt akarja sada mondani a 2l-es gold nem játszott elvileg, de volt rajta akciós kupak. Én is mindig 2l-est vettem, mert ízlett az íze, ha én nem is nyertem, de cserélgettem és más nyert a kupakommal, amely 2l-es nem játszoson volt rajta. Amúgy limitált széria volt? Hát szomorú mert olyan fini.

Nem ugyanarról beszéltek

De értsd már meg, hogy a foci VB-nek vége, goldot sem fognak gyártani többet, ezért nem lehet már rajta játékos kupak sem.
Igen, a fél lityis, nem pedig a két literes!
De, benne volt:
A játékban a következő, kupakjukban akciós kódot tartalmazó, félliteres kiszerelésű termékek vesznek részt:
Pepsi
Pepsi Light
Pepsi Max
Pepsi Twist
Pepsi Twist light
!!! Pepsi Gold !!!
7up
Mirinda Narancs
Mirinda Szőlő
Mountain Dew
Biztos, hogy kimaradt? Elvileg a múltkor sem volt benn!
Fáreó
A Gold most azért marad ki, mert az csak limitált kiadású kóla volt a foci VB idejére.
Íme:
http://href.hu/x/1iyx
Na sikerült rövi9dítenem a linket! http://www.noklapja.hu/forumkifejt.php?forumid=97368 Egyébként a moderátorok moderálták ki a káromkodósat! Pedig abban voltak a legérdekesebb hsz-ek!
laszlo0515
A csalás!!! Szerintem......... az aktuáli témákban van. De a topicoc keresésénél, ha beírod könnyen mewgtalálod, a 2006 05.09. 22:09 az a létrehozás időpontja az alapján is megtudod keresni!
tea-pot
Én is kihagyom.
Amíg lócitrom van, veréb is van. Biztosan sokan fognak játszani és nyílván minden Walkman gazdára talál majd.
A nyeremény engem sem hoz izgalomba és ezért nem fogom vásárolni a méregdrága fél-lityis lötyit.
De ha rámtalál egy kód, azt azért nem hagyom cserben!

A Gold-ról múlkor sem volt szó a hivatalosban, mégis kódos kupak volt rajta.
Jól látom,megint csak a fél lityisek jáccanak,és a gold most kimarad?

Pedig,jó lenne ha a nagyobb kiszerelés pl. a 2l is játszana,ugyanis mi olyat fogyasztunk,ha veszünk,vagy a 2,5l-ert,mert úgy ócsóbb és kiadósabb,igazán gondolhatnának a "törzsfogyasztókra is" ezen a téren,ha nem is most,de a következő játéknál,legalább!

Ez az mp3-as dolog egy Sony NW-E002-nek látszik, (kb 16e huf) én kihagyom, ennél több lesz az esélyetek

-Balu-!
Mi bajod a Byrex-szel?
Csak a dolgukat végezték, azt tették ami ki volt nekik adva utasításba. Ha nem látták a kupakot, akkor nem adják oda a telefont. Gondolom mivel újrasorsolták az át nem adott telefonokat, le is adták a központban becsülettel.
Szerintem bár te rosszul jártál, azért a Byrex jól végezte a dolgát...
másrészt sajnálom, hogy igy jártál!
Én még mindig őrizgetem a kupakjaimat a biztonság kedvéért...
László015 biztosan törölték mert ártott a Pepsi hírnevének. Itt nem a pepsi hibázott hanem a játékot bonyolító cég. A Pepsi csak a nevét adta hozzá, a sorsoláshoz semmi köze nem volt, nem ő tehet róla. Megbízott egy céget. Ez arra volt jó ,hogy tanuljon belőle. Én se fogom többet kidobni a kupakot!

De a byrex-et egyik ismerősőmnek sem fogom ajánlani, pedig elég sok fejest ismerek akik lehet ,hogy igénybe vennék.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások