Évi!

" alt="

"> Mikor jön az el?...
Neked biztos hamar!

" alt="

">
karnis
Oksi, de majd ha eljön a mi időnk, akkor aztán nem lesz megállás a nyereményekben.

" alt="

">
Csak tök jó aji lett volna karira ez a grillezős dolog.
Évi ne szomorkodj, én sme nyertem már egy hete semmit (:
Azt hiszem ebből már nem lesz zewa.

" alt="

">
Én csak Bagamérivel tudom magam jellemezni: "meg vagyok átkozva"
Semmi, semmi
igen, ehhez is szerencse kell - nekem sem lett :-( se Garnierek, se Ice Kiss, se CBA-Unilever 8/0 pl.... úgyhogy jöhetne már vmi bíztató...
Sajnos én is csak ide írhatok: Ice Kiss 6/0.
De a többivel sem remekelek (magnum, soproni, rexona, coop) Tömérdek pályázatból.
Juliusban Fortuna jó messzire elment nyaralni. Még egy garantált ajit sem tudtam összehozni.
rendben,legyen úgy,ha nem tv,akkor fődíj
törpi
sírni nem érdemes annyit nem ér, szerzett egy pár óra örömöt és pár óra gyötrelmet, egálban van

" alt="

"> Ha nem lesz tv, nekem kell megnyernem a fődíjat

" alt="

">
de ari vagy :16/0.5

" alt="

"> jókedvvel

" alt="

">
dallas
Én szerintem meg csak "egyszer kopp" van.
Ott a CBA-unilever, volt akinek 40/0 volt az aránya, volt akinek 2/1, ( nekem 16/0,5

" alt="

"> )De volt már a poker csokinál is 30/0 és 2/2 arány is.
jelige nekem sem volt,mert nem volt a szórólapon sem! felhívtam őket azt mondták attól még jó,szinte senki sem írt rá.
dallas
Köszi

" alt="

">
Hidd el , mindent jól csináltam.
Nekem nem volt jelige rajta, 4/1 sikerült, ez az ok kizárva

" alt="

">
Nekem nem elfogadható magyarázat az hogy egyszer kopp ...
Ha nekem 1/1 az arányom és másnak 2/1 1/1 3/2 stb., akkor szerintem a 30/0 nem lehet pechhel magyarázni!
-Lehet hogy másik zsákba került az összes leveled és nem abból sorsoltak lásd coop
-Rossz címre küldted
-Csak blokkot küldtél és VK-t nem
-Nem volt a levélen jelige
-Postás megbugantja
Hát akkor lehet, hogy tényleg így volt, sok volt a beküldés...postásoknak semmi köze hozzá...
nekem 7/0,szerintem sok beküldés volt. pl. Jászberényi Fórumos 16-szor nyert,ahhoz kellett sokat küldeni,ha ennyi nyert,vagy a sok-sok tatabányai nyertes. szóval szerintem sokan küldték és nem mindennel lehet ,kell nyerni. egyszer hopp,másszor kopp
Ice Kiss sajnos én sem nyertem!
10/0
Gyanúsítgatásnak nincs szerintem sem sok értelme. Viszont lehet, hogy tényleg érdemes lenne postát váltanod

" alt="

">
gabi

" alt="

"> Egyre gondoltunk.
Viszont úgy döntöttem inkább nem gyanúsítgatok senkit ,maradok annál a verziónál , hogy beérkezett valamennyi pályázatom de nem volt szerencsém.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások