páros belépőjegy a Vissza a jövőbe vetítésére 2015. október 15-én, csütörtökön, 18:15 órakor
Corvin mozi
Miskolc környékinek felajánlok egy 20.000 Ft értékű vouchert a Lillafüredi Sport- és Kalandparkba, mely bármire felhasználható.
Spar pontok, kb 20-25 darab gyűlt össze. Szólj ha kell.
reggel kértem, most felajánlok mai Auchan blokkot
Nyereményed: 10% iskolakezdő kedvezmény az Office Depotban , melyet innen tudsz letölteni: Sioffice
Az Office Depot üzleteiben országszerte, üzletek listája: https://officedepot.hu/our_shops
Van egy MOM park Shopping days-re (okt.1-3) szóló kuponfüzetem. Aki el akar menni elküldöm szivesen

" alt="

"> ha kell lefotózom előtte hogy milyen kuponok vannak benne

" alt="

">
5 vitateam matrica köki-határ út környékén elvihető.
Igen, küldj képet... légyszíves....
Szia
Küldjek képet?
Ha érdekel, e-mailben írnék.Szia
3 db Vitateam matrica ingyen elvihető. Átvétel Szarvas Csárda tér vagy KÖKI környékén lenne jó holnap délután.
Felajánlok egy csomag hűtőmágnest. Lapmágnesek, terméket, céget reklámoznak. Van, amelyikből több darab van. Átvehető Újpest Központban vagy a Pólus Center közelében.
Mennyire kicsi? ...és hol lehet megnézni?
3 nagyon szép kiscicát szeretnénk elajándékozni.
1 vörös fiú cica, 1 vöröses tarka, feketés, foltos lánycica, és egy többszínű, feketés, vöröses, fehér foltos lánycica keresi gazdáit.
Kedvesek, szobatiszták, gyerekekhez szokott állatok.
Budapesten találhatok meg. Sürgős lenne, mert több cicánk is van mellettük.
12 db oszkar matrica csomag.
2 közepesméretű szatyrot tele kötőfonalakkal, kevés horgoló és himzőcérnával ,kötő,-és horgolótűkkel felajánlok kézimunkázni szerető topiktársunknak. Átvétel személyesen a Bosnyák térnél.
Aki ma (szerda) este ráér és biztosan elmenne A (sz)ex az oka mindennek (színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 103 perc, 2015) című film premier előtti vetítésére jelezze részemre.
Felajánlott belépők: 1 db páros jegy (összesen: 2 db jegy)
http://www.port.hu/a_(sz)ex_az_oka_mindennek_slee
ping_with_other_people/pls/w/films.film_page?i_film_
id=166707
Időpont: 2015. szeptember 09., szerda 19 óra (regisztráció 18:30-tól)
Helyszín: Lurdy mozi (1097 Budapest, IX. kerület, Könyves Kálmán körút 12-14.)
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások