Adventi játék, karácsonyi nyereményjáték 2026
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 121 / 182 oldal |
Bocs a tojás törésre gondoltam.
de még azt sem írta senki, hogy sorsjegyet kapott volna! megőrülök! tojás törés után még kaparni is kell?
Látom nem maradtam le semmiről. A beharangozó reklámban úgy emlékszem naponta 80000 sorsegyet ír, ha ezt elosztod kb. 20-szal akkor 4000 sorsegy, ebből egy nyer. Tehát törögessük a tojást tovább rendületlenül. Tavaly sokkal csábítóbb nyeremények voltak. Ha nyerek egy esküvői valamit nem tudom, hogy használom fel
.?
.?ninive1: igazad van, nem túl ösztönző, hogy 2 napja megy a játék és meg senki sem nyert semmit! 

igazad van ninive!
Igazából (és azt hiszem itt többek nevében is írhatom) nem az a baj ezzel az adventivel, hogy MI nem nyerünk. Hanem hogy SENKI sem nyer. Valaki, bárki, akárki nyerhetne, legalább csak egyszer egy nap, de senki És ez furcsa.
átlag 17.
az ha 0 és másiknap 34 akkor is meg van
az ha 0 és másiknap 34 akkor is meg van

Úgy nyertek - akik beírták a lufiba - ahogy én. Van már tv-m, navigációs rendszerem, könyvem, stb. Csak angyali üzenetnek álcázták!
Azt hiszem inkább főzöm ebédet. Vagy azt is angyali üzenet formájában rakjam a család elé ?
Azt hiszem inkább főzöm ebédet. Vagy azt is angyali üzenet formájában rakjam a család elé ?

lehet, hogy nyertek tvt, könyvet csak nem ezen a játékon. szerintem ha valaki nyert volna, egyből megjelenne, hogy megnyerték. (bár tavaly nem játszottam, csak gondolom, hogy így lenne). az ajándékokból meg minden napra juthatna.
Ha jól számoltam, összesen 423 megnyerhető ajándék van. Ha ezt leosztom 24-el, az 17 ajándék naponta. Tehát nem fogynak el Karácsonyig...
bednarik: és gondolod hogy december 20-tól adják csak az ajándékokat? bár ha így folytatják... 

bednarik, ha kiszámolod kb 15 ajándék jutna naponta és furcsa hogy egyetse nyernek 

Szerintem szegények csak az angyali üzenet miatt hiszik azt, hogy nyertek. Hiszen ott van mellette, hogy Gratulálunk, nyertél! Elég félrevezető. Pláne annak, aki tavaj nem játszott...
ugye most vicceltek? még több mint 24 nap van karácsonyig,mit akartok nyerni? és ha elfogy mit csinálnak?
vagy az nlc-sek szórakoznak, hogy ne vegye el a kedvünket, hogy 2 napja nem nyert senki... 

Ma nekem csak angyali üzi 5-től 6-ig 8db.
Valakik már irták az angyali buborékba, hogy nyertek tv-t, meg könyvet!
Hát remélem igazat írtak...
Valakik már irták az angyali buborékba, hogy nyertek tv-t, meg könyvet!
Hát remélem igazat írtak...
3-4 között is "csak" angyali üzenet.
Tényleg nem bánnám ha nyerne már VÉGRE valaki!
Jó reggelt tojástörök, ma fél 6-tól 6-ig semmi. Azok a hirdetések szerintem fizetett hirdetések, nem ajándékot ajánlottak fel cserébe. 

Sajna ilyen furcsa Zanussi hirdetés nyeremény nélkül máshol is van fönn több helyen a neten.