Tényleg, miért nincsenek kiírva a nyertesek. Én tudok kupakokat szerezni, elég sokat, de még így se sikerült nyernem

én is szeretnék napi nyertes lenni,de már nem tudom hogy hány pontot tegyek fel hogy elég legyen!
hogy-hogy nincsenek kiirva a nyertesek???
Még van 6 coke kupakom hariboért!
Csere arányt írjatok.
Énisénisénis!

Október 29-től Apple NoteBook a napi nyeremény!
Szeretnék egyszer napi nyertes lenni!

Erősen gratula. Nekem ez eddig sehogysem jött össze. Se sok, se kevés kupakkal. Vigaszágon nyertem egy iPodot a Stellánál
De hátha benéz egy PS3 is, reménykedem.
Október 16-án beküldtem egy kupakkódot 25 pontot kaptam érte még aznap eljátszottam és tegnap (17-én) hívtak hogy nyertem egy ps 3-at!
Coke kódok eladóak 50 ft/db.
Szerintem vagyunk még páran akik szeretnénk tudni...
a playstation játék után mit lehet nyerni évvégégi a coke-kal?
ralphin
Olvass vissza augusztus 16-ára, leírtam.
Sok szerencsét!
tangi
Köszi, nekem is kihozták mind a két headszettet. Igaz, a kis fülhallgatót nem, és csak most vettem észre, hogy a dugó mérete a másikénál nem egyezik, szóval használhatatlan. De már nem érdekel, majd veszek hozzá.
"Az augusztus 16-án nyert telefonokhoz elfelejtették a head szettet hozzácsomagolni.
Sőt, az egyikből a fülhallgató is hiányzik, a másikban pedig magyar nyelvű leírás és CD nem volt. "
Napocska10 tobbet hogy sikerult nyerned ????
Vagy honnan ez a nagy felvilágosultság??
Telot mikor lehetett nyerni???
Sziasztok!
Aki nyert psx3-at vagy telot , attol megkérdeném ,hogy hány ponttal sikerult??
hsf100: ha megyered a ps3 én veszek egy nokia 5700 és elcserélem veled ! Feltéve ha megnyered

Napocska10
Reklamálj újra! Nekünk holnap hozzák, az Anyu reggel telefonált az infóvonalra, du. visszahívták, hogy holnap mikor hozhatják. Cak legyél nagyon határozott!

Napocska10
Reklamálj újra! Nekünk holnap hozzák, az Anyu reggel telefonált az infóvonalra, du. visszahívták, hogy holnap mikor hozhatják. Cak legyél nagyon határozott!

Öcsém hát kit érdekel van e hozzá headset? EZ egy NOKIA 5700 Öccsém !
Ez a legkirályabb zenemobil !!!
ne szórakozattok már !
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások