kedves Fortuna

" alt="

">
jó lenne 1 mósogép,mert az egyém már a végét járja!!
de egy munka hely lenne a legjobb,mindent megoldana
Dec.28 óta egy lavina zudult rám... már-már elintéztem mindent, erre most ez a bankautomatás ügy... miért??? Mi a fenét csináltam amiért rám jár a rúd? Kérek választ és akkor azt nem csinálom...

" alt="

">
Bár lehet a sors ezt a automata által benyelt pénzt, parkoltatná, a Karintiai utazásra, költőpénznek?

" alt="

"> Hát úgy legyen...

" alt="

">
Drága Fortuna!
Ismét írok neked.köszönöm a mai estét,ez kellett.csak bánom,hogy ez nem 1 éve történt,mert akkor minden másképp lett volna...lehet.de már késő.
nemhiába bíztam a páromban,hisz ismerem és nem is tévedtem.ezt köszönöm neked.remélem ez így is marad!vagyis a folytatás így megy.
a nyereményjátékoknál viszont kérném szépen a segítségedet,mert arra szükségem lesz.de az Újhoz nem kell sok minden ,mert nagyvonalú a párom.
köszönöm
Kedves Fortuna!
Ma gondolj az ovinkra és rám is a sorsoláson....
Köszi
Zsuzsa
Nekem az Újhoz sok minden fog kelleni....
kérlek adj erőt és kitartást ehhez az egészhez,és hogy minden jól menjen.
a játékokhoz szerencsét és némi pénz.t...hogy feladni is feltudjam a pályázatokat....de most ez a legkisebb bajom....van ennél több és nagyobb...de lesz ez majd fordítva is

" alt="

">
Bízom!!!!
köszönöm addig is a mindent!
Mosógép vagy az ára nagyon jó lenne. Köszi, ha gondolsz rám Fortuna

" alt="

">
Drága Fortunácska!
Kérve-kérlek Téged, hogy egy kicsit most már gondolj rám is, úgy szeretnék vmit nyerni!

" alt="

">
Tudom, hogy számíthatok Rád...!
A garrone sorsoláson kacsints rám!

" alt="

">

" alt="

">
Beckham közelébe szeretnék menni,csak az uram meg ne tudja!!!

" alt="

">

" alt="

">
Egy dolgot nagyon szeretnék most.....annyira jó lenne ha összejönne,meg persze mindenkinek sikerüljön az amit szeretne

" alt="

">
Kérlek Fortuna sikerüljön a Balfi,sokat segítene a családomon!
Drága Kedves Fortuna!
Köszi a mai telefonhívásokat!
remélem ma este velem leszel....szükségem lenne a támogatásodra!
légysziiii
más ügyben viszont ,köszönöm amit teszel!!!!
Kedves Fortuna!
Kérlek teljesítsd mindenki kérését, hogy én mit szeretnék, azt tudod! köszönöm..
Drága fortuna nagyon számitok rád a héten Balfi és Garrone.Légyszives vmelyikböl juttass nekem is.Köszönöm.
Balfi kártyára nekünk is van lapunk, már csak a szerencse kell!
Ezek a birkaszájúak csütörtökre egyezzenek meg... holnap kipihenem a mai napot... csütörtökön meg hagy mehessek dolgozni...
Drága Fortuna!
az előző évben nem felejtkeztél el rólam, kérlek idén se tedd!
Kérnék még szerencsét és egészséget csaádomnak és barátaimnak!

" alt="

">
Bár a szerencse ma mellettem állt, egy olyan vizsgám sikerült, ami sokaknak nem... És kívánok nektek is nyereményeket a hétre

" alt="

">
Pályáztam Pápaira, Balfira, Garrone-ra. Remélem a maradék kettő közül valamelyik sikerül.
mindenki kérése teljesüljön

" alt="

">ezt kérném

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások