Archivum - Szavazások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 121 / 453 oldal |
rekamama!Regisztráltam,szavaztam!
Rekamama! Én is szavaztam Rád!
Üdvözlök mindenkit!
Hogy is van, a játék tisztasága? Most irjunk mi is a játék kiirójának?
Hogy is van, a játék tisztasága? Most irjunk mi is a játék kiirójának?
rekamama
Ismét szavaztam Rád!
De most az 1. helyezett nagyon elhuzott
De ne add fel,segitünk!
Ismét szavaztam Rád!
De most az 1. helyezett nagyon elhuzott
De ne add fel,segitünk!

http://www.termalfurdo.net/index.php?p=fotopalyazat
Kértétek a pontos linket!!!! Itt minden le van írva!!
köszönöm!!!
Kértétek a pontos linket!!!! Itt minden le van írva!!
köszönöm!!!
SZiasztok! Köszi Mindenkinek, aki vette a fáradságot, regizett és szavazott a képeinkre a termalfurdo.net oldalon! (4-es sorszám, mezőkövesd)
A mai állás:
Sorszám: 153
Pillanatnyi helyezés: 1.
Pontszám: 3168
Sorszám: 4 (ezek a mi képeink)
Pillanatnyi helyezés: 2.
Pontszám: 2398
Kérlek Benneteket, hogy aki idetéved, az szavazzon ránk, hogy sikerüljön nyerni! Nem adom fel!!!
A fotexnetes szavazással vmi gond van, nem jön be minden kép...
még odakukkantok, hátha csak pillanatnyi rendszerhiba!
Babásokra szavaztam!!
Köszi szépen: Réka
A mai állás:
Sorszám: 153
Pillanatnyi helyezés: 1.
Pontszám: 3168
Sorszám: 4 (ezek a mi képeink)
Pillanatnyi helyezés: 2.
Pontszám: 2398
Kérlek Benneteket, hogy aki idetéved, az szavazzon ránk, hogy sikerüljön nyerni! Nem adom fel!!!
A fotexnetes szavazással vmi gond van, nem jön be minden kép...
még odakukkantok, hátha csak pillanatnyi rendszerhiba!
Babásokra szavaztam!!
Köszi szépen: Réka
Lerta
A múltkor már szavaztam, de most nincs fent a képed, legalábbis nálam csak 11 fotó jelenik meg, illetve abból sem látok néhányat
A múltkor már szavaztam, de most nincs fent a képed, legalábbis nálam csak 11 fotó jelenik meg, illetve abból sem látok néhányat
Felejtsetek el, és bocs, aki rám pazarolta az idejét, bővebben a negatívban...

Akár a negatív topicba is mehetnék..., de most már azért sem adom fel! Csak a türelmetekre van szükségem, na meg a szavazataitokra!!! Bár már kezdek kételkedni a pályázat és a nyeremények valódiságában... Megpróbálok emilben utánajárni. Szóval eltűnt az oldalról - az enyémmel együtt - úgy százegynéhány már benevezett fotó. ( Most 43 kép van fenn az én újra feltöltöttemmel együtt, holott az elmúlt napokban az enyém volt a 147. ) Tehát továbbra is erre kérem a voksaitokat a kép alatt az 5. csillagra kattintva! A kép címe : Melyik az igazi...? ( Jelen pillanatban ez a 43. vagy a 48. a sorban, attól függően, hogy számolom-e az oldalon a meg nem lelenített képeket. ) KÖSZÖNÖM A KITARTÓKNAK!!!http://www.fotexnet.hu/sid000152/photo
/competition
/competition
Kedves Mindenki!
Nagyon köszönjük tesómmal a szavazatokat a két picúrka nevében is!
Én is igyekszem szavazni mindenkire!
Nagyon köszönjük tesómmal a szavazatokat a két picúrka nevében is!
Én is igyekszem szavazni mindenkire!
Gika! Párodra is szavaztam

ritka113! jrekuska! Lerta!
Szavaztam
Betty79! Rád most nem engedett szavazni,mert ugyanott vagytok,ahol ritka113! Rátok holnap szavazok
Rekamama légyszíves írd be a linket,mert én visszalapoztam ugyan ,de a termálfürdo.net nejkem nem is jön be!
Szavaztam
Betty79! Rád most nem engedett szavazni,mert ugyanott vagytok,ahol ritka113! Rátok holnap szavazok
Rekamama légyszíves írd be a linket,mert én visszalapoztam ugyan ,de a termálfürdo.net nejkem nem is jön be!
Újra működik a fotexnet oldala, és most már jó lesz ez a cím is a közvetlen eléréshez:
http://href.hu/x/1xo6
A 147. képre ( ezen az oldalon a 3. ) kérem szépen továbbra is a szavazatokat. A kép címe: "Melyik az igazi...?"
Köszönöm!!!
http://href.hu/x/1xo6
A 147. képre ( ezen az oldalon a 3. ) kérem szépen továbbra is a szavazatokat. A kép címe: "Melyik az igazi...?"
Köszönöm!!!
Köszi Mindenkinek!
Próbáltam a legegyszerűbben megadni a szavazás módját, de elég töketlen az oldal, a hrefes változat nem is jó az újabb képfeltöltések után, jelen pillanatban pedig maga a fotexnet oldal sem érhető el, így nem csak a fotópályázat és a szavaás, hanem pl. az ingyenlottó sem...
Próbáltam a legegyszerűbben megadni a szavazás módját, de elég töketlen az oldal, a hrefes változat nem is jó az újabb képfeltöltések után, jelen pillanatban pedig maga a fotexnet oldal sem érhető el, így nem csak a fotópályázat és a szavaás, hanem pl. az ingyenlottó sem...

Sziasztok!
szavaztam mindenkire
albisia
Nyert a sáskád?
szavaztam mindenkire
albisia
Nyert a sáskád?
Lerta!
szavaztam.A többieket is keresem.sziasztok!
szavaztam.A többieket is keresem.sziasztok!
Lerta,rád is mentek a csillagok, de elég nehezen találtam meg a képet.
Rekamama
szavaztam kétcímről is. 2179 az állásod, de az első nagyon elhúzott
szavaztam kétcímről is. 2179 az állásod, de az első nagyon elhúzott

Én is szavaztam.
rekamama szavaztam!
remélem te leszel az 1.helyen
drukkolok neked
remélem te leszel az 1.helyen
drukkolok neked