Óriási betűkkel ki van írva, hogy 2 x akárhány ml, 2 db áru van a képen. Jön a kérdés: Az ár 2 db-ra vonatkozik?

" alt="

">
Ilyenkor mindig eszembe jut egy eset. Moziba mentünk a férjemmel. Többnyire felíratosra járunk. Egy nagy kopasz samesz megkérdezte a jegyes fiút: Óvasni kell?

" alt="

">
Láttam.

" alt="

">
Már akinél.

" alt="

"> Aki nem ír postaköltséget annál n.a szerepel.

" alt="

">
De az különösen tetszik hogy kiszűrhetem az ócska használt rongyokat, néha olyan undormányok vannak fent, kit érdekel másnak a használt bugyija, fehérneműje?

" alt="

">
Jaja, igazad van. Az Ebayen az eladó nem is adhat csakis kizárólag pozitívat. Ja és még az kellene hogy ne lehessen látni ki licitál. Mint az E-bayen. De jó irányba haladnak. Az tetszik hogy a postát egyből látom. 100 Ft-os cucc 800 Ft lesz és az tuti nem éri meg mert pl. 400 Ft a boltban.
Már csak azt kéne felvállalniuk, hogyha a jutalékot elfogadják hogy visszafizetik akkor a bosszú negákat is töröljék.
Elég röhejes, hogy a jutalékot visszaadják, de ha ezek után a vevő negatívot ad azt mondják, hogy ők nem látnak bele az üzletmenetbe. Nonszensz.
Nagyon etszik a TeszVesz dinamikus fejlődése. Mindenféle keresések, lekérdezések vannak mostmár használt / új, árat mutat postaköltséggel, nagyon felhasználóbarát, szóval szupi az egész ahogy fejlesztik és egyre jobbá teszik.
nagyon buzgón dolgozik a sportszelet

" alt="

"> ma jóváírták a jövő hétre szánt pontjaimat, most ennyire nem kellett volna sietniük

" alt="

"> szerdán adtam fel simán, nem bírom a jóváírásukat kiszámolni

" alt="

">
DM-DOVE akció nekem is nagyon tetszett

" alt="

">
Kedvesek és készségesek voltak a hostessek.
Viki nem vettem ,majd legközebb--annyit mondott a srác,hogy nagy Magnum,mint amit db-ra adnak---a nyert kelyheket ő hozza majd!
jojó:
1. a kis Magnus kódos?
2. Kelyheket mikor viszi?
Ma jött felénk az Algida autó ,összecsukható a piros esernyő.2 Carte D'or vásároltam+kaptam az esernyőt/nem ám a Netten rendeljek 4000 felett/--A Magnum pedig 10 db-hoz egy hűtőtáska!
nekem annyira nem,mi környékünk nem játszott
Nagyon tetszett ez a DM-Dove akció!
Máskor is lehetne ilyen.
Ma összeszedtem a gyermelyiket itthon és pont 30 db volt ,se több ,se kevesebb!!! szuper
Egy hete adtam fel a Bonduellnek a levelem és már meg is jött a mail a szobafoglalásról

" alt="

">
beszéltem egy családtagommal imént,és 3 gyermelyi csomagolása is van.

" alt="

">
mégis megkapom a happyendes nyereményt

" alt="

">
felhivtak és felajánlottak egy mozikupont

" alt="

">
hurrá

" alt="

">
Nem semmi ez a Penny!
Egy 2 hetes játékban 10 millió Ft nyereményt oszt ki!
(1*5 + 5*1)
A prímagázélmény beváltásnál kellemes meglepetés, hogy a sárvári fürdő világ családi belépő 2 alkalomra szól, így a két nyeréssel 4-szer bemehetünk! Ezért már érdemes elmenni!

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások