próbáld akkor végig minden lehetőségnél
hátha valahol elfogadja
Külföldi szerencsejátékok, nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 121 / 303 oldal |
Zsanett: oda is beírtam, és azt írja ki, hogy a kód nem jó! Én vettem így sms-ben már pack+ az oldalon keresztül, és ott 8 jegyű kódot kaptam, ez amit meg tőlük kaptam, az meg 7. Nem értem én ezt!
picurka13
azt írja, hogy az sms részhez kell beírni nem az audióteleshez
azt írja, hogy az sms részhez kell beírni nem az audióteleshez
Tudnátok nekem segíteni? Vettem egy Pack+ a Miel-O-Kdos oldalon, de nem fogadta el. Írtam nekik, hogy nem fogadja el a kódot, és ezt a választ kaptam: "Bonjour, se sont des pack+ SMS et pas AUDIOTELS." Mit jelent ez? Lefordíttatam, de nem értem. És még mindig nem fogadja el!
köszi én meg csak reménykedek hogy végre talán nyerek valamit
mondjuk sosem szoktam
vagyis soha semmit
" alt="
">
mondjuk sosem szoktam
vagyis soha semmit
" alt="
">Én is kaptam ugyan ilyet, ne foglalkozz vele.
Persze nem szoktam foglalkozni vele.
Hetente én is többször "nyerek" 500.000-1.000.000 Euro-t
mamocika: ez nem Prizee, ez kamu, töröld ki!
CONFIRM YOU WINNING!!!
This is to inform you that your Email ID has won a prize Sum of 1,000,000.00 Euros only in an Dayzers Loterij held in Netherlands.PROMOTION DATE: 15TH OCT 2008.
Ennek tájékoztatnia kell téged az az Email ID-D nyert egy díjat Sum 1,000,000.00 Euros csak egy Dayzers Loterijban tartott Hollandiában.PROMOTION RANDEVÚZZ: 15-E OCT 2008.
szisztok szerintem ez prizze lehet
nem tudom mit jelenthet
ezt fordította ronitól
" alt="
">
kapott wegfordító
mit jelent ez?
This is to inform you that your Email ID has won a prize Sum of 1,000,000.00 Euros only in an Dayzers Loterij held in Netherlands.PROMOTION DATE: 15TH OCT 2008.
Ennek tájékoztatnia kell téged az az Email ID-D nyert egy díjat Sum 1,000,000.00 Euros csak egy Dayzers Loterijban tartott Hollandiában.PROMOTION RANDEVÚZZ: 15-E OCT 2008.
szisztok szerintem ez prizze lehet
nem tudom mit jelenthet
ezt fordította ronitól
" alt="
">
kapott wegfordító
mit jelent ez?
Nálam ha néha eszébe jut betölti, de 9 mondattal már majdnem másfél órája kínlódok mert mindig leáll. :-(
nálatok bejön a webfordítás?
nekem nem tölti be
" alt="
">
nekem nem tölti be
" alt="
">
Az már megvan amikor a csillagokat kell lekaparni és halacskák vannak alatta. Én a hocus pocusra gondoltam.
Akkor csak be van lassulva a mail. Várok türelemmel.
Köszi
Köszi
írtam mailt
zsanett25
Szóval akkor mi is a válasz?
Szóval akkor mi is a válasz?
editesztan
ha kell még segítség írj mailt
" alt="
">
ha kell még segítség írj mailt
" alt="
">Tudna vki segíteni a prizee-ben?
Olvastam, hogy ha eléred a 7,77 17,77 stb bubzot akkor, ha játszol a coctailon, akkor kapsz titkos játékot. De ugye már ez a játék nincs. Van vmi helyette?
Olvastam, hogy ha eléred a 7,77 17,77 stb bubzot akkor, ha játszol a coctailon, akkor kapsz titkos játékot. De ugye már ez a játék nincs. Van vmi helyette?
Nagyon szépen köszönöm az ötleteket, kipróbálom, hátha bejön valamelyik.
agica
Próbáld meg úgy, hogy franciára állítod, akkor valamikor be szokott jönni
" alt="
">
Próbáld meg úgy, hogy franciára állítod, akkor valamikor be szokott jönni
" alt="
">