Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 121 / 2036 oldal |
Viszont vannak olyan pénztárosok itt nálunk is, meg a mammutban senki nem áll be hozzájuk... na az gáz.
(Közel mindenkinek van jó, talpraesett pénztáros ismerőse, biztonságiőre, ha nincs lehet te vagy az...
" alt="
"> )
" alt="
"> )(Nem mindenkire vonatkozik a lány és asszonynév használata ne keverjünk mindenkit ebbe a halmazba)
Prepaid kártya szolgáltatás egy előre meghatározott összeggel feltölthető bankkártya, amit bankszámla nélkül is igényelhet. Kártyáját a feltöltött összeg erejéig használhatja vásárlásra, vagy ATM-es készpénzfelvételre..
Igen, magyarterméknél volt, hogy kérték.
Azért fura, mert még nem vezették be mindenhol.
Régen vonalkódokat küldtünk borítékba, akkor fura volt, hogy blokk adatokat kell küldeni SMS-ben. Aztán ma már alig van SMS-es játék, mert mindent online küldünk, eleinte ez is fura volt.
Már megszoktuk.
Ha bevett szokás lenne, hogy szűrjék a kiskorúakat, dupla névvel játszókat stb. előbb-utóbb megszoknánk.
Persze ott is lenne aki a “huudemileszaszemélyiségijogaimmal” dumát szöcsögné, de ha játszani akarsz akkor elfogadod a játékszabályokat, ez ilyen. Gösseren is lehet háborogni utólag, pedig benne volt a szabályzatban, mint a heinekkennél is, csak el kellene olvasni mibe is egyezel bele, nem csak automatikusan bepipálni a négyzetet.
Azért fura, mert még nem vezették be mindenhol.
Régen vonalkódokat küldtünk borítékba, akkor fura volt, hogy blokk adatokat kell küldeni SMS-ben. Aztán ma már alig van SMS-es játék, mert mindent online küldünk, eleinte ez is fura volt.
Már megszoktuk.
Ha bevett szokás lenne, hogy szűrjék a kiskorúakat, dupla névvel játszókat stb. előbb-utóbb megszoknánk.
Persze ott is lenne aki a “huudemileszaszemélyiségijogaimmal” dumát szöcsögné, de ha játszani akarsz akkor elfogadod a játékszabályokat, ez ilyen. Gösseren is lehet háborogni utólag, pedig benne volt a szabályzatban, mint a heinekkennél is, csak el kellene olvasni mibe is egyezel bele, nem csak automatikusan bepipálni a négyzetet.
Nem tudom, hogy a mostani játékon hogy van, de amikor korábbi Magyar Termék játékon nyertem, kértek egy okmányfotót.
Máshol, ahol nyertem, nem emlékszem ilyenre.
Mindenesetre szerintem nem lenne rossz, ha a kérnék.
A videós bejelentkezést viszont én is furának tartom. 😅
Máshol, ahol nyertem, nem emlékszem ilyenre.
Mindenesetre szerintem nem lenne rossz, ha a kérnék.
A videós bejelentkezést viszont én is furának tartom. 😅
Miért kell egymást bántani nyeremény miatt??? Sosem fogom megérteni. Én tudok örülni más örömének is, mi ritkán nyerünk, de sosem irigylem mástól ha neki sikerül, ilyen az élet is...van aki szerencsésebb, van aki kevésbé...
Na most ezért lehet engem is támadni
" alt="
">
Na most ezért lehet engem is támadni
" alt="
">Múltkor azért ment a rinya mert kértek személyit lásd gösser
.
.
Szerencsére nem kell hasonlókhoz folyamodnom, anélkül is van éppen elég blokkom….
De te nyilván tudod, hogyan is kell csinálni!
" alt="
">
De te nyilván tudod, hogyan is kell csinálni!
" alt="
">Személyesen vettem részt nyilvános sorsoláson, ott mondták….
igen jelica, hozzáadjuk, ami kitalált fake neveken nyertél, a képszerkesztett blokkokkal
pont anyóka tudja legjobban hány pályázatot fogadott egy játék
" alt="
">D
hahaha
életében nem engedték még olyan gép közelébe se, ahol nyereményjátékot futtató rendszer volt, nemhogy a pályázatokat számát kötötték az orrára
" alt="
">
" alt="
">D
hahaha
életében nem engedték még olyan gép közelébe se, ahol nyereményjátékot futtató rendszer volt, nemhogy a pályázatokat számát kötötték az orrára
" alt="
">Ok.
Mindez engem hol érint ?
Sehol sem nyertem lánykori néven, meg anyukámén sem…
Szomorú, hogy mindenki összemos mindent, ha nem a saját neve van a listán!
Mindez engem hol érint ?
Sehol sem nyertem lánykori néven, meg anyukámén sem…
Szomorú, hogy mindenki összemos mindent, ha nem a saját neve van a listán!
Szerintem az lenne a legtisztább, ha a személyazonosság tisztázásához kérnének legalább egy igazolványt.
A legtisztább a lakcímkártya lenne - az egy háztartásban nyerhető nyeremények miatt. Különben ezt hogy ellenőrzik? Bemondásra?
Csak azért mert olvastam már játékszabályzatban, hogy maximalizálva van az egy háztartásban nyerhető nyeremények száma.
A legtisztább a lakcímkártya lenne - az egy háztartásban nyerhető nyeremények miatt. Különben ezt hogy ellenőrzik? Bemondásra?
Csak azért mert olvastam már játékszabályzatban, hogy maximalizálva van az egy háztartásban nyerhető nyeremények száma.
anyoka, ha annyira ellenőriznék a feltöltéseket (feltöltőket), akkor nem lehetne egy személynek annyiféle (leánykori, asszony többféleképpen írva) névvel nyernie.
" alt="
">
" alt="
">veszkó
1-3 blokknak óriási mázli kell.
Egy 3-4 hetes játékra bemegy 3500-5000 pályázat, úgy, hogy napi 1, heti1, meg 1 fődíj van.
Ha óránkénti van, ott bemegy ugyanez a mennyiség 2 nap alatt is.
Egy magyartermék játékon pedig 35-50.000 pályázat is, mert sokáig tart..
Ezt egy szervező cégnél dolgozó hölgy mondta.
Ahogy azt is, hogy amúgy ellenőrzik is őket és semmi sem olyan “laza” mint itt sokan gondolják.
1-3 blokknak óriási mázli kell.
Egy 3-4 hetes játékra bemegy 3500-5000 pályázat, úgy, hogy napi 1, heti1, meg 1 fődíj van.
Ha óránkénti van, ott bemegy ugyanez a mennyiség 2 nap alatt is.
Egy magyartermék játékon pedig 35-50.000 pályázat is, mert sokáig tart..
Ezt egy szervező cégnél dolgozó hölgy mondta.
Ahogy azt is, hogy amúgy ellenőrzik is őket és semmi sem olyan “laza” mint itt sokan gondolják.
Hjajjj, visszaolvastam az elmúlt pár napot, megint elment a kedvem az egész nyereményjátékosditól.....
én meg a játékonkénti 1-2-3 blokkom
örülök, hogy évente van néhány nyereményem
én meg a játékonkénti 1-2-3 blokkom
örülök, hogy évente van néhány nyereményem
Ugye az összes többi családét számolgatni fogjátok / nyílvántartjátok ?
Nyugodtan hozzá lehet adni még párat…
" alt="
">
Nyugodtan hozzá lehet adni még párat…
" alt="
">Most csekkoltam le és az eddig elfogadott, kiírt nyertességek a két családnál a következő:
Hő-Ma =14 x 10 e ft
Ró-Fa = 13 x 10 e ft
Hő-Ma =14 x 10 e ft
Ró-Fa = 13 x 10 e ft
A Márka 3*5 millióját nem számlára, hanem kártyára utalják.
Ez már elég nagy pénz ahhoz, hogy kocsi vagy lakás vásárlásához használja fel vki, de ezeket nem lehet kártyával fizetni.
1 milliót könnyen elvásárolgat az ember kártyáról, de 15-öt -megfontoltan!- már nehezebb.
Kár..
De azért így is elfogadnám.
Ez már elég nagy pénz ahhoz, hogy kocsi vagy lakás vásárlásához használja fel vki, de ezeket nem lehet kártyával fizetni.
1 milliót könnyen elvásárolgat az ember kártyáról, de 15-öt -megfontoltan!- már nehezebb.
Kár..
De azért így is elfogadnám.