Akkor még egyszer és utoljára. Laptopon, asztali gépen lehet játszani, telefonon nem. Ennyike. Remélem átment végre.
Miről beszélsz ?milyen Facebook?
A játékot a cég hivatalos honlapján lehetetlenség játszani, az a lényeg erről beszéljél!
Nyilván hogy a telefonomról a honlapjukra lépek fel vegyek még egy asztali gépet is??
Érdekes, azt hittem segítségért jössz, nem másokat sértegetni. Ennyi energiával akár meg is nézhetted volna a facebook-on, mert ezerszer kérdezték, hogy csak a honlapon lehet játszani, telón nem.
Ismét szívesen és még mindig nem vagyok Robi. Pláne nem (ka).
Drága Robika!
Ha fel tudod tölteni a kódot a Fiát nyereményjátékra ,Rossmannnál megeszem a sapkám
Nem Robinak hívnak, de mindegy, kedves Maki! Ha már.
Ha nem vagy kíváncsi a véleményre, akkor miért kérdezel itt bárkit?
Igenis nem mindegy, hogy melyik Rossmann játékra gondolsz, ugyanis az oldalon 2 aktív és mindkettő jó. A 3. nem aktív, mert még nem indult el. Meg van az app-os, az is jó.
Szívesen.
Kedves Robi
Nem a véleményedet kérdeztem hogy szerinted mi van meg mi nincs?
Hanem azt hogy töltött-e föl ha valaki már sikeresen kódot a most futó (továbbra se üzemelő)játékba.
Van egy pár Rossmann játék, de mind működik amelyiknek működnie kell. Szerintem.
A Rossmann játék
Van már aki fel tudott tölteni kódot a Rossmann oldalára?
Mert azt írja a szabályzat hogy töltsük fel a blokk adatait a Rossmann oldalára, és részt veszünk a játékban,
egy apró probléma van hogy nem létezik ilyen oldal ilyen site! 😆
Köszönöm a válaszokat,akkor jelzem nekik!
Szintén robot! válasz mindegyik böngészőben a Penny Powerade játéknál!
Sziasztok!
A penny powerrade, robot! választ küld. Ti találkoztatok vele?
És szerintetek amíg várom az ítéletet tőlük, és mondjuk most gyorsba beváltom a meglévő pontjaimat akkor azt még megkapom ha esetleg úgy döntenek hogy tiltanak?

" alt="

">
..és valóban lehet egy blokkon ez elkerülte a figyelmem, de ha más regre is akar tölteni akkor nem árt külön blokk.
Persze.
Csak azt írtam, nincs értelme egyesével, percenként blokkoltatni.
sada: akkor vesz 5t, vagy azt a 10t két regre tölti.
Ez durva, akkor a lànyom is sorra kerül? Mi is kèt boltba vásàrolunk. A làny Pècsen, èn Letenyèn. Zömmel èn vàsàrolok Letenyèn, mert a lànyom nem ihatja , csak amikor a baràtnőjèvel vàsàrol. A fiam viszont issza rendesen.
Paintuci
Nincs semmi értelme így blokkoltatni 10 terméket.
Hetente 5 termékkel lehet pontot gyűjteni, s mindegy, hogy az 1 vagy akár 5 blokkon van.
De kicsit kifogyott a raktáruk. Lehet unatkoznak azt nézik a regeket.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások