....és küldenél képet?
Én is szeretnék liptonos mágnest....

" alt="

">
Van Trodat mágnesem, piros színű , bélyegző alakú. Kép van róla!
Dove pontot ( Rossmannos) szeretnék érte.
Én is szeretnék liptonos mágnest! Ma és holnap nem tudok elmenni Tesco-ba sajnos! Nagyon kötöttek a napjaim, sehogy sem fér bele!
GRoby jún 19-től érvényes újságja szerint Panasonic 4+2 ajándék ceruzaelemhez hűtőmágnes van csomagolva (a képen elem-testű izomemberke)
Negatív: a Margit körúton még nincs
Nekem van kettő, de lemérem vonalzóval, hogy mekkora, nehogy csalódás érjen a Glamour után, ez tényleg picike! :-) De csak este lesz rá időm, majd írj priviben :-)
Ha esetleg lenne valakinek felesleges Liptonos mágnese, légyszi szóljon és írja meg, mit kérne érte. Itt vidéken sajnos soha semmi ilyet nem lehet beszerezni.

" alt="

">
nonka: köszi!!!!!!!!!!!!

" alt="

">
Ez a fogarasi úti volt, de gondolom most mindegyikben van ilyen promóció :-)
Voltam a tescoban, Valdor hossteseknek nyoma sincs, VISZONT Liptonos hosstes van, nem kell vásárolni, kóstolós, és csak úgy ad ajándékba liptonos hűtőmágnest, amin az ital van, italformájú. Igan, nem nagy, olyan 2-3 cm-es, de hátha vki szeretne. És ajándék lónak... :-)
Nagyon király ez a Kinder mágnes, köszi hogy szóltatok. Egyik legszebb darab a hűtőmőn.

" alt="

">
Nem tudom milyen hűtőmágneseket gyűjtötök.
Van egy mágnesem, aminek a belseje kivehető, és bele lehet tenni fényképet.
Magyarországon szerintem nem forgalmazták (Németországból kaptam)
Méretei: 10,5x8,5 cm
Képeket itt találtok:
http://kepfeltoltes.hu/080619/IMG_6610_www.kepfel
toltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/080619/IMG_6611_www.kepfel
toltes.hu_.jpg
Mit adnátok érte? (mágneseket nem gyűjtök

" alt="

"> )
A csepeli match-ban már ma volt Glamour. A mágnes benne van az ujságban, nincs külön zacsiba összecsomagolva. Tök jól néz ki.
nem

" alt="

">

" alt="

"> Tchibo Familyt

" alt="

">
Köszike!

" alt="

"> Stillszerűen DE kávét iszol, igaz?

" alt="

">
felraktam . Kinder paradiso néven(manocska131) és most megyek kávézni,jó nézelődést!

" alt="

">
jaj,Glamour. aludtam,párom felcsörgetett telefonon,utána első dolgom apostaláda,utána amacska,a gép és még nem ittam ébresztő kávét

" alt="

"> majd nemsoká lefotózom és felrakom a teszveszre,ott mindenki meg tudja nézni,beírom,amikor felteszem(egy kávé után)
törpi: elárulod, hogy melyik újságról van szó?

" alt="

">
előfizetőknek ma ,amúgy a standokon holnap. hatalmas nagy hűtőmágnes az újságban és gyönyörű. Kinderes

" alt="

">
Paintuci! Lehet róla szó, de előbb küldj egy képet róla, ha tudsz, vagy írd meg, hol lehet megnézni. A fókás rajta van a www.montice.hu-n.
teni trilak decor mágnesed van? Ha nincs az jó lenne a fókásért? ..és postán?
Én rohangálós, zaklatott, igen tempós munkát végzek este 6 után nem vagyok jó társaság... cserélgetni... reggel 10 előtt meg végképp nem. 7végén meg heverészek....
Jó lenne a postai megoldás...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások