akkor senki, pedig sikerült volna!kíváncsiságból kattintgattam

" alt="

">
Ha valaki az activiával szeretne ma játszani(van feltöltve 20 kódja), és nincs gyors gépe, írjon! 1 embernek tudok segíteni, de garantálni ne m tudom neki, hogy nyerek is!
Az lemaradt e-mailben, szkenelve szeretném.
Sziasztok!
Gösser sört tartalmazó blokkra lenne szükségem, Actimel kódot adnék érte. Köszi
Rencsu 2013-06-26 :: 22:37
Activia ajándékbeváltás érvényes még? Akár holnap, vagy pénteken?
snkvcz, vagy törpi, kit kérhetek meg?
Veszprém - iek, vagy környékbeliek segítségét szeretném kérni
SziDó! Nagyon szépen köszönöm

" alt="

">
Hello!
Kérd ki a t-mobiltól egy részletes számlát erre az időszakra!Ez bele kerül pár száz forintba,de megéri.Mond meg nekik hogy az sms szolgáltatás is látszódjon,ott nyoma kell lenni!
Lehet elütötted a rendszámot,ezért nem észlelt az autó pálya kamera.
Ezt utólag velük tudod majd tisztázni.Azt hiszem 1 vagy 2 szám vagy betű elütést elfogadnak.Sok sikert
Tud vki segiteni? SOS!!! autopályamatricát vettem smsben a t-mobilos alkalmazáson keresztül 30.-án.Ma 60000Ftrol büntetést küldtek,hogy nincs matricám arra az időszakra.nincs meg az sms-mert gyári visszaállitást kellett a telon végezni,és kitörlődtek az sms-ek

" alt="

"> van ennek valahol nyoma? mit tehetek? köszi!!!
Tegnap feladtam egy adag Good Milkes cuccot...
11600006-00000000-44258560 (Erste bank) számlaszámra várom a postaköltségeket. Ami rajta van a csomagon annyit utaljatok.
Ma is megy egy adag.
Good Milk: Aki bevásárlószatyrot nyert v. azt is... megírná? (Akinek kiváltottam...)
Mert azt külön tettem... és az emailekben nem írtátok ki mit...
A sima szatyor rendben, mert abba rögtön beletettem a borítékot amit x v. y küldött h. kié is lesz...
Valaki képben van munkanélküli kérdésben az alábbi helyzetben?
Internetes munkanélküli regisztrálás után mennyi idővel kell személyesen jelentkezni?
gasex!
A kockaáruházban van.
Nem tudja valaki, hol lehet Darth Vader lego asztali lámpát kapni? Kb. 20 cm, világít a kardja.
1 db Tolle fedőfóliát keresek vagy elcserélek. Holnapi elsőbbségi feladással!
Zsibvásáron h. írok vkinek akinek nincs fent eladandó cucca?
Gia beírása az off-ban, 7-én.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások