Marlboro
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 122 / 135 oldal |
bolond-szel válaszoltam
tegnap megint összejött egy egér. Pedig macskás ház vagyunk! 

mel6 írtam!
bolond-szel
engem érdekelne!köszi
engem érdekelne!köszi
nekem van egy barát-kuponom, ha érdekel valakit
csak a saját nevemben küldözgetek, azzal eddig 1 db öngyújtó a termés
csak a saját nevemben küldözgetek, azzal eddig 1 db öngyújtó a termés
Aki kapott az elehén promós levelet annak kellett kapni "barátkupont" Én odaadtam az enyémet az anyósomnak, és feladástól számítva kb 1-1,5 hét múlva megkapta a személyes kódját. Próbáljatok szerezni olyat, sztem azzal sokkal gyorsabb.
Lányom sem kapta még meg, pedig már az első héten kérte.
Van egy olyan "félelmem", hogy csak a második fordulóra küldik ki a leveleket.
A telefonos fiúk/lányok kimondottan regisztrálásra, a játék szabályainak felmondására vannak betanítva, más infót kár is várni tőlük...
Van egy olyan "félelmem", hogy csak a második fordulóra küldik ki a leveleket.
A telefonos fiúk/lányok kimondottan regisztrálásra, a játék szabályainak felmondására vannak betanítva, más infót kár is várni tőlük...
Az egér Labtec zsinórnélküli optikai. Ilyen : http://www.pixmania.com/hu/hu/75311/art/labtec/wirele
ss-optical-pro-usb.html
ss-optical-pro-usb.html
Látom rajtam kívül még többünknek nincs kódja a Marlborronál.
Én még aug.29--én küldtem el az aláírt papirt, múlt pénteken telefonáltam nekik, hogy még mindíg semmit nem kaptam. Az adataimat látták a rendszerben, a srác a kérdésemre, hogy mikor kapok kódot azt felelte, kb. 2-3 hét a posta.
Nem igazán értem ha benn van a rendszerben akkor már kell lenni valami azonosítónak is. Nem?
Én még aug.29--én küldtem el az aláírt papirt, múlt pénteken telefonáltam nekik, hogy még mindíg semmit nem kaptam. Az adataimat látták a rendszerben, a srác a kérdésemre, hogy mikor kapok kódot azt felelte, kb. 2-3 hét a posta.
Nem igazán értem ha benn van a rendszerben akkor már kell lenni valami azonosítónak is. Nem?
Hali!
Megkérdezhetem, hogy milyen típusú ez az egér, mert az interneten nem találtam.
Megkérdezhetem, hogy milyen típusú ez az egér, mert az interneten nem találtam.
Sada!
Szeptember 1-én.Hiába éjszakás műszak után....
Szeptember 1-én.Hiába éjszakás műszak után....
zsu21,
akkor én is felhívom őket holnap, hátha tudnak okosat mondani nekem
akkor én is felhívom őket holnap, hátha tudnak okosat mondani nekem

Én tegnap hiába próbálkoztam, egyik kódunkat fogadta, másikat már nem, oldalra se engedett, válasz se jött, holnap rákérdezek és referálok.
Ezek mellett az első nyereményünk se jött meg, amit 09.03-án nyertünk.
Ezek mellett az első nyereményünk se jött meg, amit 09.03-án nyertünk.
Fáreó
Telefonról küldtem be 22:01-kor a kódot, egy óra múlva azt a választ küldte. hogy az SMS-em feldolgozás alatt áll..
Azóta semmi.
Telefonról küldtem be 22:01-kor a kódot, egy óra múlva azt a választ küldte. hogy az SMS-em feldolgozás alatt áll..
Azóta semmi.
Sziasztok!
Eddig nyertem:
08.31. pendrive (párom: 08.31. öngyújtó)
09.04. egér
09.11. öngyújtó
Eddig ezzekből csak az öngyújtó jött meg, amit 09.11-én nyertem, tehát a legutóbbi.
Ezt már végképp nem értem...
Mi van ilyenkor?
Mindenkit pusszantok!!!
Eddig nyertem:
08.31. pendrive (párom: 08.31. öngyújtó)
09.04. egér
09.11. öngyújtó
Eddig ezzekből csak az öngyújtó jött meg, amit 09.11-én nyertem, tehát a legutóbbi.
Ezt már végképp nem értem...
Mi van ilyenkor?
Mindenkit pusszantok!!!
mia
09.06-án elküldtem az aláirt nyilatkozatot.
Egy hete felhivtam öket a srác közölte feladták jövöhéten megkapom,ma megint felhivtam ,közölte ha beérkezett a nyilatkozatom akkor ök postázták a kódot.Kérdezem töle azt se tudja hogy beérkezett-e a nyilatkozat.Hát nem de a posta amugy is 2-3 hetet késik.Mondtam neki hogy ne etessen erre közölte ha holnap felhivom megnézi beérkezett -e a nyilatkozat.Erre mért kell holnapig várnom ?Inkább letettem. De holnap azért megprobálom csak azért is!
09.06-án elküldtem az aláirt nyilatkozatot.
Egy hete felhivtam öket a srác közölte feladták jövöhéten megkapom,ma megint felhivtam ,közölte ha beérkezett a nyilatkozatom akkor ök postázták a kódot.Kérdezem töle azt se tudja hogy beérkezett-e a nyilatkozat.Hát nem de a posta amugy is 2-3 hetet késik.Mondtam neki hogy ne etessen erre közölte ha holnap felhivom megnézi beérkezett -e a nyilatkozat.Erre mért kell holnapig várnom ?Inkább letettem. De holnap azért megprobálom csak azért is!
Már csak 1 órával vannak lemaradva. A most elküldött kódra a visszajelzésen 13:21 van!
a kódomat még mindig nem kaptam meg, pedig jó sok idő telt már el 

No, no, nagy hohohohorgász!
Akkor még nem is ment a játék!
Akkor még nem is ment a játék!

cathy!queene!
Augusztus 1-én és 2-án nyertem egeret,(azóta semmi) és még nem jöttek meg.
Augusztus 1-én és 2-án nyertem egeret,(azóta semmi) és még nem jöttek meg.