Pepsi nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 122 / 284 oldal |
Tyű amindenit ! Hát ezzel biztos fogok játszani! Egyre jobban utálom a pepsit ! De venni fogom, ugy látszik belátta ,hogy többen veszik a hízlaló és torokgyógyszer izű italukat ha játékot csinálnak hozzá! És remélem egyre több ilyen játék lesz.

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Andi81 Hozzászólás - 2006. július 08. :: 16:21
Szombathelyen hol tudok venni új pepsit? Beosszuk majd egymás között, hogy ki mikor küldi?
Minya Hozzászólás - 2006. július 08. :: 15:32
Az új Pepsi jaték :
www.jatszdvegig.hu
A kupak világoskék.
betti79 Hozzászólás - 2006. július 08. :: 14:46
Luci
Milyen az új Pepsis kupak? Valamit tudsz a játékról konkrétan?
Szombathelyen hol tudok venni új pepsit? Beosszuk majd egymás között, hogy ki mikor küldi?
Minya Hozzászólás - 2006. július 08. :: 15:32
Az új Pepsi jaték :
www.jatszdvegig.hu
A kupak világoskék.
betti79 Hozzászólás - 2006. július 08. :: 14:46
Luci
Milyen az új Pepsis kupak? Valamit tudsz a játékról konkrétan?
Csatlakoznék fáreóhoz! Én is elolvasnám!
Azt az NLC-s topikot megtalálta már vki,a káromkodós címűt?
Illetve, a másik hol található? A Csalás!!!Szerintem... 2006 05.09 22:09
nevű,mert ezt se lelem sehol,pedig du. óta keresgéltem,a weblap keresőjében is,de nem dobott ki ilyen témát+időpontot.
Érdekes lenne elolvasni mit írnak ott a pepsiről tul. képpen,hátha más szemszögből is rávilágítanak még vmire. És most nem a csalást értem itt!
nevű,mert ezt se lelem sehol,pedig du. óta keresgéltem,a weblap keresőjében is,de nem dobott ki ilyen témát+időpontot.
Érdekes lenne elolvasni mit írnak ott a pepsiről tul. képpen,hátha más szemszögből is rávilágítanak még vmire. És most nem a csalást értem itt!
A kérdésedre itt volt a válasz:
askm Hozzászólás - 2006. július 08. :: 07:34
Tegnap volt a legutolsó sorsolás.
-Balu- meg azért nem kapta meg a telcsijét, mert a pótsorsoláson nyert
(májusi időponttal jún-ban).
Vagyis néhány héttel azután értesítették, hogy játszott és akkor már nem volt meg a kupakja.
Szegény..
askm Hozzászólás - 2006. július 08. :: 07:34
Tegnap volt a legutolsó sorsolás.
-Balu- meg azért nem kapta meg a telcsijét, mert a pótsorsoláson nyert
(májusi időponttal jún-ban).
Vagyis néhány héttel azután értesítették, hogy játszott és akkor már nem volt meg a kupakja.
Szegény..

Sada!
Köszi a választ!Csak nem voltam tisztában azzal ,hogy többen miért írják, hogy kidobták a kupakokat, és még lehet,hogy telefonálhatnak nekik!De most már értem, köszi!
Köszi a választ!Csak nem voltam tisztában azzal ,hogy többen miért írják, hogy kidobták a kupakokat, és még lehet,hogy telefonálhatnak nekik!De most már értem, köszi!
babar
Ami fenn van az oldalukon, az már az új, újrasorsolt nyerteslista.
Még jún. 12-én feltették.
Csak a májust sorsolták újra.
Jún-ban már tudta a rendszerük azt, amit eleve kellett volna.
Ami fenn van az oldalukon, az már az új, újrasorsolt nyerteslista.
Még jún. 12-én feltették.
Csak a májust sorsolták újra.
Jún-ban már tudta a rendszerük azt, amit eleve kellett volna.
Tudja valaki, hogy melyik időpontokat sorsolják újra?Vagy még nem értek a végére, amit az elejéről kezdtek újrasorsolni?
A játékszabályban:
14. Amennyiben a Játék során valamelyik – adott sorsoláshoz tartozó - 2 órában nem érkezik érvényes akciós egyedi kód, illetve ha a kisorsolt nyertest és a két tartaléknyertest a Szervező megbízottja rajta kívül álló oknál fogva nem tudja regisztrálni a 15. pont szerint, úgy az adott 2 órában a Játéknak nem lesz nyertese.
A Szervező a Játék végén, 2006. július 7-én 12 órakor egy sorsolás keretében a Játék ideje alatt beérkezett összes egyedi akciós kódok beküldői között kisorsolja azokat a 8. pontban megjelölt walkman mobiltelefonokat, melyeknek a kétóránkénti sorsolások során nem lett regisztrált nyertesük.
Szerintem van 2 ilyen időpont:
2006.05.10 14-16
2006.06.17 00-02
14. Amennyiben a Játék során valamelyik – adott sorsoláshoz tartozó - 2 órában nem érkezik érvényes akciós egyedi kód, illetve ha a kisorsolt nyertest és a két tartaléknyertest a Szervező megbízottja rajta kívül álló oknál fogva nem tudja regisztrálni a 15. pont szerint, úgy az adott 2 órában a Játéknak nem lesz nyertese.
A Szervező a Játék végén, 2006. július 7-én 12 órakor egy sorsolás keretében a Játék ideje alatt beérkezett összes egyedi akciós kódok beküldői között kisorsolja azokat a 8. pontban megjelölt walkman mobiltelefonokat, melyeknek a kétóránkénti sorsolások során nem lett regisztrált nyertesük.
Szerintem van 2 ilyen időpont:
2006.05.10 14-16
2006.06.17 00-02

Máj. 24.-i telókat már kapott vki,aki nyert aznap közülünk?
Még jó, hogy örültem volna neki ha már nyertem és ez se olcsó telefon!
Vettem volna egy jovv VGA kártyát az árából az beztoss !!!!
Végülis igazad van mert nem irtam alá az átvételit !
Vettem volna egy jovv VGA kártyát az árából az beztoss !!!!
Végülis igazad van mert nem irtam alá az átvételit !

kapott már valaki olyan telót, amit június 14-e után nyert?
Nekem megvan az összes kupakom, mégse hívtak

Már én is régen kidobtam a kupakokat, mivel "nem nyertek". És ha most hívnak, és nincs kupak?
Nem tudom a Pepsi még meddig akar játszani az emberek idegeivel, és érzéseivel.....hihetetlen.
Végignéztem a nyerteseket. Már nincsenek lyukas órák
-BALU-
De azért örültél volna a telefonnak , ha +kapod! Még ha jobb is van neked!?!
De azért örültél volna a telefonnak , ha +kapod! Még ha jobb is van neked!?!
-Balu-
Egyszerűen lehet bizonyítani:
Ki írta alá az átvételi papírokat: Te v. vki más?
Egyszerűen lehet bizonyítani:
Ki írta alá az átvételi papírokat: Te v. vki más?
Sbetty ! Simán megcsinálhatja ! Azt mondta látta a kupakot ,nem fog felkeresni a Pepsi ,hogy megkaptad e a kupakot hidd el ! A rendőrségnek meg honnan bizonyitod be ,hogy nem adta oda neked és nem adtad e el a telefont? Még lehet téged büntetnek meg és őt tüntetik ki ! Megteheti akárki! Sajnos ilyen világban élünk.
A pénz már fontosabb mint a becsület!
A pénz már fontosabb mint a becsület!
VárszegViki nem rólam beszélt én nem kínáltam neki fel semmi pénzt. Túl becsületes ember vagyok és azt se mondtam neki hogy kidobtam csak oda adtam neki egy másik kupakot de észre vette a cselt és aztán azt mondtam bocsi de nincs meg. Akkor vágta be azt az undoritó mosolyt!