rubin,nézd meg a nyerteslistát, hátha látsz rajtuk ismerős környékbelit... 30ból szerintem is nagyon furcsa, hogy egy sem jött össze. De ahhoz már tényleg oltári nagy pofa kell, hogy az összes pályázatod valaki lenyúlja

" alt="

">
dallas
Már én is gondoltam erre, mert mindíg egy postán adom fel minden nap a pályázatokat ,tudom ki az a két ügyintéző aki szintén játszik játékokon és kiszúrja , megjegyzést tesz a játékokkal kacsolatban a borítékok felvételénél , néha már félve hagytam ott náluk a pályázatokat.
Nem baj , majd postát váltok.
70-80 magnumot beküldtem már mindenféle hülye időpontban, de sehogy nem akar összejönni.

" alt="

">
Holnap lesz a szülinapom - lehet akkor próbálkozok, és talán....

" alt="

">
Erika, mamocika - nektek is köszönöm.
Én már évek óta olvasom a webnyereményt , de eddig csak a főoldalt ,
a fórumba nem olvastam bele , amíg nem szóltak , hogy mi vagyunk néha a téma.
Karácsonykor az idősebb fiam ( Winner982) írt be , válaszolt és újra támadták itt.
Innen kezdve már nem olvas bele a fórumba mert szerinte NÉV NÉLKÜL , ISMERETLENÜL, A SZÁMÍTÓGÉP MÖGÉ BÚJVA NE IRKÁLJON SENKI rosszindulatú sértéseket!!
Ezt megveti és gerinctelen embernek tartja az ilyet mind a 2 fiam.
Én azért maradtam itt mert vannak itt kedves , rendes nyereményjátékosok is

" alt="

">
rubin szerintem ott a 30/0-nál valami gebasz lehetett
mindenki nyert szinte 1-2 pályázattal
coop az más ott nekem is voltak 100/0 120/0 arányaim
Irigy emberek mindig voltak/lesznek.
az ilyen bántásokkal nem kell foglalkozni...
Aki sokat játszik, az többet is nyer ez általában így van, de mint látszik, korántsem garantált a nyeremény csak az esély nagyobb...
Én szeretem általában megadni az esélyt, így ha csak tehetem, még ha csak egy pályázattal is, de részt szoktam venni.
Rubin

" alt="

">sajnálom
keress valamit ami meghozza a szerencsédet

" alt="

">
nekem a barátosném hozta meg

" alt="

">drukkolt nekem

" alt="

">köszi nagynéni

" alt="

">
Rubin: ez nem semmi, nagyon sajnálom. Biztos érik valami nagy nyeremény

" alt="

">
Egyébként azok most biztos nem fognak üzenni, akiknek nem tetszett, hogy mennyit nyertek. Nem kell velük foglalkozni. Sajnos az irigység magyar betegség.
rubin: én tényleg sajnállak, és jó hogy azért itt vagy közöttünk. Én meg már azt hittem hogy milyen gáz már hogy 4 pályázattal nem nyertem, de most már ezek után inkább nem mondok semmit.
Jajjj azt a sok fagyit megenni, gáááz. Be se fér a fagyiba. Nekem a Princessek alig fértek be a fagyasztóba, úgy kellett megtaposni, na azzal sem nyertem egy darabot sem.
Gabi, Viki köszönöm- ez most jól esett a fórumon a minket ért sok bántás után. Ezt azért írom be , hogy aki így gondolkodott lássa , hogy ennyi munka és befektetés után nem mindíg csak nyerünk.
Nagyon elvagyok keseredve.
Semmi nyeremény nem jön össze.
Fortuna rám is gondolhatnál!!!!!
rubin: gáááz, sajnálom, akkor én egy szót se szólok Ice Kiss 4/0. Ez már egy kész vagyon befektetés. Coop nálam tiltólistán, Magnum az okés.
Hú Rubin...
Ennyi jégkrémes pályázatból nem jött össze egy utalvány?...
Nekem 2 pályázatból nem jött össze, szóval be is fogom a szám...
A coopnál tisztában vagyok vele, hogy sokszor az sem elég ha 40et küld be az ember, mondjuk én nem is szoktam csak kb 3at.
A szerencse forgandó - egyszer fent , egyszer lent

" alt="

">
Ice Kiss 30/0 , Coop 40/0, Calgonit játékok , Soproni , Magnum ,
Konyha ördöge ....stb eddig nyeretlen.
Sada!
Sajnos nem szeretem a jégkrémet.
Csak a Tibi-t, Boci-t, Milká-t. (legyen végre ezekkel játék)
A kaposvári jóstól meg sokat tanultam, többet nem kell jóshoz mennem, ezentúl hozzám járnak majd, akik tudni akarják a jövőt.
Megérdemled, ha jóshoz jársz és hiszel is benne!

" alt="

">
Inkább költötted volna magnumra a díját!
Juniúsban elmentem egy jóshoz, hogy megtudjam mi vár rám. Sajnos eddig minden bejött.
"-novemberig, semmi pénz, nincs szerencse"
"- baleset, kudarc, jogi ügy stb".
Fortunácska csinálj valamit a rossz után már jöhetne valami jó is.!!!
gabims10.:

" alt="

"> meg az enyém is! ..

" alt="

">
Sorban hívogatják a pótnyerteseket, az én telefonom meg csak nem akar csöngeni. Már megint eltelt több mint egy hónap anélkül, hogy bármit is írhattam volna a Nyertesek topicba. Most már itt az én időm is!!!
a bravobulin is lehet olyan ipodot nyerni...
mia: írtam mailt...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások