Nyertem az adventin, de az üzit nem hagyta beírni. Jó kis játék

Biztos h...ség,de szerintem nyitogassátok a zanussi és elektrolux hirdetést, mert olyan ajándék nincs is. Hátha a látogatottságtól tették függővé. Tudom, álmodik a nyomor.....
Egyszerre, csak egy valamit lehet nyerni?
sada!
Légyszí töröld ki a 2db +beírást, köszi. Nem működött pár percig az oldal rendesen ezért küldtem véletlen többször

ha nem kért adatokat akkor szerintem Te is angyali üzit nyertél, egyébként a PrtSc ilyenkor is hasznos

ha nem kért adatokat akkor szerintem Te is angyali üzit nyertél, egyébként a PrtSc ilyenkor is hasznos

Hát, csak azért kérdeztem, mert nyertem, és nem tudom, hogy mi van...

jelenleg angyali üdvözletet nyersz, mint mindenki itt
Mint mindenki itt a fórumon. Majd kiírják, mit nyertél, de ott van felsorolva az oldalon is.
klikk a nyereményjátékok fülecskére és ott vannak az ajándékok, azok közül nyered valamelyiket, de ha nyersz írják, hogy melyiket nyerted.
Én szerencsére mindent megkaptam amit nyertem.
Pedig nagyon sok mindent nyertem ....cd-k, könyv, munkapad, illóolaj csomag, hidromasszázs kabin....egytől egyig megjött minden!!!
Most azonban még csak üzeneteim vannak nekem is!
Aranyos kis pingvinek, csak az egyik mindig elszalad
Hogyan lehet a lufin üzenni?
ÁÁÁ !!!Újra Adventi játék!!! Én meg még az egyik tavalyi nyereményemet sem kaptam meg!Sőt a kolléganőm sem kapott meg egy könyvet!
Visszalapoztam, tavaly november 28.-án kezdődött a nyereményözön

Nobika: tavaly jobb ajik voltak szerintem ,no meg attól is függ ki mit ajánl fel.
A Sanoma amúgy sem erőlteti meg magát

Nekik ez jó, mint mindig

Én csak max. 10 percet játszottam vele. Szerintem egyszerűen mára nem volt sorsolt ajándék. Ez előre sorsolt időpontban van.
A látogatottság meg szerintem már most is meg van ahogy itt olvasom a fórumot. 1 tojás törés 10 lapfrissítés akkor azt be kell szorozni több ezerrel.
Mellesleg nagyon nem tetszenek az apróbb ajik, tavaly jobb volt. Az elemen meg röhögtem is egy jót, tele van vele a padlás iylen olyan játékokból kifolyólag.

Olvasva ezt a sok negatív véleményt ügy döntöttem, megvárom, míg valaki nyer, s utána nekikezdek én is. játszani. Addig nem sok értelme. Nyerő időpontok lehetnek?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások