Na köszi az üziket, de még meg kell nyernem azt a hihetetlenül könnyen megnyerhető PS3-at, de remélem szerencsém lesz.
Hát nem igaz hogy 3000 pontból nem sikerült összehozni a nokia 5700-ást.
Akkor gyűjtöm még és 6000 ponttal hozom a ps3-at.
Na Csak legyen 1 napig óránként ps3 !!!
Rárajtolok az tutkó

tangi
Szerintem nem késő reklamálni.
A forródrótot hívtam, ahol az ügyfélszolgálatos felvette az adataimat és azt ígérte, hogy továbbítja az illetékes osztálynak és majd onnan keresnek. Eleve nem lehetett a csomagban, mert a headszett egy majdnem ugyanakkora dobozban van mint maga a telefon. És abba a dobozba - amiben küldték - bele se fért volna még egy olyan. Láttam a barátnőmét aki korábban nyerte. Marha jól néz ki és szerintem hasznos is, szóval kár lenne veszi hagyni.
Milyen számon reklamáltál? az információs vonalon?
napocska10
Mi sem kaptunk headeattet, de az Anyukám nem intézkedett /Ő nyerte/ , szerinted nem késő, ha most jelzi?
Az augusztus 16-án nyert telefonokhoz elfelejtették a head szettet hozzácsomagolni.
Sőt, az egyikből a fülhallgató is hiányzik, a másikban pedig magyar nyelvű leírás és CD nem volt.
Más is járt így?
Már reklamáltam, ígérték, hogy visszahívnak, de egy hete hiába várom...
hsf100: nokiám nincs, de egy vadiúj SE w850i (1 hónapos, kártyafüggetlen, garis) van... biztos meg tudunk alkudni
De először nyerd meg!!
mivel én mindenáron bele vagyok zúgva a nokia 5700-ásba. ezért ha sikerülne nyernem kb. 6700 ponttal 1 psp3-at valaki elcserélné velem???
Paul Van Dyk jegy kell még valakinek?
dori20
Az utolsó héten nyert telefon is megjött már a múlt héten.
Hello!
Valaki már megkapta a nyerenményét a telefont vagy PS3-at??
Paul van Dyk jegyek eladók vagy cserélhetők
Ott van alattad, aki árulja. Írj neki levelet!
Eladó Paul Van Dyk jegyeket keresek :-)
6e /2db Paul van Dyk 2007.09.15. 21h konvertjegy
Én múlthéten nyertem, azt hiszem szerdán, de szerintem holnap reggel már kihozzák Nekem. Buli előtt biztos megkapod.

Ohje!
Ma hívtak hogy nyertem 2 jegyet PVD-re,mindezt 2kupakkal
Mennyi időn belül küldik?
A futár cége nem fog hívni. A keres majd azt jelenti, hogy kimegy házhoz. Én még nem kaptam meg.
13 kupakkóddal + az érte járó összes ponttal nyertem.
jah és még valami... megkapta már valaki a jegyet? Mert nekem azt mondták, hogy hív majd a futár cég, de azóta eltelt majdnem egy hét!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások