Mit nyernék? / Ideális nyereményjáték
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 122 / 320 oldal |
SOS!!!
Drága fortuna nagyon számitok rád a héten Balfi és Garrone.Légyszives vmelyikböl juttass nekem is.Köszönöm.
Balfi kártyára nekünk is van lapunk, már csak a szerencse kell!
Ezek a birkaszájúak csütörtökre egyezzenek meg... holnap kipihenem a mai napot... csütörtökön meg hagy mehessek dolgozni...
Drága Fortuna!
az előző évben nem felejtkeztél el rólam, kérlek idén se tedd!
Kérnék még szerencsét és egészséget csaádomnak és barátaimnak!
" alt="
">
az előző évben nem felejtkeztél el rólam, kérlek idén se tedd!
Kérnék még szerencsét és egészséget csaádomnak és barátaimnak!
" alt="
">Bár a szerencse ma mellettem állt, egy olyan vizsgám sikerült, ami sokaknak nem... És kívánok nektek is nyereményeket a hétre
" alt="
">
" alt="
">Pályáztam Pápaira, Balfira, Garrone-ra. Remélem a maradék kettő közül valamelyik sikerül.
mindenki kérése teljesüljön
" alt="
">ezt kérném
" alt="
">
" alt="
">ezt kérném
" alt="
">Magicnak amit kér
" alt="
">
Prizmának is mert olyan aranyos
" alt="
">
meg tesómnak,dundinak,törpinek,meg mindenkinek akit nem sorolok fel,mert sokan vannak akik közelebb állnak hozzám ,és lehet 2 oldal sme lenne elég
" alt="
">örülök annak,hogy rátaláltam a Fórumra pár éve,mert nagyon sok ismerősre tettem szert akik olyanok majdnem mint a családom
" alt="
">
a csütörtökben bízom nagyon
" alt="
">
de pénteken jöhetne a millió is,mert más reményem nem maradt arra ,hogy ki tudjam fizetni a havi csekkjeimet...sosem voltam még ilyen helyzetben,így fogalmam nincs mit tegyek,úgyhogy légyszi segíts
" alt="
">
meg amúgy is,sosem nyertem még nagy pénzt
" alt="
">
légy velem,mert nagy szükségem van rád,hogy meg tudjak oldani sok dolgot.de egyedül nem megy ,te is kellesz hozzá.bocsánat a regényért
" alt="
">
de azt hiszem elfér...
Köszönöm!
" alt="
">
Prizmának is mert olyan aranyos
" alt="
">
meg tesómnak,dundinak,törpinek,meg mindenkinek akit nem sorolok fel,mert sokan vannak akik közelebb állnak hozzám ,és lehet 2 oldal sme lenne elég
" alt="
">örülök annak,hogy rátaláltam a Fórumra pár éve,mert nagyon sok ismerősre tettem szert akik olyanok majdnem mint a családom
" alt="
">
a csütörtökben bízom nagyon
" alt="
">
de pénteken jöhetne a millió is,mert más reményem nem maradt arra ,hogy ki tudjam fizetni a havi csekkjeimet...sosem voltam még ilyen helyzetben,így fogalmam nincs mit tegyek,úgyhogy légyszi segíts
" alt="
">
meg amúgy is,sosem nyertem még nagy pénzt
" alt="
">
légy velem,mert nagy szükségem van rád,hogy meg tudjak oldani sok dolgot.de egyedül nem megy ,te is kellesz hozzá.bocsánat a regényért
" alt="
">
de azt hiszem elfér...
Köszönöm!
Szeretnék 1-2 balfi kártyát...
" alt="
">
" alt="
">Drága Fortuna!
Segíts már marycsigának, mindig olyan aranyosan kéri! legyél vele csütörtökön (is)
felém is nézhetsz holnap, ha éppen van időd
" alt="
">
Segíts már marycsigának, mindig olyan aranyosan kéri! legyél vele csütörtökön (is)
felém is nézhetsz holnap, ha éppen van időd
" alt="
">Balfinak én is örülnék.
Már azt is tudnám értékelni,ha az egyik ajánlott feladásomnak megtalálnám a ragszámát . az idő telik és ha nem találom....
Már azt is tudnám értékelni,ha az egyik ajánlott feladásomnak megtalálnám a ragszámát . az idő telik és ha nem találom....
Drága Istenem!
Kérlek segíts megtalálnom egy internetes cikket Liszkay Mihályról, amit a rossz gépemmel nem találok, s holnap segíts Magdinak és nekem a bankkártya sorsolásnál! Nagyon számítok rád!
A barátaim kéréseit is kérlek vedd úgy, mintha én kérném!
S ha lehet, kérlek adj egészséget a fiamnak, s annyi pénzt, hogy a vágyait egyszer teljesíthessem, s kérlek add, hogy a bírónő végre határozottan megítélje a 2 évre szóló tartásdíjat, s azt be is tudják hajtani....
Kérlek segíts megtalálnom egy internetes cikket Liszkay Mihályról, amit a rossz gépemmel nem találok, s holnap segíts Magdinak és nekem a bankkártya sorsolásnál! Nagyon számítok rád!
A barátaim kéréseit is kérlek vedd úgy, mintha én kérném!
S ha lehet, kérlek adj egészséget a fiamnak, s annyi pénzt, hogy a vágyait egyszer teljesíthessem, s kérlek add, hogy a bírónő végre határozottan megítélje a 2 évre szóló tartásdíjat, s azt be is tudják hajtani....
Drága Fortuna!
Pár pályázatom van a hétre is ezek közül bármit,de pótnyertes is lennék szivesen.
Pár pályázatom van a hétre is ezek közül bármit,de pótnyertes is lennék szivesen.
Drága Fortuna!
Kérlek segíts hogy holnap ne legyen sztrájk!
" alt="
"> Köszönöm!
" alt="
">
Kérlek segíts hogy holnap ne legyen sztrájk!
" alt="
"> Köszönöm!
" alt="
">Kérlek segíts nekem!!!!!!!!!!!!!!
Kedves Fortuna!
A héten lesz több sorsolás is aminél a segítségedet szeretném kérni.
" alt="
">Rögtön kezdhetjük holnap is
" alt="
">
A héten lesz több sorsolás is aminél a segítségedet szeretném kérni.
" alt="
">Rögtön kezdhetjük holnap is
" alt="
">Fortunácska!
Szükségem van rád,így sokat fogok írni
" alt="
">
legyen munkám,hogy legyen pénzem
" alt="
">ha minden igaz csütörtökön eldől.remélem a válasz pozítiv lesz.
szeretnék nyerni,hogy legyen mit eladni,hogy legyen pénzem...
" alt="
">
sok pénzre van szükségem,sajnos...
köszönöm.
Szükségem van rád,így sokat fogok írni
" alt="
">
legyen munkám,hogy legyen pénzem
" alt="
">ha minden igaz csütörtökön eldől.remélem a válasz pozítiv lesz.
szeretnék nyerni,hogy legyen mit eladni,hogy legyen pénzem...
" alt="
">
sok pénzre van szükségem,sajnos...
köszönöm.
valami kis dolognak én is tudnék már örülni.....
ennyi most nekem is jól jönne
" alt="
">legalább.....
" alt="
">legalább.....