Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 122 / 246 oldal |
Aranyos vagy köszönjük!!!
Gratulálok a picúrhoz !
Jó egészséget mindkettőjüknek !
Mostmár babás nyereményjátékokon is részt vehetnek
" alt="
">
Jó egészséget mindkettőjüknek !
Mostmár babás nyereményjátékokon is részt vehetnek
" alt="
">Megszületett a növérem /szende forumon/kisbabája fiucska 17órakkor.
Nagyon boldogok vagyunk!Gondoltam megosztom veletek az örömünket!!
Nagyon boldogok vagyunk!Gondoltam megosztom veletek az örömünket!!
Ez aranyos:
Bezzeg a lottó akkor sem hizlal, ha nem nyersz..
" alt="
">
Bezzeg a lottó akkor sem hizlal, ha nem nyersz..
" alt="
">Én is nemrég selejteztem, de a Gyermelyiket régen gyűjtöm, sajnáltam volna kidobni. Ha eddig elfért... 30 db 4 tojásos és 5-6 db 8 tojásos, én is elégedett vagyok magammal.
Én 60-t találtam
" alt="
"> sok évi gyűjtögetés meghozza gyümölcsét
" alt="
">
" alt="
"> sok évi gyűjtögetés meghozza gyümölcsét
" alt="
">én is a hétvégén selejteztem. eszembe is jutott be kellene dobni egy sima nylonba,mintha kidobnám és tuti lesz játék
" alt="
"> én eddíg 71-et találtam
" alt="
"> én eddíg 71-et találtamDe jó, hogy a múltkor nem dobtam ki a Gyermelyi papírokat!!! Van itthon 10 + néhány darab.
" alt="
">
" alt="
">Pont azért szeretem a vásárlós játékokat, mert elfogyasztjuk a termékeket. Csak amikor sok az extra ktg ( a termékhez képest ) azt már nem jóérzés. De majd korlátozni fogom magam a balatonnál, inkább veszek pilótát, vagy sportcsokit.
megyek Gyermelyi logókat kivagdalni.
az igaz,de ettél is valamit!ha a lottóval nem nyersz akkor az üresjárat!egy-két pályazatot megér--túlzásokba nem szabad esni!én megtanultam fékezni.lehet nyerni akár 1 pályázattal is,de sokkal veszíteni is!
Soha nem nyertem a nestlével!!! Az meg senkinek sem jó ha túl sok a pályázat, mert kicsi az esély a nyerésre. Mondjuk a postának jó.
Persze internetes kódfeltöltésnél nem zavarna, de postázgatni drága, és időigényes.
Persze internetes kódfeltöltésnél nem zavarna, de postázgatni drága, és időigényes.
glücklich
Nem mindegy, ha nyersz vele??
" alt="
">
Nem mindegy, ha nyersz vele??
" alt="
">Nekem ez inkább negatív, többe kerül a posta, mint a csoki!
már 1Balaton szelettel is lehet pályázni!!!
Kezdem nagyon nem szeretni a blokk jóváírásos játékokat, a JBaby után most a karaván sajt blokkjaim után járó kódokat vártam hiába. Ami miatt mégis pozitív, tegnap késő délután írtam nekik arra a címre ahonnan a korábbi beküldéseim után a kódokat kaptam és pár óra múlva jött is tőlük válasz, mely szerint adminisztrációs hiba történt és rossz mail címre küldték ki a kódokat. (amit igazából nem nagyon értek, hiszen a szabályzat szerint mindenegyes blokkra külön ráírtam az e-mail címet és egy papírra ráírtam még +ba az összes adatot, ahogy mindig)
DE nem beszéltek mellé, nem kenték a postára, belátták, hogy hibáztak és pótolták a kódokat. Köszönöm!!!
" alt="
">
DE nem beszéltek mellé, nem kenték a postára, belátták, hogy hibáztak és pótolták a kódokat. Köszönöm!!!
" alt="
">Ma este 8 órakor kérdéseimet megírtam az OTP-nek a honlapjukon, mert nem értettem néhány dolgot a július 1-től hatályos kondíciójukban.
Két óra múlva (!) jött a válasz email-ben, nem csak a kérdésemre válaszolt, hanem tanácsot is kaptam arra, amit én addig számításba sem vettem.
Nem számítottam ilyen gyorsaságra, válaszban meg is köszöntem.
OTP kap egy nagy pozitívot tőlem.
Két óra múlva (!) jött a válasz email-ben, nem csak a kérdésemre válaszolt, hanem tanácsot is kaptam arra, amit én addig számításba sem vettem.
Nem számítottam ilyen gyorsaságra, válaszban meg is köszöntem.
OTP kap egy nagy pozitívot tőlem.
papirparbaj.hu megérkeztek a két hete bedobált papírok pontjai
" alt="
">
" alt="
">jól esik, hogy a happyendet május 31-ig megnézhetem, köszi Aegon Ö)
Nagyon-nagyon pozitív a Sportszelet Csapata. Postán beküldött pontjaimat 2 nap múlva jóváírták. De volt egy kis difi, hogy a 33g-os csokipapírokat csak 25g-osként rögzítették, melyet megreklamáltam. Egy-két nap alatt mindezt korrigálták. Rögtön leveleket írogattak nekem, hogy utánna néznek és kijavítják a hibát. Ez meg is történt és elnézést is kértek tőlem. Szóval szuper korrektek és udvariasak voltak, minden elismerésem az övéké. Így kell csinálni.