én is a hétvégén selejteztem. eszembe is jutott be kellene dobni egy sima nylonba,mintha kidobnám és tuti lesz játék

" alt="

"> én eddíg 71-et találtam
De jó, hogy a múltkor nem dobtam ki a Gyermelyi papírokat!!! Van itthon 10 + néhány darab.

" alt="

">
Pont azért szeretem a vásárlós játékokat, mert elfogyasztjuk a termékeket. Csak amikor sok az extra ktg ( a termékhez képest ) azt már nem jóérzés. De majd korlátozni fogom magam a balatonnál, inkább veszek pilótát, vagy sportcsokit.
megyek Gyermelyi logókat kivagdalni.
az igaz,de ettél is valamit!ha a lottóval nem nyersz akkor az üresjárat!egy-két pályazatot megér--túlzásokba nem szabad esni!én megtanultam fékezni.lehet nyerni akár 1 pályázattal is,de sokkal veszíteni is!
Soha nem nyertem a nestlével!!! Az meg senkinek sem jó ha túl sok a pályázat, mert kicsi az esély a nyerésre. Mondjuk a postának jó.
Persze internetes kódfeltöltésnél nem zavarna, de postázgatni drága, és időigényes.
glücklich
Nem mindegy, ha nyersz vele??

" alt="

">
Nekem ez inkább negatív, többe kerül a posta, mint a csoki!
már 1Balaton szelettel is lehet pályázni!!!
Kezdem nagyon nem szeretni a blokk jóváírásos játékokat, a JBaby után most a karaván sajt blokkjaim után járó kódokat vártam hiába. Ami miatt mégis pozitív, tegnap késő délután írtam nekik arra a címre ahonnan a korábbi beküldéseim után a kódokat kaptam és pár óra múlva jött is tőlük válasz, mely szerint adminisztrációs hiba történt és rossz mail címre küldték ki a kódokat. (amit igazából nem nagyon értek, hiszen a szabályzat szerint mindenegyes blokkra külön ráírtam az e-mail címet és egy papírra ráírtam még +ba az összes adatot, ahogy mindig)
DE nem beszéltek mellé, nem kenték a postára, belátták, hogy hibáztak és pótolták a kódokat. Köszönöm!!!

" alt="

">
Ma este 8 órakor kérdéseimet megírtam az OTP-nek a honlapjukon, mert nem értettem néhány dolgot a július 1-től hatályos kondíciójukban.
Két óra múlva (!) jött a válasz email-ben, nem csak a kérdésemre válaszolt, hanem tanácsot is kaptam arra, amit én addig számításba sem vettem.
Nem számítottam ilyen gyorsaságra, válaszban meg is köszöntem.
OTP kap egy nagy pozitívot tőlem.
papirparbaj.hu megérkeztek a két hete bedobált papírok pontjai

" alt="

">
jól esik, hogy a happyendet május 31-ig megnézhetem, köszi Aegon Ö)
Nagyon-nagyon pozitív a Sportszelet Csapata. Postán beküldött pontjaimat 2 nap múlva jóváírták. De volt egy kis difi, hogy a 33g-os csokipapírokat csak 25g-osként rögzítették, melyet megreklamáltam. Egy-két nap alatt mindezt korrigálták. Rögtön leveleket írogattak nekem, hogy utánna néznek és kijavítják a hibát. Ez meg is történt és elnézést is kértek tőlem. Szóval szuper korrektek és udvariasak voltak, minden elismerésem az övéké. Így kell csinálni.
most hívott a Tesco biztonsági igazgatója. Pénteken kell mennem, visszakapom a pénzt vagy vihetek egy másik terméket.
picuri 2 hét után jóváírta a pontjaimat, jobb később mint soha

" alt="

">
Kaptam én is ilyen delfines fityegőt... köszi aki kitöltötte, én tuti nem mert bánkodtam, h. nem tudtam a játékról.... mikor írtátok a postán jöttbe... nagyon ari...
Amúgy ki töltötte ki?

" alt="

">

" alt="

"> késett a levelező program no

" alt="

">
Oks , csak azért érdekes , mert a hölgy azt mondta már akkor is fel voltak töltve mikor telefonáltam .
Ahány papír, annyi feltöltési sor, annyi e-mail.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások