Külföldi szerencsejátékok, nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 122 / 303 oldal |
agica, nekem egyszer 2-3 napig több játék nem működött, le akarta mindig tölteni a Flash playert, ami persze fent volt, de aztán megjavult. Magától...
agica5: lehet hogy a 2 játékhoz újabb flash player kell.
Bocsi az kimaradt, a prizee-n.
" alt="
">
" alt="
">Lassan egy hete nem tudok játszani a memóriajátékkal, és a főzős játékkal. Újra lett rakva az Ubuntu. Lehet ez a gond? A többi játékkal viszont nincs gond...
Mit jelent, ha a tresorquesten piwiz helyett ékszert adnak? Kell vele valamit csinálni?
Van a G2-n valami új játék mától, de én nem tudom elindítani. Tud valaki segíteni?
Hello!
Valaki játszik a mistero-n és esetleg tud segíteni abban hogyan kell a misteuromat pontokra váltani?
Köszi
Valaki játszik a mistero-n és esetleg tud segíteni abban hogyan kell a misteuromat pontokra váltani?
Köszi
apa tegnap vette észre hogy a kaparoson kaparni is lehet eddig csak nyomtam az okét
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
Köszönöm a válaszokat. Most ki is próbáltam, de nem nyertem. Na majd legközelebb.
" alt="
">
" alt="
">Nicika
kb délelőtt 10-11 körül elfogy a 60000 sorsjegy
utána már csak másnap lehet játszani
kb délelőtt 10-11 körül elfogy a 60000 sorsjegy
utána már csak másnap lehet játszani
Vett már vki pénzért a toilokdo-n byncode-t?
Nicika: pl. most 0/60000 , tehát mára már nincs.
Nicika: / jel előtt 0 van. Abból már láthatod hogy nincs.
Az mit jelent hogy elfogy? A jouerre kattintva kiírja hogy nem játszhatsz?
általában délelőtt elfogy a kaparós
ezek jó ajándékok. Köszi a választ. Mikortájt érdemes játszani? Vagy tök mindegy?
Nicika
Musik Meter (lépésszámlálós kisrádió)
halacskás pénztárca
mindkettőt duplán, mert első ajándék volt és a reg a családban volt
Musik Meter (lépésszámlálós kisrádió)
halacskás pénztárca
mindkettőt duplán, mert első ajándék volt és a reg a családban volt
én egy nyuszis pénztárcát
Sziasztok! Akik játszottek ezzel az 5bubzos sorsjegyessel azok milyen ajándékot nyertek vele?
mamocika: nem vonja le de talonba teszi, vagy hogy mondjam neked. Nem tudom jobban.