Partvonal Kiadó könyvei 40-60% kedvezménnyel
http://www.partvonal.hu/akcioink/
Akciós termékek, termék akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 122 / 226 oldal |
Csak szombaton a Sparban az UNICUM 30 %-os kedvezménnyel kapható
Sziasztok !
Aki játszik az Actimeles játékon :
Mától 14.-ig a Sparban a 8 db-os Actimel 599,- Ft!!!
Aki játszik az Actimeles játékon :
Mától 14.-ig a Sparban a 8 db-os Actimel 599,- Ft!!!
Talán itt lesz a legjobb helye: http://mozinezo.hu/rendezvenyek/mozifanatikusok_ejsza
kaja/mozifanatikusok_ejszakaja-3_2010.htm
12 óra korlátlan mozizás 2490 Ft-os áron.
kaja/mozifanatikusok_ejszakaja-3_2010.htm
12 óra korlátlan mozizás 2490 Ft-os áron.
:-*
Szerintem a lehető legjobb helyre írtad....
Lehet, hogy rossz helyre írom, de
Ma a Takkoban 20% kedvezményt kaphatsz a vásárlás végösszegéből, ha kitöltesz egy regisztrációs nyomtatványt a helyszínen.
Ma a Takkoban 20% kedvezményt kaphatsz a vásárlás végösszegéből, ha kitöltesz egy regisztrációs nyomtatványt a helyszínen.
Nálunk a CBA Prímában az egyik fajta Gourmet gold macskakaja csak 99 Ft, gondolom máshol is van ilyen akció...
http://www.mosolygoviz.hu/user/register
kupon amivel olcsóbban vehetsz víztisztító kancsót
kupon amivel olcsóbban vehetsz víztisztító kancsót
spar,interspar akció SZUPER SZOMBAT
ÖSSZES WHISKAS MACSKA KAJA -30%
ÖSSZES WHISKAS MACSKA KAJA -30%
Skálában 20-50%-os leárazás van mindenre (+10% törzsvásárlói kártyával)
Nem tudták megmondani, meddig tart az action
Nem tudták megmondani, meddig tart az action
azt hiszem újabb rama kocka,de megnézem ponotsan
...és mi a nyeremény?
ma vásároltam a coop-ban, és láttam kiírva ha veszel 2x250g ramat akkor lehet húzni a pénztárnál egy sorsjegyet.
április 14.-ig tart a játék.
április 14.-ig tart a játék.
Tchibo üzletek:
Március 29-én, hétfőn bármely 2 azonos csomag Tchibo Exclusive Origins pörkölt kávé vásárlása esetén +1 csomag a mi ajándékunk. A megvásárolt szemes kávé a termékkel azonos termékre vonatkozik, ideértve az áru csomagsúlyát is. Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható és a készlet erejéig érvényes. Az ajándék kávé maximális mennyisége vásárlásonként 10 kg lehet.
Március 29-én, hétfőn bármely 2 azonos csomag Tchibo Exclusive Origins pörkölt kávé vásárlása esetén +1 csomag a mi ajándékunk. A megvásárolt szemes kávé a termékkel azonos termékre vonatkozik, ideértve az áru csomagsúlyát is. Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható és a készlet erejéig érvényes. Az ajándék kávé maximális mennyisége vásárlásonként 10 kg lehet.
Tesco:
Milli Mia Piruet 3 db vagy 3+1 vásárlása esetén kívül a hostesstől kanalas bögre.
Kék, zöld vagy piros választható.
Milli Mia Piruet 3 db vagy 3+1 vásárlása esetén kívül a hostesstől kanalas bögre.
Kék, zöld vagy piros választható.
Igen, most néztem a szórólapokat, hogy az ISP-ban (a papír szerint minden Interspárban, nem csak Pesten) 03.26-án - 11-20 óra között, 03.27-én 9-18 között lesz uez az akció - Dove, Rexona
az Allee-ban is voltak, de mindkét akcióban elfogytak az ajándékok. Azt mondták, jövő héten is lehet menni a mostani blokkal. Pénteken 11-20 között, szombaton 9-18 között lesznek
Árkád, ISP - Rexona- egy bármilyen termékhez gyöngy karkötő vagy sál vagy kis táska az ajándék+mini deo (már csak táska van)
Dove: egy bármilyen Dove tusfürdőhöz - ajándék 0,5 l Szentkirályi, ajándék papír táska és mini tusfürdő
Dove: egy bármilyen Dove tusfürdőhöz - ajándék 0,5 l Szentkirályi, ajándék papír táska és mini tusfürdő
Paintuci!
Mától a CBA-ban is van tányéros akció, abban az újságban átlátszó üveg tányér van a képen, aminek a peremén körben kis coca-colás üveg minta van, a közepén pedig egy nagyobb üveg, de a mérete nem igazán állapítható meg. (Olyan, mint amilyen úgy 3-4 éve volt már hosstess akcióban, akkor desszertes tányér méretű volt!)
Mától a CBA-ban is van tányéros akció, abban az újságban átlátszó üveg tányér van a képen, aminek a peremén körben kis coca-colás üveg minta van, a közepén pedig egy nagyobb üveg, de a mérete nem igazán állapítható meg. (Olyan, mint amilyen úgy 3-4 éve volt már hosstess akcióban, akkor desszertes tányér méretű volt!)