A Veszprém megyei Vaszar óvodájának gyűjtjük a Koronás kódokat. Ha lenne felesleges, és nekünk adnád a szavazatot, keress meg kérlek.
A vaszari ovisoknak lehetne egy igazán jó napjuk, Te pedig megnyerheted a zalakarosi családi nyaralást.
Kalapozó topic
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 122 / 138 oldal |
Van 1 fölös kubum..az első jelentkezőnek küldöm e-mail-ben.
zshajni!
Írtam emailt,mennyi kubu kell?
Még egy kicsit vagyok!
Írtam emailt,mennyi kubu kell?
Még egy kicsit vagyok!
Ha valakinek lenne felesleges kaktusz hajtása azt örömmel fogadnám.
Sajnos rengeteg kaktuszom elpusztult a jégesőben. Borítékot küldök, de akár kisebb nyereménytárgyat is adnék.
Sajnos rengeteg kaktuszom elpusztult a jégesőben. Borítékot küldök, de akár kisebb nyereménytárgyat is adnék.
Homorúd kis falunak gyűjtjük a delikát8 vk.-okat.
Minden felajánlásnak örülnénk,Ha szeretnél segíteni keress meg!
Minden felajánlásnak örülnénk,Ha szeretnél segíteni keress meg!
Ha valaki játszani szeretne a koronás cukorovi játékán és nincs kedvenc ovija kérem keressen meg!
Köszönöm előre is!
Köszönöm előre is!
Kubu kódra lenne szükségem. Tegnap vettem észre, hogy ma jár le.
" alt="
">
Ha vki tud segíteni, annak megköszönöm!
" alt="
">

Ha vki tud segíteni, annak megköszönöm!

Ételízesítő zöldség százalékokra lenne szükségem.
" alt="
"> Ha valaki megszánna?!
" alt="
">

2 db Kubu kódra lenne szükségem, ha valakinek esetleg van felesleges!
1 rossmann pontot szeretnék sos.
Ha kell vissza adom később .
Ha kell vissza adom később .
A Veszprém megyei Vaszar óvodájának gyűjtjük a Koronás kódokat. Ha lenne felesleges, és nekünk adnád a szavazatot, keress meg kérlek.
A vaszari ovisoknak lehetne egy igazán jó napjuk, Te pedig megnyerheted a zalakarosi családi nyaralást.
Sziasztok!
Univer logót és Libero vk-ot kalapoznék. Ha valakinek van felesleges, akkor küldök válaszborítékot. Valaki szánjon meg, úgy szeretnénk Ringató könyvet!
Köszönöm :-)
Univer logót és Libero vk-ot kalapoznék. Ha valakinek van felesleges, akkor küldök válaszborítékot. Valaki szánjon meg, úgy szeretnénk Ringató könyvet!
Köszönöm :-)
A Veszprém megyei Vaszar óvodájának gyűjtjük a Koronás kódokat. Ha lenne felesleges, és nekünk adnád, keress meg kérlek.
Ha van valakinek felesleges koronás vonalkódja és nem tudja melyik ovira szavazzon kérem keressen meg!
Köszönöm előre is!
Köszönöm előre is!
SPAR Delikát8 blokkokat gyűjtünk. Holnap lejár a játék. Minden felajánlásnak örülnénk.
Ha valakinek volna egy fölösleges Karaván kódja és megszánna vele, nagyon hálás lennék! Ma este még gyorsan vettem 3 Karavánt az Auchanban és itthon derült ki, hogy az egyik "hibás vagy már felhasznált". Szerettem volna részt venni az utolsó sorsoláson, most nem is volt több pályázatom, csak ez az egy lett volna
" alt="
">
Ha valaki tud segíteni, előre is köszönöm.

Ha valaki tud segíteni, előre is köszönöm.
SPAR Delikát8 blokkokat gyűjtünk. Minden felajánlásnak örülnénk.
1 Karaván kódot kalapoznék!
Tudok cserébe adni:
- 1 Rafinéria
- 1 Reál logó
- 15 Danone K+F tető
- Jonson's blokk 899 Ft értékben
Tudok cserébe adni:
- 1 Rafinéria
- 1 Reál logó
- 15 Danone K+F tető
- Jonson's blokk 899 Ft értékben
Ha esetleg valakinek lenne koronás vk-ja vagy nem tudja melyik ovira küldje, kérem keressen meg
" alt="
">
Köszönöm!

Köszönöm!
Keresek vegeta-játékhoz zöldségtartalmakat..delikát8, perfecta, vegeta, ízvarázs van cserébe...-)
köszi!!
köszi!!