Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 122 / 2049 oldal |
Mi egyszer nem tudtunk átvenni egy zoknit, ilyenkor nincs 2. kézbesítés mert azt nem fizette ki a Sió, visszavitték, jsz. azt írja ilyenkor bukta a nyeremény, rendeltünk még vmit azt megkétdeztem ugyan a zokni hol kóborol. Mondták visszament, én meg mondtam ugyan tegyék már bele a következő csomagba, ez csak rugalmassàg kérdése. Ha akkor jó vagyok ha terméket veszünk, legyünk màr most is.
Örüljenek,hogy egyáltalán veszi vki a Siót
" alt="
"> 600 ft 1 l "vízért "
" alt="
"> 600 ft 1 l "vízért "Akkor valószínű hogy engem is tiltani fognak 😬 de érdekes hogy pár hónap után kötekednek emiatt
Csak azt nem értem miért gond ugyanabból az üzletből mindennap vagy két naponta a blokk?
Vagy mi van akkor ha 10db siót percenként vki leblokkol egy napon a játék kedvéért? Ez nem hiba ezért nem kellene tiltani.
Vagy mi van akkor ha 10db siót percenként vki leblokkol egy napon a játék kedvéért? Ez nem hiba ezért nem kellene tiltani.
Én még nem játszottam a Sióval.
De érdekes, hogy egy pontgyűjtős játéknál hogy résen vannak, figyelnek. 🤔
Bárcsak más játékoknál lenne ekkora szigor...
De érdekes, hogy egy pontgyűjtős játéknál hogy résen vannak, figyelnek. 🤔
Bárcsak más játékoknál lenne ekkora szigor...
Vénember
A párommal együtt mi is ki lettünk tiltva a Sió játékból. Szerencsére mielőtt belefulladtunk volna 😀
A párommal együtt mi is ki lettünk tiltva a Sió játékból. Szerencsére mielőtt belefulladtunk volna 😀
Bár vannak egyedülálló emberek is nekik jó lehet.
Meghát azért sok kapcsolat nem biztos hogy elbírja a külön utazást.
De elképzelhető sima árukapcsolás, hátha a másik fél befizeti az utazást. Így Frei Tamás plusz hasznot hoz az irodának.
De hála égnek ezzel a játékkal nem kell játszanom.
Meghát azért sok kapcsolat nem biztos hogy elbírja a külön utazást.
De elképzelhető sima árukapcsolás, hátha a másik fél befizeti az utazást. Így Frei Tamás plusz hasznot hoz az irodának.
De hála égnek ezzel a játékkal nem kell játszanom.
Akinek jól esik...
De nevetséges nyeremény, kb. az amikor 2000ben volt egy pizzafesztivál a Népligetben, és egy Olaszországi utazás volt a nyeremény a helyszínen lehetett játszani érte, és csak az odautat fizették...
De nevetséges nyeremény, kb. az amikor 2000ben volt egy pizzafesztivál a Népligetben, és egy Olaszországi utazás volt a nyeremény a helyszínen lehetett játszani érte, és csak az odautat fizették...
Még jó, hogy ez titeket már nem érint!
" alt="
">
A nászajándékokat ki viszi/veszi?
" alt="
">
" alt="
">
A nászajándékokat ki viszi/veszi?
" alt="
">Frei után szabadon: https://spanyoltengerpartieskuvo.hu/nyeremenyjatek/
Itt csak a szállást és az utazást kell csak kifizetni... minden más ingyenes...
" alt="
">
(Hátha házasodna a gazda... akarom mondani webnyereményes.)
Itt csak a szállást és az utazást kell csak kifizetni... minden más ingyenes...
" alt="
">
(Hátha házasodna a gazda... akarom mondani webnyereményes.)
A SIÓ engem és a lányomat konkrétan letiltott!
Az indok: egymáshoz közeli időpontokban elkövetett vásárlás.
Há'de nem ez volna a promóció célja?
Azonos lakcím! (?????? Hát persze, hiszen ugyanott lakunk!)
(Volt vala, hogy ugyanaznap többször is vett minden családtag, NEM EGYET! Ám a tiltást követően már nem jön a portámra sio!)
Az indok: egymáshoz közeli időpontokban elkövetett vásárlás.
Há'de nem ez volna a promóció célja?
Azonos lakcím! (?????? Hát persze, hiszen ugyanott lakunk!)
(Volt vala, hogy ugyanaznap többször is vett minden családtag, NEM EGYET! Ám a tiltást követően már nem jön a portámra sio!)
A cafefreeinel a szervező skotoskodik meg a joIsten amikor az észt osztotta Milyen alapon próbálsz te itt észt osztani na meg miből??!
Cafe Frei: akinek nem elég az 1 fős élmény, az foglal mellé 3-4-5 db repjegyet, szállást X főre, és indulhat a buli többesben
" alt="
">
Aki pedig ezen skótoskodik, az egymaga se induljon el
" alt="
">
" alt="
">
Aki pedig ezen skótoskodik, az egymaga se induljon el
" alt="
">Innentől kezdve a Sió is vicc kategóriába tartozik számomra, tegnap óta sorra elutasítja a feltöltéseimet, gondoltam rájuk írok megkérdezem mi okból, ugyebár heti 5 feltöltés lehet csak és általában 2 különböző boltból szoktam vásárolni ami épp útba esik, ezt a választ kaptam a kérdésemre: Kedves Játékosunk,
Gyanúsnak találtuk az egy boltból, gyakori időközönként történő feltöltéseket.
Visszamenőleg vizsgáljuk az Ön feltöltéseit, egy kis türelmet kérünk.
Üdvözlettel,
a SIÓ KUPA csapata
Komolyan nem értem őket most...
Gyanúsnak találtuk az egy boltból, gyakori időközönként történő feltöltéseket.
Visszamenőleg vizsgáljuk az Ön feltöltéseit, egy kis türelmet kérünk.
Üdvözlettel,
a SIÓ KUPA csapata
Komolyan nem értem őket most...
robbe77
Teljesen igazad van. De ezen a forumon mindig is voltak profi mellebeszelok Hat persze h fenyevekkel jobb egy ilyen nyeremeny egy Ipanema papucsnal na a Bagoly orokbefogadassal mar holtversenyben lehet Nem errol szo viszont s tortenet hanem arrol h Freeit nem vagna foldhoz a ket fos voucet es itt mar kokemeny bunkosagrol tiszteletlensegrol van szo a reszerol Lehet itt mellemagyarazni meg ervelni ez a helyzet Nekem ez a velemenyem biztosan paraszt vagyok de eleget kapaltam anno aposom szollojebe h az lehessek Freei vitan felul atlagon feluli intellektusu En meg sem csipaztam soha Talan ezert is amikor is szamara termaszetes h egy ilyen utrol lemaradjon valakinek a felesege ferje kedvese.
Teljesen igazad van. De ezen a forumon mindig is voltak profi mellebeszelok Hat persze h fenyevekkel jobb egy ilyen nyeremeny egy Ipanema papucsnal na a Bagoly orokbefogadassal mar holtversenyben lehet Nem errol szo viszont s tortenet hanem arrol h Freeit nem vagna foldhoz a ket fos voucet es itt mar kokemeny bunkosagrol tiszteletlensegrol van szo a reszerol Lehet itt mellemagyarazni meg ervelni ez a helyzet Nekem ez a velemenyem biztosan paraszt vagyok de eleget kapaltam anno aposom szollojebe h az lehessek Freei vitan felul atlagon feluli intellektusu En meg sem csipaztam soha Talan ezert is amikor is szamara termaszetes h egy ilyen utrol lemaradjon valakinek a felesege ferje kedvese.
Lehet még előny is idegenekkel utazni, akár új barátságok is szövődhetnek.
" alt="
">
" alt="
">Köszönöm hogy megosztottad velünk, én ettől függetlenül maradok a családi, baráti utazásoknál és reménykedem, hogy ha nyerek, akkor csak csomagot.
robbe77
Részben igazat adok neked az egy fő s utazás kicsit negatív de nagyon élvezetes gazdag programok voltak és Tamás is nagyon közvetlen kedves volt és sokat mutatott meg nekünk Firenzé ből . A csapat is nagyon jó volt szóval egy nagy élmény ettől függetlenül .
Részben igazat adok neked az egy fő s utazás kicsit negatív de nagyon élvezetes gazdag programok voltak és Tamás is nagyon közvetlen kedves volt és sokat mutatott meg nekünk Firenzé ből . A csapat is nagyon jó volt szóval egy nagy élmény ettől függetlenül .
Vártam már egy Cafe Frei-es játékra, mert finom a kávéja, de nem tetszik, hogy megint 1 személyes utazás a főnyeremény. Idegenekkel, még ha azok egyike is a nagy Frei Tamás, nekem nem olyan élvezetes egy utazás. Mindegy, max. reménykedem, hogy a csomagot nyerjem.
Esetleg tavalyi élménye van valakinek vele innen?
Esetleg tavalyi élménye van valakinek vele innen?
Müllermilch:
Vmikor 9:54kor korábban ér be, vmikor nem jut, vmikor 57 korábban ér be. Volt jön ellenőrző kép, van h. nem. Egyszer nyertem úgy, hogy az ellenőrző képet is nyomtam.
Ma pl. 54 hamarabb beért, 55 késő volt. (Nekem is vannak segítőim)
Hétvégén kevesebben játszanak.
Szerintem ez telefon, és internet gyorsaságtól függ. Meg aznap hányan állunk sorba.
Laptop, asztali gép felejtős, csak telefon.
De sokszor pont akkor jön vki, kopog a postás, hozzák a pizzát, jön a futár. Kell vkinek vmi. Pont akkor.
" alt="
">
Mi 8at nyertünk, de szerintem az egész ketyere nem ér annyit mint a postaköltség Lengyelországból.
Vmikor 9:54kor korábban ér be, vmikor nem jut, vmikor 57 korábban ér be. Volt jön ellenőrző kép, van h. nem. Egyszer nyertem úgy, hogy az ellenőrző képet is nyomtam.
Ma pl. 54 hamarabb beért, 55 késő volt. (Nekem is vannak segítőim)
Hétvégén kevesebben játszanak.
Szerintem ez telefon, és internet gyorsaságtól függ. Meg aznap hányan állunk sorba.
Laptop, asztali gép felejtős, csak telefon.
De sokszor pont akkor jön vki, kopog a postás, hozzák a pizzát, jön a futár. Kell vkinek vmi. Pont akkor.
" alt="
">
Mi 8at nyertünk, de szerintem az egész ketyere nem ér annyit mint a postaköltség Lengyelországból.