A Márka 3*5 millióját nem számlára, hanem kártyára utalják.
Ez már elég nagy pénz ahhoz, hogy kocsi vagy lakás vásárlásához használja fel vki, de ezeket nem lehet kártyával fizetni.
1 milliót könnyen elvásárolgat az ember kártyáról, de 15-öt -megfontoltan!- már nehezebb.
Kár..
De azért így is elfogadnám.
Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 122 / 2036 oldal |
Bocs kevertem a 8-10 métert, 8-10 blokkolással... de még 8-10 blokkolás sem annyira gáz, mondjuk az önkiszolgáló kasszánál...
...és ezt miért szerinted? Miért gyanús a 8-10 blokkolás? Azt gondolják így könnyebb lopni esetleg????
" alt="
"> Nem értem...
" alt="
">
" alt="
"> Nem értem...
" alt="
">Már megszoktam, hogy furcsa tekintetek figyelik utamat a bejárattól a pénztárig, mert szokatlan módon fizetek/blokkoltatok.
Meg sem lepődök, hogy alig 8-10 métert haladok a polcok között, és megszólal a hangosbemondó: "Kérünk egy biztonsági kollégát a kameraszobába!"
Meg sem lepődök, hogy alig 8-10 métert haladok a polcok között, és megszólal a hangosbemondó: "Kérünk egy biztonsági kollégát a kameraszobába!"
👍
ezt a színjátékot el se kell olvasni
" alt="
">
küldjed inkább tovább, addig is csend van
" alt="
">
" alt="
">
küldjed inkább tovább, addig is csend van
" alt="
">Ahogy eddig láttam a vásárlásaim során:
Ahol kicsi az elpakoló hely, ott általában kidobják rögtön a kukába a blokkot, ha nem veszed el automatikusan ÉS nem is kéred. DE! Kidobás előtt megkérdezik, kéred-e.
Ahol nagyobb az elpakoló hely, ott láttam már, hogy halmozódnak az otthagyott blokkok. Aztán ha van a pénztárosnak ideje, akkor kidobja őket egyszerre.
Ahol kicsi az elpakoló hely, ott általában kidobják rögtön a kukába a blokkot, ha nem veszed el automatikusan ÉS nem is kéred. DE! Kidobás előtt megkérdezik, kéred-e.
Ahol nagyobb az elpakoló hely, ott láttam már, hogy halmozódnak az otthagyott blokkok. Aztán ha van a pénztárosnak ideje, akkor kidobja őket egyszerre.
Ezt azért mégiscsak kikérem magamnak!
Nem voltam rest és elmentem venni a kezdés napján is…
Meg minden nap.:.. Már ismernek az eladók jó pár boltban, készségesen külön is blokkolják…
Van üzlet ahol szerencsére nem 1000 Ft egy kv..
Az az én dolgom mennyire nem sajnálom a pénzem és az is, hogy kinek hogyan adom tovább, ezt az amúgy hatalmas mennyiséget. Maradjunk annyiban van rá pálya….
Ember, nemcsak, hogy el tudom postázni a blokjaimat, de rajta vagyok a bolti kamera felvételen….
Ki, ha nem te, fogsz a pokolra kerülni, mert olyan vagy amilyen ?! Csak mert mindenkiben a rosszat látod, na meg mert főleg velem van bajod ?
Mostanában ott van a nevünk máshol is, mindenhova gyártom a blokkot, sehol sem kérnek eredetit…
Persze van MA meg BE meg HO meg egyéb család is, csak persze van akit könnyebb észrevenni…..
Nem voltam rest és elmentem venni a kezdés napján is…
Meg minden nap.:.. Már ismernek az eladók jó pár boltban, készségesen külön is blokkolják…
Van üzlet ahol szerencsére nem 1000 Ft egy kv..
Az az én dolgom mennyire nem sajnálom a pénzem és az is, hogy kinek hogyan adom tovább, ezt az amúgy hatalmas mennyiséget. Maradjunk annyiban van rá pálya….
Ember, nemcsak, hogy el tudom postázni a blokjaimat, de rajta vagyok a bolti kamera felvételen….
Ki, ha nem te, fogsz a pokolra kerülni, mert olyan vagy amilyen ?! Csak mert mindenkiben a rosszat látod, na meg mert főleg velem van bajod ?
Mostanában ott van a nevünk máshol is, mindenhova gyártom a blokkot, sehol sem kérnek eredetit…
Persze van MA meg BE meg HO meg egyéb család is, csak persze van akit könnyebb észrevenni…..
Azt is mondta, úgy gondolta: ha nem szóltam rögtön, hogy kérem, AKKOR NEM KÉREM!
De annyit nem ért egy nyerési esély, hogy ribilliót rendezzek, ráadásul időnek szűkében voltam.
De annyit nem ért egy nyerési esély, hogy ribilliót rendezzek, ráadásul időnek szűkében voltam.
Más: A Sátánka című filmben tök jó helynek tűnik a pokol. 😅
piece: én múltkor a villamosmegállóban találtam, néztem is én hagytam el? De nem. Én nem hagytam ott.😛
Blokkgyártás: vannak számok amit könnyen át lehet írni, (de nem szeretnék ötletet adni )csaknem blokktekercse van otthon? Vagy igen?
Ebbe én nem megyek bele én nem kávézom nem érint. Nagyjából sejtem ki mit hogy.
De itt legalább nem kell mokolni az asszony, lány névvel.😉
Meg aztán a pokolban melegebb van, többet fognak főzni, mert többen leszünk.🤣
Ebbe én nem megyek bele én nem kávézom nem érint. Nagyjából sejtem ki mit hogy.
De itt legalább nem kell mokolni az asszony, lány névvel.😉
Meg aztán a pokolban melegebb van, többet fognak főzni, mert többen leszünk.🤣
Paintuci, mert nem az enyém volt. 😅
Aki otthagyta, vagy nem tudta, hogy fel lehet tölteni, vagy nem akart vele foglalkozni. Mindenesetre, nem mertem elhozni, mivel nem az enyém volt. 😅 Ha valaki nekem adta volna, az persze más.
Aki otthagyta, vagy nem tudta, hogy fel lehet tölteni, vagy nem akart vele foglalkozni. Mindenesetre, nem mertem elhozni, mivel nem az enyém volt. 😅 Ha valaki nekem adta volna, az persze más.
A blokkot oda kell adni, ilyen nincs, hogy eltűnik.
A kukába akkor dobják bele, ha valaki nem kéri.
A kukába akkor dobják bele, ha valaki nem kéri.
Miêrt nem?
Szombaton voltam az egyik kisebb Lidl-ben.
Én az ablaknál lévő "padon" szoktam elpakolni. Volt ott egy blokk egy lekapart sorsjeggyel, amin kód volt. Szerintem szándékosan hagyták ott, de nem mertem elhozni. 🙈
Én az ablaknál lévő "padon" szoktam elpakolni. Volt ott egy blokk egy lekapart sorsjeggyel, amin kód volt. Szerintem szándékosan hagyták ott, de nem mertem elhozni. 🙈
Blokkgyűjtés.
Egy messzi-messzi (több mint 200km) SPAR üzletben vásároltam akciós terméket is némi inni-, és harapnivalóval "egy füst alatt". Amíg visszatettem a bevásárlókocsiba fizetés után a termékeket, a nyugtám 'eltűnt a süllyesztőben'! A pénztáros azt mondta, hogy kukába dobta, ha kell keressem meg. Kiadta azt a bizonyos kukát, én nem voltam rest és alaposan átnéztem: nem volt benne a blokkom, tuti! A "némber" váltig állította, hogy kidobta, de nem engedte, hogy benézzek a pénztárgép alatti pultba!!!
Szerintem azért, mert tucatnyi pályázós blokk bújt már meg ott akkorra, de ő a biztonsági előírásokra hivatkozott.
Az is nagyon valószínű, hogy nem egyedi (és nem ritka) eset volt.
Egy messzi-messzi (több mint 200km) SPAR üzletben vásároltam akciós terméket is némi inni-, és harapnivalóval "egy füst alatt". Amíg visszatettem a bevásárlókocsiba fizetés után a termékeket, a nyugtám 'eltűnt a süllyesztőben'! A pénztáros azt mondta, hogy kukába dobta, ha kell keressem meg. Kiadta azt a bizonyos kukát, én nem voltam rest és alaposan átnéztem: nem volt benne a blokkom, tuti! A "némber" váltig állította, hogy kidobta, de nem engedte, hogy benézzek a pénztárgép alatti pultba!!!
Szerintem azért, mert tucatnyi pályázós blokk bújt már meg ott akkorra, de ő a biztonsági előírásokra hivatkozott.
Az is nagyon valószínű, hogy nem egyedi (és nem ritka) eset volt.
Hátha olvassák a fórumot, és ezután szigorúbb lesz az ellenőrzés. 😄
Dehogyis... csak akkor esélyesebb hogy ellenőrzik, ha csak egy üzletlánchoz kötődik a játék, Tchibo-nál szabad rablás van...
kis naiv
" alt="
"> de maradj ilyen, Te mennybe jutsz, ők pokolra
" alt="
">
kis naiv
" alt="
"> de maradj ilyen, Te mennybe jutsz, ők pokolra
" alt="
">*eladja