// Nyereménytárgy csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 123 / 1488 oldal |
Sziasztok! 8 db Rossmann pontot cserélnék nyereménytárgyra.
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
Vkinek lenne cocas evoeszkoze cserere?
Nadona!
Írtam levelet!
Írtam levelet!
Keresek Knorr Delikát 8-at
cserém : Ferrero
cserém : Ferrero
Ajándékba keresek pókerszettet, van valakinek elfekvőben? Nem kell, hogy új legyen, csak jó állapotú.
20 ezer ft-os jatekbolt.hu utalványt cserélnék más utalványra: (Rossmann,edenred,auchan...stb) Vagy eladó 15.000 ft-ért.
Samsung Soundbar HW-J450 bontatlan eladó.
Eredeti ára: 68.000 Ft.
Mit adnál érte? Ami érdekelne: kp,főként étkezési vagy egyéb utalvány, műszaki cikk, wellness
Érd.: jegyezdmeg12@gmail.com
Eredeti ára: 68.000 Ft.
Mit adnál érte? Ami érdekelne: kp,főként étkezési vagy egyéb utalvány, műszaki cikk, wellness
Érd.: jegyezdmeg12@gmail.com
50 %-os busz, 33%-os utazási kedvezmény kuponok (HC)
Adidas Foci labda eladó.
uj dobozos.
4990 ft
" alt="
">
uj dobozos.
4990 ft
" alt="
">Feldobox Világ Zamatai vagy Kóstoló kártyát keresek 2016.12.31-ikei dátumos is érdekel. Csere: Sajtmester digitális konyhamérleg, vagy Sajtmester botmixer (Bosch)
1 db apple ipod shuffle-t cserelnek pl jateksziget utalvanyra vagy mid lenne?
Sziasztok,
Pioneer DJ DM 40 új bontatlan hangfalpár eladó vagy értékben cserélhető.
Bolti ára 55e de csakmost csakneked 40eFt.
Ha cserében gondolkodsz utalvány, mikro, Karcher porszívó szóba jöhet.
Pioneer DJ DM 40 új bontatlan hangfalpár eladó vagy értékben cserélhető.
Bolti ára 55e de csakmost csakneked 40eFt.
Ha cserében gondolkodsz utalvány, mikro, Karcher porszívó szóba jöhet.
Cserére van:
- Airwaves rágók
- tchibo kotyogós kávéfőző.
Szeretnék: auchan alubón blokkot, auchan beigli blokkot, tesco tchibo blokkot, spar BB bor blokkot, rossmann pontot/online kódot.
- Airwaves rágók
- tchibo kotyogós kávéfőző.
Szeretnék: auchan alubón blokkot, auchan beigli blokkot, tesco tchibo blokkot, spar BB bor blokkot, rossmann pontot/online kódot.
Fővárosi állatkertbe szóló családi belépőmet ( 2 felnőtt, 2 gyerek) szeretném nyereménytárgyra elcserélni.Érvényes: 2016. december 31. pl. köntös,Landliebe nyereménytárgy, konyhai kisgép stb. ajánlatokat várok.
Rágója lenne vkinek eladásra v. cserére?
Feldoboxot is keresek cserére ami lejár 2016 végén....
Feldoboxot is keresek cserére ami lejár 2016 végén....
Playmobilt es babzsakot keresek cserére
Cserélném a következőket:
- Valdor kacsasütő
- Sony ZX310 fejhallgató
- Sony CP-V10A/B hordozható USB-töltő (powerbank)
-USB 2.0 takeMS Multi Card Reader/Writer 21 in 1 (valami memória kártya író-olvasó –régebbi céges ajándék volt, de még ki sem bontottam –nem tudom mire jó.)
- Rama süteményes könyvek (régebbiek, 8 féle)
Szeretnék Sony ébresztőórát (Pick), köntöst (nagy méretet férfi részére), háztartási kis gépeket, (pl. botmixer, habverő, aprító), törölközőket, cicának dolgokat (pl. fésű, vagy megunt házikó, puha takaró). Ajánlhatsz mást is, lehet kell, csak nincs a felsorolásban. Keszthely, Tatabánya, Budapest környékén a személyes cserét meg tudom oldani.
- Valdor kacsasütő
- Sony ZX310 fejhallgató
- Sony CP-V10A/B hordozható USB-töltő (powerbank)
-USB 2.0 takeMS Multi Card Reader/Writer 21 in 1 (valami memória kártya író-olvasó –régebbi céges ajándék volt, de még ki sem bontottam –nem tudom mire jó.)
- Rama süteményes könyvek (régebbiek, 8 féle)
Szeretnék Sony ébresztőórát (Pick), köntöst (nagy méretet férfi részére), háztartási kis gépeket, (pl. botmixer, habverő, aprító), törölközőket, cicának dolgokat (pl. fésű, vagy megunt házikó, puha takaró). Ajánlhatsz mást is, lehet kell, csak nincs a felsorolásban. Keszthely, Tatabánya, Budapest környékén a személyes cserét meg tudom oldani.
5000 Ft értékű Pediped vásárlási utalványt cserélnék ilyen értékű aprító gépre.
Cseréim:
- Dr. Chen zöld kávé+chili kapszula
- 2 spar kis kedvencek üres gyűjtőalbum
- 2 Oral B szájvíz
- bugatti telefontok (70x140 mm)
- saga teáskancsó
- magyar termék ruhaszatyor
- szalon söralátét
- 20 szemes Millandjoy rágótabletta
- L'oréal nappali arckrém
Szeretnék: rossmann hotel matricát/online kódot, auchan alubón blokkot, spar BB bor blokkot, pick blokkot, reál 2000 feletti blokkot, forgalmazza a reál feliratot, postakész borítékot vagy mit adnál?
- Dr. Chen zöld kávé+chili kapszula
- 2 spar kis kedvencek üres gyűjtőalbum
- 2 Oral B szájvíz
- bugatti telefontok (70x140 mm)
- saga teáskancsó
- magyar termék ruhaszatyor
- szalon söralátét
- 20 szemes Millandjoy rágótabletta
- L'oréal nappali arckrém
Szeretnék: rossmann hotel matricát/online kódot, auchan alubón blokkot, spar BB bor blokkot, pick blokkot, reál 2000 feletti blokkot, forgalmazza a reál feliratot, postakész borítékot vagy mit adnál?
Russel Hobbs grillt cserélnék kenyérpirítóra, budapesti személyes cserével.
Keresek továbbá robotporszívót.
Keresek továbbá robotporszívót.