Marlboro
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 123 / 135 oldal |
Valóban , nagy nehezen sikerült belépni, de a nyerteseket nem látni.
Lehet, csak q.... lassan.
Nem lehet belépni az oldalra 

Neten én kattintottam sokszor, és úgy tűnt egyszer sem ment el, mert mindig engedte, nem írta, hogy ma már játszottam. Később belépni sem engedet, így elküldtem sms-ben is. De az is még háromnegyed 12 előtt volt.
cathy
Például én. Viszont a később nyert egerek már megérkeztek
Például én. Viszont a később nyert egerek már megérkeztek

Én augusztus végén nyertem egy öngyújtót, amit még nem kaptam meg. Van még ezzel valaki így?
Én tegnap 22 óra után küldtem be,de vmi tényleg lehetett az oldallal is,nem csak a válasz sms-ekkel,mert úgy tűnt,mintha nem fogadta volna a beküldést. Aztán újra beléptem,stb. ,akkor meg azt írta ki már játszottam,de válasz nem jött,és mintha lefagyott volna az oldal. 3.x-ra meg már nem ismert fel a rendszer!
4. alkalommal,új belépésnél,szintén azt írta ki,ma már játszotam,de mostanáig nem jött semmi válasz sms a tegnapi beküldésemre. Vmi nagyon nem volt rendbe náluk!

4. alkalommal,új belépésnél,szintén azt írta ki,ma már játszotam,de mostanáig nem jött semmi válasz sms a tegnapi beküldésemre. Vmi nagyon nem volt rendbe náluk!

Macskusz
Én 23,05 kor játszottam és 21,07 volt a 23,10kor érkezett sms-sükben
Én 23,05 kor játszottam és 21,07 volt a 23,10kor érkezett sms-sükben

Hm. Itt még most sincs éjfél. 

Még jóval éjfél előtt játszottam a kódommal, válasz SMS-ben éjfél után az jött, hogy nem tudják fogadni a kódomat, mert éjfél után küldtem be

Előre kisorsolt időpontokban vannak a nyeremények.
Ez az egyenetlen eloszlás is belefér.
Ez az egyenetlen eloszlás is belefér.
dehogy adom
..az jobban idegesít, hogy egyszerre küldtünk be 3 adatlapot, és még csak 1 kód érkezett
..az jobban idegesít, hogy egyszerre küldtünk be 3 adatlapot, és még csak 1 kód érkezett
hát ma is negatív.
észrevettétek, hogy az utóbbi 3-4 napban nincs a honlapon pendrive nyeremény???
vagy rendszerhiba van és a pendrive-t is egérnek mutatják, vagy az elején elosztogatták az összeset.
észrevettétek, hogy az utóbbi 3-4 napban nincs a honlapon pendrive nyeremény???
vagy rendszerhiba van és a pendrive-t is egérnek mutatják, vagy az elején elosztogatták az összeset.arpi
ne add fel!Nem sikerűlhet minden elsőre!
ne add fel!Nem sikerűlhet minden elsőre!
ma megjött végre a kódom, de az első beküldéssel nem sikerült nyernem

NYERTEM egy őngyújtót ma , végre .
öngyújtó 

1 újabb öngyújtó!

Tegnap megint nyertem
ismét öngyújtó
immár a második. Eddig amúgy 1 egérke érkezett meg, amit 1-én nyertem, és 16-án érkezett meg, uh mindenkinek kitartást, ha egy kicsit lassú a kiszállítás!!!
sikeres nyerést mindenkinek!!
ismét öngyújtó
immár a második. Eddig amúgy 1 egérke érkezett meg, amit 1-én nyertem, és 16-án érkezett meg, uh mindenkinek kitartást, ha egy kicsit lassú a kiszállítás!!!
sikeres nyerést mindenkinek!!
Paint keress rá,de ha jol emlékszem a "reggel" száma.