Sada!
Sajnos nem szeretem a jégkrémet.
Csak a Tibi-t, Boci-t, Milká-t. (legyen végre ezekkel játék)
A kaposvári jóstól meg sokat tanultam, többet nem kell jóshoz mennem, ezentúl hozzám járnak majd, akik tudni akarják a jövőt.
Megérdemled, ha jóshoz jársz és hiszel is benne!

" alt="

">
Inkább költötted volna magnumra a díját!
Juniúsban elmentem egy jóshoz, hogy megtudjam mi vár rám. Sajnos eddig minden bejött.
"-novemberig, semmi pénz, nincs szerencse"
"- baleset, kudarc, jogi ügy stb".
Fortunácska csinálj valamit a rossz után már jöhetne valami jó is.!!!
gabims10.:

" alt="

"> meg az enyém is! ..

" alt="

">
Sorban hívogatják a pótnyerteseket, az én telefonom meg csak nem akar csöngeni. Már megint eltelt több mint egy hónap anélkül, hogy bármit is írhattam volna a Nyertesek topicba. Most már itt az én időm is!!!
a bravobulin is lehet olyan ipodot nyerni...
mia: írtam mailt...
hát nekem az a bajom a knorral, hogy nem nagyon esszük azokat a dolgokat amikkel játszani lehetne. ...de az axe játékra küldök majd még pályázatot, de hát nálunk is hó vége van...
Mia, remélem előbb-utóbb összejön a hőn áhított ipod!

" alt="

">
Fozo.gabi, Benudori
A knorrossal, de hiába. Tudom,hogy a következő héten értesítenek, de engem nem

" alt="

"> Még sosem nyertem ipodot,mp3 lejátszót, semmi ilyesmit

" alt="

"> és annyira szeretnék végre egy 8Gb-osat, hogy elmehessek végre futni. Jó, tudom, nélküle is lehet, csak ezzel élvezetesebb.
A dm-axe-szal is fogok, csak most már nagyon hó vége van a pénztárcámban

" alt="

"> Sok knorrt vettem feleslegesen

" alt="

">
a knorr utólag értesít, mert múlt héten valaki előző heti beküldéssel nyert
Mia, melyikkel próbálkozol? Knorr?
dm-Axe az utólag értesít ha minden igaz, ott még van esély...és persze ha játszol rajta...
Nem sikerül ez az ipod, pedig úgy szeretnék egyet nyerni....

" alt="

"> Már annyi pályázatot küldtem és semmi

" alt="

">

" alt="

">
Sopronban Soproni van, ez egyértelmű!

" alt="

">
A soproninál én is csak az sms pénzt sajnálom, nagyon béna vagyok hozzá, mondtam is a férjemnek inkább drehert vegyen, azt legalább ingyen lehet játszani, csak a spárban nem tartanak.
Remélem Sopronban van dreher!
benudori! Én már egy árva korsóval is kiegyeznék, h ne vesszen teljesen kárba az a rengeteg sms. Lehet, h igazad van és lassan éjjel többen küldenek, mint nappal...de csak eljön már az én időm is

" alt="

">
Prizma : Bár nincs szekrénynyi korsóm, polcnyi mp3-mam, de van 1 db mp3-mam, szeretnék mégegyet.
Az éjszaka bármely időszakában küldöm, 2 hete semmi...
Szerintem a bulik, fesztiválok idején éjjel is sokan küldik...
Soproni kb 60/0...már röhögök magamon , mert képes vagyok éjjel a wc-n bepötyögni a kódot félálomban

" alt="

"> Normáááális?
Nem tudna vki tippet adni, akinek már szekérnyi korsója és polcnyi mp3-ja van, h mikor küldjem? Vmit rosszul csinálok biztos .... És ráadásul a férjem már említette, h visszatérne a Heinekenre, úgyhogy vmit csináljak, de gyorsan

" alt="

">
Se nestle, se nescafé, se unilever, pedig vettem mindenre rendesen!! És még a sopronival sem nyertem már egy hete, pedig minden hajnalban küldök sajnos mivel ebben a hónapban a férjem korán kezdő. Na kialavatlan vagyok és fáradt! De péntektől nyaralok, Sopronban és csak a sopronival fogunk játszani max!!!
Akkor én csak hallgassak. Mikor bekapcsolódtam a Winive játékba rövid időn belűl nyertem 2X is igaz csak autofunkciót. Akkor azt hittem milyen könnyű ezzel nyerni, azért vagyok olyan kitartó. persze azóta semmi
nika01
A winive az már csak ilyen, nekem "csak" autófunkció jött vele össze, az első 1000 valahány játék után. Úgyhogy csak kitartás, tárgynyereményre még én is várok, és kb. 2300 játéknál tartok. Szerintem ha megvan a 3000 nyerek egy kütyüt is.

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások