Coke.hu - Coca-Cola nyereményjáték 2013
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 123 / 149 oldal |
Málnus! A telefont hogy nyerted? Kb hány pontot tettél fel meg milyen gyakorisággal?
Peekaboo: Én eladom Neked szívesen a jegyeket. Mert Én se tudok elmenni rá, és nem igazán találtam még olyat, aki elmenne.
Ha érdekel itt megtalálsz: malna666@freemail.hu
Ha érdekel itt megtalálsz: malna666@freemail.hu
Sziasztok!
Én már nyertem 2 jegyet Balaton Soundra, 2-t Szigetre, megnyertem a mobilt és most 2 jegyet Paul Van Dyk-ra.
Sok szerencsét mindenkinek!
Én már nyertem 2 jegyet Balaton Soundra, 2-t Szigetre, megnyertem a mobilt és most 2 jegyet Paul Van Dyk-ra.
Sok szerencsét mindenkinek!

ralphin
tangi már válaszolt helyettem
tangi már válaszolt helyettem
ralphin
ezt nem értem: ...pillanatok alatt észreveszed ,hogy semmit nem értél el vele.
Annyit érek vele, hgoy legalább megpróbálom vagy mi másra gondoltál?
ezt nem értem: ...pillanatok alatt észreveszed ,hogy semmit nem értél el vele.
Annyit érek vele, hgoy legalább megpróbálom vagy mi másra gondoltál?
Esélynövelésként annyit tesz fel amennyit akar , nem muszály 5, 25, vagy 50 pontot feltenni.
8 pontot hogy ?mikor 25 , 5, meg 50 pont van...??
Nem akarlak elkeseríteni bennetek, de 8 pontot tettem fel a Paul van Dyk jegyekre és úgy nyertem.
Sok időt vesz igénybe a begépelése sajnos....
és nagy a kockazat, hogy órákat görnyedsz a gép előtt hogy feltöltsd a pontjaid és pillanatok alatt észreveszed ,hogy semmit nem értél el vele.
most az 5000 pont is annyira esélyes mint az 1000???
és nagy a kockazat, hogy órákat görnyedsz a gép előtt hogy feltöltsd a pontjaid és pillanatok alatt észreveszed ,hogy semmit nem értél el vele.
most az 5000 pont is annyira esélyes mint az 1000???
Hat én sem toom mit csinaljak , van egy rahedli kupakom kb 6000-9000 pontnyi, de nemtudom sajna hogy lenne nagyobb az esély
Most jött a telefon, hogy tegnap nyertem jegyet a férjem nevében.
mondtam en h mind1...
kocsog cokehu :-)
kocsog cokehu :-)
Köszi krysztasz, már másodjára 

en meg ma tolok be parezer pontot.
bar tokre nem szamit ki/mikor/mennyit, de na.
probacseresznye...
bar tokre nem szamit ki/mikor/mennyit, de na.
probacseresznye...
Peekaboo
A nyereménytárgy topicot nézd meg, Pancsabinál pont van.Illetve ott olvass vissza, vagy figyeld a coke.hu oldalt, biztos lesz, aki majd beírja.
A nyereménytárgy topicot nézd meg, Pancsabinál pont van.Illetve ott olvass vissza, vagy figyeld a coke.hu oldalt, biztos lesz, aki majd beírja.
Engem csak a paul van dyke jegyek érdekelnének... de eddig még nem sikerült.
Ha esetleg vki nyerne aki biztos h nem akarna rá elmenni, esetleg gondoljon majd rám... és megbeszéljük...
Biztos találok itthon még elcserélhető dolgokat...
Ha esetleg vki nyerne aki biztos h nem akarna rá elmenni, esetleg gondoljon majd rám... és megbeszéljük...
Biztos találok itthon még elcserélhető dolgokat...
kriszty.s
én most nem játszom, illetve várom, hogy milyen ajándék lesz a PS után. Amíg játszottam, max. 100 pontot tettem fel.
én most nem játszom, illetve várom, hogy milyen ajándék lesz a PS után. Amíg játszottam, max. 100 pontot tettem fel.
Sziasztok!
Megkérdezhetem,hogy ti hány ponttal szoktatok játszani naponta?Persze ha nem titok.Köszike!
Megkérdezhetem,hogy ti hány ponttal szoktatok játszani naponta?Persze ha nem titok.Köszike!
Én most küldtem be az első kupakomat és 25 pontot adott érte! 

Pénteken sok kódot küldök PS3-ra.
Ha lehet akkor ne küldjetek sokat
Ha lehet akkor ne küldjetek sokat