Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 123 / 9334 oldal |
Sziasztok! Játszottam még január végén a Coopos P&G játékon, nem nyertem végül is 😄 de pár napja jött mail, hogy mutassam be az xy ap kódú blokk fotóját "adminisztrációs okokból", mindegy, milyen dátum van a blokkon, csak az AP egyezzen. Nem a wondercuckos mail, hanem Prizific, gondolom lebonyolító (?), és azt is sejtem, hogy nem nyertem, hisz akkor írták volna, hogy amiatt. Csak kíváncsi lettem, más is járt már így? Miért épp az én blokkomat kérték, hisz nem is nyertem. 😄
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
nem
" alt="
">
" alt="
">Tisztelt Fórumozók !
Szeretném megkérdezni,hogy Ecofamly "Nyerő harmadik" játékon kapott -e már falaki 5000 Ft kártyát ?
Szeretném megkérdezni,hogy Ecofamly "Nyerő harmadik" játékon kapott -e már falaki 5000 Ft kártyát ?
agi80!
Köszönöm szépen! 🙂
Köszönöm szépen! 🙂
babar
Feltöltést követően kb 5-6 órával később jött nekem is az email, hogy nyertem.
Feltöltést követően kb 5-6 órával később jött nekem is az email, hogy nyertem.
sünkutya!
Köszönöm szépen! 🙂
Köszönöm szépen! 🙂
babar: nem. Később jön e-mail.
Sziasztok!
Az Ecofamily-Powerade rögtön kiírná, ha nyernék?
Köszönöm a választ előre is!
Az Ecofamily-Powerade rögtön kiírná, ha nyernék?
Köszönöm a választ előre is!
SzerencsésFlótás, igen, fogsz majd kapni pár napon belül egy sms-t, hogy ellenőrizték a blokkod, és hamarosan küldik a nyereményt.
A “ vegyi kaparós”napi csomag nyereményről a felugró ablakos értesítését kivul kapott valaki bármilyen értesítést? Mert Én nem és eléggé zavaró h nyertes lista sincs
Rita 21
Szupi
" alt="
"> az jó ,persze a pontokat lehet váltani ,klasszak a törölközők !
" alt="
">
Szupi
" alt="
"> az jó ,persze a pontokat lehet váltani ,klasszak a törölközők !
" alt="
">jojó blokkos lesz 😉
Bombi játék vajon pontgyűjtős lesz ? Jó lenne , ha blokkos ?
Van aki már megkapta az ecofamily unilever játék nyereményét?
Kathrine!
Szia!
A Nescafé játék azonnal kiírja ha nyersz!
" alt="
">
Szia!
A Nescafé játék azonnal kiírja ha nyersz!
" alt="
">Sziasztok,
a Nescafé játéknál már feltöltésnél kiirják, ha nyertem, vagy később értesítenek?
a Nescafé játéknál már feltöltésnél kiirják, ha nyertem, vagy később értesítenek?
Johnny-X
Köszi :-)
Köszi :-)
agi80
Ha a blokkod megfelel ide, és oda is, természetesen mindkét játékra feltöltheted! Azért ha olyan piszok szerencséd lenne, hogy mindkettő helyen nyersz, és esetleg bekérik az eredeti nyugtát, lehet, hogy végül csak az egyik nyereményt tudod realizálni! Ennek tudatában játssz! (Ha mégis így alakulna, akkor szerintem viszont inkább gyorsan vegyél egy 5-ös lottót is, ne ereszd el Fortuna kezét!
" alt="
">)
Ha a blokkod megfelel ide, és oda is, természetesen mindkét játékra feltöltheted! Azért ha olyan piszok szerencséd lenne, hogy mindkettő helyen nyersz, és esetleg bekérik az eredeti nyugtát, lehet, hogy végül csak az egyik nyereményt tudod realizálni! Ennek tudatában játssz! (Ha mégis így alakulna, akkor szerintem viszont inkább gyorsan vegyél egy 5-ös lottót is, ne ereszd el Fortuna kezét!
" alt="
">)Sziasztok
Ha vásárolok powerade sportitalt indulhatok vele a powerade által kiírt nyereményjátékon és az ecofamily powerade játékon is vagy csak egy játékon
Ha vásárolok powerade sportitalt indulhatok vele a powerade által kiírt nyereményjátékon és az ecofamily powerade játékon is vagy csak egy játékon
Ez a feladó:
ugyfelszolgalat@nyugtalotto.hu
Sorsolás után azonnal, még hétfőn írnak.
De az oldalon is megnézheted, ha belépés után megnyitod a
"Nyugtáim"-at.
ugyfelszolgalat@nyugtalotto.hu
Sorsolás után azonnal, még hétfőn írnak.
De az oldalon is megnézheted, ha belépés után megnyitod a
"Nyugtáim"-at.