Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 123 / 246 oldal |
most hívott a Tesco biztonsági igazgatója. Pénteken kell mennem, visszakapom a pénzt vagy vihetek egy másik terméket.
picuri 2 hét után jóváírta a pontjaimat, jobb később mint soha
" alt="
">
" alt="
">Kaptam én is ilyen delfines fityegőt... köszi aki kitöltötte, én tuti nem mert bánkodtam, h. nem tudtam a játékról.... mikor írtátok a postán jöttbe... nagyon ari...
Amúgy ki töltötte ki?
" alt="
">
Amúgy ki töltötte ki?
" alt="
">
" alt="
"> késett a levelező program no
" alt="
">Oks , csak azért érdekes , mert a hölgy azt mondta már akkor is fel voltak töltve mikor telefonáltam .
Ahány papír, annyi feltöltési sor, annyi e-mail.
15:06 első levél a 120 ponttal
majd
15:44 a többi levél 15:47 -ig
Megakadt a gmail ?
" alt="
">
majd
15:44 a többi levél 15:47 -ig
Megakadt a gmail ?
" alt="
">annyiszor töltötték fel a pontokat
Sportszelet : a héten ajánlva adtam fel a papírjaimat , ma meg is jött a levelük , regiztek egy perc múlva ,hogy feltöltötték mind a 120 pontot .
Kicsit keveseltem , mert egy adag 60 pontosat küldtem..
Felhívtam az info vonalat ,a hölgy nagyon kedves ,segítőkész volt . Azt igérte rákérdez és visszahív .
Közben dolgom volt ,majd mikor ide ülök ,látom 42 levelem jött a feltöltésekről !
Belépek , meg vannak a pontok, 21-i dátummal .
Abban a percben már hívott az infos hölgy , hogy jól néztem mikor őt hívtam . Mondtam igen . Végülis meg vannak a pontjaim ,nagy pozitív az információs hölgynek !! (de miért kaptam 41 levelet ?
" alt="
">
Kicsit keveseltem , mert egy adag 60 pontosat küldtem..
Felhívtam az info vonalat ,a hölgy nagyon kedves ,segítőkész volt . Azt igérte rákérdez és visszahív .
Közben dolgom volt ,majd mikor ide ülök ,látom 42 levelem jött a feltöltésekről !
Belépek , meg vannak a pontok, 21-i dátummal .
Abban a percben már hívott az infos hölgy , hogy jól néztem mikor őt hívtam . Mondtam igen . Végülis meg vannak a pontjaim ,nagy pozitív az információs hölgynek !! (de miért kaptam 41 levelet ?
" alt="
">múlt hét csütörtökön beadott sportjaimat ma jóvá írták
" alt="
">
" alt="
">Írtam a sportszeletnek tegnap:
dobáltuk be újságosnál a borítékot a csokipapírokkal, de egy darab értesítést nem kapta azóta, ráadásul a belépési adatok megadása után megáll az oldal nem tudok belépni
ma válaszoltak:
Levelei beérkezésének természetesen utánanézünk.
Ami a bejelentkezési problémákat illeti, a kérdést továbbítottam a technikus kollégáknak.
Remélhetőleg hamarosan megoldják a problémát.
" alt="
">
dobáltuk be újságosnál a borítékot a csokipapírokkal, de egy darab értesítést nem kapta azóta, ráadásul a belépési adatok megadása után megáll az oldal nem tudok belépni
ma válaszoltak:
Levelei beérkezésének természetesen utánanézünk.
Ami a bejelentkezési problémákat illeti, a kérdést továbbítottam a technikus kollégáknak.
Remélhetőleg hamarosan megoldják a problémát.
" alt="
">Mondtam már, az újságos üzemeltetőjénél tegyetek panaszt:
Az Inmedio van szerződéses kapcsolatban a Kraft-tal is meg a bolttal is.
Nekik kell szólni, hogy a hozzájuk bedobott boríték nem lett továbbítva.
Az Inmedio van szerződéses kapcsolatban a Kraft-tal is meg a bolttal is.
Nekik kell szólni, hogy a hozzájuk bedobott boríték nem lett továbbítva.
Nekem 3 borítéknyi Sport szelet nincs jóváírva 2 hete
" alt="
">
" alt="
"> Bár a postán beküldöttet legalább 1 nap alatt jóváírják...
" alt="
">
" alt="
"> Bár a postán beküldöttet legalább 1 nap alatt jóváírják...Úgy értem még jóvá sem írták.
törpi: 1 szem Sport szelet papíromat 2 hete dobtam be és semmi!
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">1 szem Sportszelet papíromat kedden simán adtam fel postán és már jóvá is írták
" alt="
">
" alt="
">Respect a Kométának, nagyon igényes a receptpályázaton nyert ajándékcsomag.
19-én elsőbbségi ajánlottként feladott pontjaimat már fel is töltötték
" alt="
">
" alt="
">15-én feladott sportszelet papírjaimat ma már jóvá is írták, pedig mégcsak nem is elsőbbségi feladás volt
" alt="
">
Viszont a 10-én feladott picuri blokkjaim még mindig sehol, pedig a tavalyi esetből tanulva ajánlottan lett feladva, kíváncsi leszek...
" alt="
">
Viszont a 10-én feladott picuri blokkjaim még mindig sehol, pedig a tavalyi esetből tanulva ajánlottan lett feladva, kíváncsi leszek...
Adri örülök. Valakinek ígértem méreteket. Kb. 155 cm magas, de befér még a mi ici-pici autónkba is.