Ilyet már be lehetett váltani i.e. kb. 2001-2002ben...

" alt="

">
jópofa, átlátszó,középen egy colásüveg, Coca Cola felirat, a tényér szélén pedig sok kis cocas palack, sütistányér

" alt="

">
Fehéééér, semmi lógo rajta v. vmi? Hm....

" alt="

">
Törökbálinton a Cora-ban technikai okok miatt csak 22-től lesznek evőeszközös Coca Colák, de akkor tányért is adnak majd.
Igen Paint, benne van...12. oldalon.
2x2 l Coca Cola light v. Zero vásárlása esetén 1 db tányér adnak (a képen tiszte fehér)
A spar oldalán fent lévő újságban benne van a coca tányéros cola akció? Én nem tudom megnyitni...
IS-ben holland kakaópor, ha jól emlékszem 125 g-os, 300 Ft-ért.
Converse cipőket olcsóbban:
http://conversecipo.tk/
www.topaukcio.hu
Aukció időtartama: 2010. március 16. 9.00 óra – március 29. 18.00 óra
Minden fél árról indul.
Vannak wellnessek, építkezéshez kapcsolódó dolgok, bútorok, fényképezőgép stb.
Melyik Cora újság? 03.04-17-ig v. utána? (Coca akció)
Neogranormon popsitörlő 50%-os kedvezménnyel kapható a Sipo Patikákban. (680 Ft helyett 340Ft)
4 X 2l Coca cola húsvéti csomaghoz evőeszköz lesz csomagolva - a kép szerint piros-fehér kockás a nyele.
(Forrás: Cora ru.)
sziasztok! ez az annyit emlegetett pöttyös promocio minden tescoban van es tart még??
Hát talán ide illik a legjobban: kedvezményes védőoltás méhnyakrák ellen - 14-18-éveseknek:
http://www.anyalanya.hu/vedooltas
Kubu gyümölcsital (0,3 l) 145 Ft lesz, 172 helyett a Tesco-ban márc. 19-től (péntektől)!
Cora Debrecen:
Segíts okosan: 1500 Ft-ért kell a megadott termékekből vásárolni.
Szerencsekeréknél forgatni: digitális lázmérő, Knorr sütőtál, törölköző az ajándék.
Ha 10.000 Ft felett vásárolsz a végösszegből 10 % engedményt levonnak a kasszánál.
ikeában
–20% az összes ágynemű, lepedő,
párnahuzat és ágytakaró
árából.
Csak 4 napig !
2010. március 11.
és 14. között

" alt="

">
Ennyit én is gondoltam, de múltkor nem a sima mastercardra adták az ajándékot, hanem hitelkártyára, vagy valami másra.
Talán MasterCard?

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások