Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 123 / 2036 oldal |
*eladja
Biztos van, aki többet megvesz, aztán adja, vagy akik sok kávét isznak, azoknál persze elfogy.
Eddig csak blokkgyűjtésről hallottam...
Nem is tudtam, hogy lehet blokkot gyártani... Az ilyet hogy nem veszik észre amúgy? Én naivan azt hittem, hogy úgy ellenőrzik a blokkok eredetiségét, hogy felveszik a kapcsolatot a blokkot kiállító üzlettel. 😅
Na, mindegy.
Eddig csak blokkgyűjtésről hallottam...
Nem is tudtam, hogy lehet blokkot gyártani... Az ilyet hogy nem veszik észre amúgy? Én naivan azt hittem, hogy úgy ellenőrzik a blokkok eredetiségét, hogy felveszik a kapcsolatot a blokkot kiállító üzlettel. 😅
Na, mindegy.
ha 10 beküldésból 1 db -hoz tartozik valós vásárlás, akkor sokat mondtam, ami éjjel is szűken elég 1 nyeréshez, kb így képzeld el..
Nappal ez elmehet 20-30ig, mire eltalálja,,,
Gondolhatod megvette a kávékat
" alt="
">
Nappal ez elmehet 20-30ig, mire eltalálja,,,
Gondolhatod megvette a kávékat
" alt="
">Én se értem, hogy tud valaki olyan sok pályázatnyi terméket vásárolni, hogy nem csak pályáz a közeli-távoli rokonság, baráti kör, stb. nevében, de nyer is nekik.
Én a magam nevében is alig nyerek. 😆
Én a magam nevében is alig nyerek. 😆
ezek gátlástalanul, remegve küldik végig, 50 db nyereményig el fognak menni, és lehet előled a valós blokkod elől már többször elvitték nem létezővel
az mese mikor néha megjelennek itt és beírják, "hát nálunk elfogy napi 20 db..."
150 ft-os belvita kekszből még elhittük, de 1000 ft os kávékból nehezen
" alt="
">
az mese mikor néha megjelennek itt és beírják, "hát nálunk elfogy napi 20 db..."
150 ft-os belvita kekszből még elhittük, de 1000 ft os kávékból nehezen
" alt="
">A Tchibo játékban 2 max 3 napon belül utalják a nyereményt,úgyhogy sajnos már lehet el is költötték
Nincs ekkora mák... 3-4 blokkból klónozták ki több száz beküldéssel
Nincs ekkora mák... 3-4 blokkból klónozták ki több száz beküldéssel
Ez a folyamatos "Hő" és "Ró" nyereménycunami tényleg bosszantó, HA valóban susmus van a dologban.
Én ilyen névismétlődés esetén bekérném az ÖSSZES EREDETI NYUGTÁT postán. Ha valósak a vásárlások és tényleg ekkora mákjuk volt akkor minden rendeben...
Én ilyen névismétlődés esetén bekérném az ÖSSZES EREDETI NYUGTÁT postán. Ha valósak a vásárlások és tényleg ekkora mákjuk volt akkor minden rendeben...
Milka játékot bármelyikünk különbül lezavarná mint ezek.
(De semmi vitába nem akarok belemenni, de ha van vaj a fül mögött ne szóljunk már más nevekre.)
Fly: ha 3 néven nem is fut, de kettőn biztos, a lány, és asszony nevén, és fura tőle olvasni, hogy a játék lebonyolító mire nem figyel.
A másik lebonyolító meg arra nem, ennyi...
Legutóbb a karácsonyi parfümös játék volt ilyen.
Mindenki látta én is, de nem szóltam, nehogy megint én legyek a gyökér.
Következetesség.
Csak egy kicsi.
(Ha nem lenne annyira macera a név felvétel, és lenne hozzá kedvem elintézni még lehet el is intézném.
Bár erre a röpke 1 évtizedre vagy ki tudja mennyire jó a régi nevem is.)
Milkánál meg küldjétek úgy amit elfogad.
Állítom nyerés esetén akkor se fogják tudni mi a különbség a nyugta és az AP szám között.
Még magyarul sem tudnak szerintem.
A másik lebonyolító meg arra nem, ennyi...
Legutóbb a karácsonyi parfümös játék volt ilyen.
Mindenki látta én is, de nem szóltam, nehogy megint én legyek a gyökér.
Következetesség.
Csak egy kicsi.
(Ha nem lenne annyira macera a név felvétel, és lenne hozzá kedvem elintézni még lehet el is intézném.
Bár erre a röpke 1 évtizedre vagy ki tudja mennyire jó a régi nevem is.)
Milkánál meg küldjétek úgy amit elfogad.
Állítom nyerés esetén akkor se fogják tudni mi a különbség a nyugta és az AP szám között.
Még magyarul sem tudnak szerintem.
NBéla
engedd el a Milkát...
inkább nézd meg a Tchibo nyerteslistát, keress rá "RÓ" vagy a "HŐ" -vel.
Na látod, vegyél példát róluk, hogy kell blokkot gyártani: D
engedd el a Milkát...
inkább nézd meg a Tchibo nyerteslistát, keress rá "RÓ" vagy a "HŐ" -vel.
Na látod, vegyél példát róluk, hogy kell blokkot gyártani: D
Valaki már kapott választ Milkáéktól?
Még mindig nem lehet feltölteni.
Tudom-tudom, írjak nyugtaszámot...csak olyan jó lenne, ha végre jól menne valami
Még mindig nem lehet feltölteni.
Tudom-tudom, írjak nyugtaszámot...csak olyan jó lenne, ha végre jól menne valami
Paintuci
A = webnyereményes kemény mag akik roskadásig nyerik magukat gátlástalanul, 1 személy 3 néven fut?
ismerem őket
" alt="
">
A = webnyereményes kemény mag akik roskadásig nyerik magukat gátlástalanul, 1 személy 3 néven fut?
ismerem őket
" alt="
">NBéla
semmi se ciki, lényeg hogy 2-3milliós lebonyolító tiszteletdíjat megkapják
Neked ciki lenne , ha már megkaptad a pénzt? nem.. na látod
" alt="
">
semmi se ciki, lényeg hogy 2-3milliós lebonyolító tiszteletdíjat megkapják
Neked ciki lenne , ha már megkaptad a pénzt? nem.. na látod
" alt="
">Lehet a hölgynek az asszony nevét is be kellett volna bedobnia, akkor nem lenne olyan feltűnő. Úgy mint más játékoknál sokan mások.
Néha olyan érzésem van "akasszák a hóhért."
Hány játéknál a lebonyolítók nem vesznek észre "ezt azt."
Ha pedig ti észreveszitek írjatok nekik.
Mert addig minden oké amíg A-nál történik, de ha már B-nél akkor hűha.
Néha olyan érzésem van "akasszák a hóhért."
Hány játéknál a lebonyolítók nem vesznek észre "ezt azt."
Ha pedig ti észreveszitek írjatok nekik.
Mert addig minden oké amíg A-nál történik, de ha már B-nél akkor hűha.
Hulasz,
Rita21-nek van igaza, nem lehet 1-1 mindkét nyereményből
Tök mindegy milyen Ap, meg milyen időpont
Játékszabályzatot elolvasod, ott láthatod.
Azért elég ciki, hogy múltkor a jelzésünkre javították a hibájukat a lebonyolítók, erre megint....
Rita21-nek van igaza, nem lehet 1-1 mindkét nyereményből
Tök mindegy milyen Ap, meg milyen időpont
Játékszabályzatot elolvasod, ott láthatod.
Azért elég ciki, hogy múltkor a jelzésünkre javították a hibájukat a lebonyolítók, erre megint....
Rita: gondolom más emailt és lakcímet használt. Gondolom ez ismerős, mások is csinálnak ilyet. Gondolom ti is.
Én úgy gondolom, rengeteg fiatal (és fiatal felnőtt) eszik sport szeletet.
Megeszik (iskola vagy munka) szünetben, a kódot pedig gyorsan feltöltik. Nem olyan sokáig tart feltölteni, még egy perc sincs.
Mindenkinek ott lóg a kezében a mobil, az ilyen játékokon még az is játszik, aki egyébként blokkfeltöltéssel nem foglalkozik.
Én az egyik korábbi játékon éjszakai feltöltéssel nyertem, de szerintem nagy szerencsém volt. Alig hittem el. Ráadásul szerintem a pénznyeremény a legjobb, arra költöd, amire akarod. 😊
Megeszik (iskola vagy munka) szünetben, a kódot pedig gyorsan feltöltik. Nem olyan sokáig tart feltölteni, még egy perc sincs.
Mindenkinek ott lóg a kezében a mobil, az ilyen játékokon még az is játszik, aki egyébként blokkfeltöltéssel nem foglalkozik.
Én az egyik korábbi játékon éjszakai feltöltéssel nyertem, de szerintem nagy szerencsém volt. Alig hittem el. Ráadásul szerintem a pénznyeremény a legjobb, arra költöd, amire akarod. 😊
Előny:
Nem bukja apróságokkal a főnyereményt.
Hátrány:
Ki tudja kinek mikor van ideje játszani.
Küldhet-e be napközben/munka közben pályázatokat?
Nem bukja apróságokkal a főnyereményt.
Hátrány:
Ki tudja kinek mikor van ideje játszani.
Küldhet-e be napközben/munka közben pályázatokat?
Szerintem jobb volt, amikor 0-24-ben lehetett tölteni.
Én személy szerint nem szeretem, ha meg van adva egy napi időintervallum a nyerő időpontokra.
Én személy szerint nem szeretem, ha meg van adva egy napi időintervallum a nyerő időpontokra.